Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Shiatsu Masaj Minderi Kapıda Ödeme sipariş



tüy toplayıcı fırça seti



Shiatsu Boyun Masaj Yastığı Yoğurmalı ve Isıtmalı
Hem aracınızda (çakmak girişi ile) hem de ofis ve evinizde kullanabileceğiniz kızılötesi ısıtma teknolojili harika bi boyun masaj aleti.

Ürünün çalışır haldeki videosu:
Düğmesi yardımıyla hem sağa hem sola masaj yapma imkanı.
Isıtmalı ve ısıtmasız masaj yapma özelliği.
Arkasındaki lastik sayesinde araba ve ev koltuklarına takılabilir.


Sadece boyun değil isterseniz bacak masaj aleti,
ayak masaj aleti
ve sırt masajı aleti olarak da kullanabilirsiniz.
2 sağda 2 solda toplam 8 topuz masaj başlığı vardır.
Çıkarılabilir kılıf, yıkanabilir

Shiatsu Masaj Nedir?
Shiatsu masajı Asya?dan çıkmıştır, masaj uygulanan kişiye iyi gelen ve rahatlatan basınç uygulama masajıdır; parmaklar, başparmaklar ve elin iç yüzeyi ile uygulanır. Ürünlerimiz kapsamındaki dönen masaj başlıklı cihazlar, bu masaj hareketlerini taklit eder. Uygulanan yeğinliğe ve basınca göre, bu masaj türü kas dokusunun derinliklerine de etki edebilir ve bu nedenle kasların ve kasılmaların gevşetilmesi ve çözülmesi için idealdir. Profesyonel, güçlü, etkili. Kasların gevşetilmesi için vücudun farklı bölümleri için kullanılabilir.


Masaj Yastığı portatif yapısıyla masaj keyfini ihtiyaç duyduğunuz her yerde yaşayabilmenizi sağlayacak. Ergonomik yapısıyla boyun, bel, karın, bacak, kol ve ayaklarınıza yoğurma tipi masaj yapabilen çok yönlü bir üründür. Manyetik terapi özelliğiyle yorgunluğunuzu giderirken ısıtma fonksiyonu sunan Termoterapi özelliği ağrıları gidermeye yardımcı olur. Modern ve estetik tasarımıyla görüntü kirliliği yaratmaz, ultra ince ve hafif yapısıyla taşınması ve kullanılmadığında saklanması oldukça kolaydır. Paketinden çıkan priz ve araç çakmak adaptörleri kullanılarak ev yada ofisinizde kullanılabileceği aracınızda kullanım için de ideal bir masaj aletidir. Seyyar olarak kullanabileceğiniz ürün arka kısmındaki elastik bantıyla sandalye, çalışma koltuğu yada araç kolduğuna sabitlenerek de kullanılabilir. Tek tuşlu kumanda özelliğiyle pratik kullanım sunar, aynı tuşla açma, kapama, ısı ve ışık fonksiyonları açılıp kapatılabilir.

Hem aracınızda (çakmak girişi ile) hem de ofis ve evinizde kullanabileceğiniz kızılötesi ısıtma teknolojili harika bi boyun masaj aleti.

Uzunluk : 30 Cm
Genişlik : 18 Cm



 

car home masaj aleti,masaj aleti,masaj yastığı, 3d masaj, 3d masaj minderi, 3d masaj yastığı,3 d masaj minderi, 3 d masaj yastığı, car home masaj yastığı,ovmalı masaj minderi, ovmalı masaj yasğı, boyun masaj minderi, boyun masaj yastığı, bel masaj minderi, bel masaj yastığı,

Yorum Gönder

0 Yorumlar