Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Varison Krem Hakkındaki Herşey



tüy toplayıcı fırça seti

Bu krem ayaklarınızda ki bütün günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olur. Venöz hastalığın belirtiler – şişmiş damarlar, kılcal damarların belirginleşmesi, bacaklarda ağırlık ve şişme sadece bir kaç gram krem sayesinde yok olur. Bunun dışında Varison kremi önleyici etkiye sahiptir: kan dolaşımını uyarır, canlandırır, yorgun kasları rahatlatır, ayak cildini besler ve nemlendirir.

Böyle bir krem özellikle bütün gün topuklu ayak kabı giyen bayanlar için çok faydalı olacaktır. Krem varison bu sorularla çok etkili mücadele eder, işin sırrı – en son teknoloji ve tamamen doğal bir terkip.
Kremin etkisini sağlayan ana maddeler

Tamamen doğal bileşenlerden oluşan bitkisel krem Varison hastalık belirtilerini çok etkili bir şekilde ortadan kaldırır. Hiçbir GDO, parfüm, paraben, renklendirici ve koruyucu madde içermez. İşte onun içerdiği malzemeler:

Kafein ve ginko biloba – hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur, kan akışını düzenler, bakım sağlar, enerji verir, dokuların metabolizmasını etkin kılar.
Pelin, papatya özü, mentol, ısırgan otu – kılcal çatlakları onarır, deriyi bakterilerden arındırır, Ayaklara serinlik ve rahatlık verir.
At kestanesi ve huş ağacı yaprakları – deri üzerinde ki pürüzleri onarır, bacaklarda ki ağırlık hissi, ödem ve iltihap giderilir, damarların duvarlarını sağlam ve esnek yapar.
Limon, soya ve hindistan cevizi yağları – ayak derisini besler, yumuşatır, kuruluk ve gerilme hissini giderir, terlemeyi azaltır.
Troxerutin – kılcal damarlarının kırılganlığını azaltır, ödem ve iltihabı giderir, yorgunluk ve ağırlığı yok eder.

Yorum Gönder

0 Yorumlar