Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Güneş Enerjili Peyzaj Işığı



tüy toplayıcı fırça seti



Güneş Enerjili Peyzaj Işığı
Bu klasik, güneş enerjisiyle çalışan ışık, Zemin üzerinde şık bir aydınlatma efekti için Hexagonal Lattice cam elmas desenli bir abajurla kaplanmıştır. Her manzaraya benzersiz dekoratif çekicilik katar.

 



 

 

【Güneş Enerjili】: Güneş enerjisiyle çalışır. Geceleri otomatik olarak açılacak ve şafakta kapanacaktır.

【Mükemmel Aydınlatma Etkisi】: 6 lümene, modern, önemli metal ve cam dokunuşuna, güçlü ışık geçirgenliğine ve ayçiçeği benzeri aydınlatma düzenlerine sahiptir.

【Kurulumu Kolay】: Bu güneş enerjisi zemin aydınlatmasını dış mekana kurmak için ek alet gerekmez.

【Tüm Hava Koşullarına Dayanıklı】: Yağmur, kar, don veya karla karışık yağmur için endişelenmeyin. Paslanmaz çelik ve sağlam ABS plastik yapı, piyasadaki herhangi bir LED lambanın en uzun ömürlü ömrünü sağlar.

 

 

 





Özellikler:
Boyutlar: 16,54 "yükseklik x 4,72" çap
Malzeme: paslanmaz çelik + ABS plastik
Pil: 1 × NI-MH AA 1.2V 600mAh şarj edilebilir pil (dahil)
Ampul: 6500K LED (soğuk beyaz, yüksek kontrast)
Lümen: 6 lümen
Su geçirmez: IP65
Güç Kaynağı:% 100 güneş enerjili
Şarj Süresi: 6-8 saat (yeterli güneş ışığı altında)
Çalışma Süresi: 8-12 saat



 

solar bahçe aydınlatma cata güneş enerjili bahçe lambası cimri solar bahçe aydınlatma 36 cm solar bahçe aydınlatma çeşitleri solar bahçe çim aydınlatma güneş enerjili bahçe lambası nasıl çalışır solar bahçe aydınlatma direkleri fiyatları solar bahçe aydınlatma direği solar bahçe duvar lambası güneş enerjili bahçe aydınlatma direkleri güneş enerjili bahçe duvar lambası güneş enerjili bahçe aydınlatma direkleri fiyatları solar bahçe duvar aydınlatma güneş enerjili bahçe aydınlatma direği en iyi solar bahçe aydınlatma renkli solar bahçe lambası solar bahçe aydınlatma en ucuz güneş enerjili bahçe aydınlatma en ucuz güneş enerjili bahçe lambası solar aydınlatma güneş enerjili bahçe lambası - solar aydınlatma (5 adet) solar bahçe aydınlatması güneş enerjili sokak lambası solar bahçe aydınlatma migros güneş enerjili bahçe lambası modelleri güneş enerjili bahçe lambaları modelleri mighty solar bahçe lambası touch me mini solar bahçe lambası solar bahçe aydınlatma n11 güneş enerjili bahçe lambası n11 güneş enerjili bahçe aydınlatma nasıl çalışır güneş enerjili bahçe aydınlatma nasıl yapılır güneş enerjili bahçe aydınlatma n11 güneş enerjili bahçe aydınlatma nedir solar led bahçe lambası güneş enerjili bahçe aydınlatma projektör panther solar bahçe lambası güneş enerjili bahçe lambası renkli solar bahçe aydınlatma renkli güneş enerjili bahçe aydınlatma renkli

Yorum Gönder

0 Yorumlar