Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Mini Fırçanın Gücü Adına : Sephora Outrageous Curl Maskara



tüy toplayıcı fırça seti

MİNİ FIRÇANIN GÜCÜ ADINA : SEPHORA OUTRAGEOUS CURL MASKARA!



Maskara aşkı her kadının ortak paydası. Çünkü maskarasız yapılan makyaj, eksik makyajdır. Düz kirpiklerde bile kıvrıklık etkisi yaratan Sephora Outrageous Curl, maskara fanatiklerinin son gözdesi olmaya aday. Kirpikleri birbirine yapıştırmadan kat kat uygulamalara rahatlıkla cevap veren bu maskara estetik ve minik fırçasıyla üst kirpiklere olduğu kadar alt kirpiklere de kolay bir uygulama sağlıyor. Gözün en iç köşelerindeki kirpiklere bile ulaşabiliyor. En başından beri benim maskara mottom : Büyük fırçalar büyük etki vermez. Zira onları kullanmak bile zor. Makyaj yaparken sürekli bulaşma riskini arttırıyor. Küçük fırçaların avantajı küçük kirpikleri bile kolaylıkla yakalıyor.








Benim için maskaraların verdiği hacim ve uzunluk kadar uyguladıktan sonra gün içerisindeki durumu da önemlidir. Sephora Outrageous Curl Maskara, kirpiklere ağırlık hissi vermeden işini ustalıkla yapıyor. Dökülme yapmaması, kirpikleri ağırlaştırmaması ve maskarayı kirpiklere eşit dağıtarak tarayan fırçası sayesinde kirpikler hem hacim hem kıvrık hale kolaylıkla geliyor. En güzel yanı da sağladığı doğal duruşu. Kirpiklerde istenilen hacim ve kıvrıklığı verirken bulaşmıyor, dağılmıyor.




Küçük bir etki bakışlara inanılmaz hava katıyor. Bu havayı Sephora Outrageous Curl Maskara ile denemenizi öneririm. Türkiye 'de bir ilk olan bu maskara sadece Sephora mağazalarında 54.90 TL satış fiyatıyla makyaj severleri bekliyor.


Sephora yenilikleri için;



Unutmadan; "Made In Sephora Outrageous Curl Maskara ve New Girl stiliyle yıldızlaşmaya hazır mısın?” sloganıyla Sephora sosyal medyada bir yarışma düzenliyor :


Şu sıralar çok popüler olan Fox Life’de yayınlanan dizinin karakteri Jess’in New Girl stilini yansıtan makyajınızı yaptıktan sonra selfie çeken ve #newcurlnewgirl #sephoraturkiye #FOXLIFE hashtagleri ile 1 Şubat Pazar, 2015 saat 18:00’e kadar Twitter ve Instagram’da paylaşanlar arasında, Sephora jürisinin seçeceği 10 finalistten biri olursanız New Girl stili kıyafetlerinle 6 Şubat Cuma günü Akasya AVM'ye davet edileceksiniz, New Girl makyajınız da Sephora’dan olacak!


6 Şubat’ta 10 finalist arasından seçilen olursanız, sizi neler mi bekliyor?

Bir bavul dolusu Sephora ürünlerinden oluşan hediye paketi.
Sephora All Trendbook’da tam sayfa haber
FOXLIFE kanalında parlama şansı
Yıldız olma fırsatı!


Yarışma katılım koşulları için http://www.sephora.com.tr/outrageous-curl-maskara/cid14261.html tıklayınız

Yorum Gönder

0 Yorumlar