Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Garnier Micellar Saf & Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu



tüy toplayıcı fırça seti

garnier-micellar-saf-temiz-kusursuz-makyaj-temizleme-suyu
Garnier Micellar Saf Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Garnier, bir süre önce büyük sükse yapan Garnier Micellar Water isimli misel sulu makyaj temizleyicisini kozmetik severlere sunmuştu, şimdi ise karmadan yağlıya dönük cilt tiplerini düşünerek onlara özel bir ürünü daha piyasaya çıkardı. Şeffaf mavi rengindeki bu çeşidi, diğerine göre daha özel misyon yükleniyor, o da karma/yağlı ciltleri makyaj çıkartırken de unutmamak ve makyajı temizlerken cildi rahatlatmak. Peki ya bana sorarsanız, ikisi arasında fark ne durumda?



Hiç yok. Yani hiçbir farkı yok. Eğer Garnier misel suyun orijinal olanını sevdiyseniz ve bunu merak ediyorsanız, etmenize hiç gerek yok. Çünkü renkleri dışında yapıları aynı. Kayda geçen bir farklılık bulunmamakta, bu birazcık daha mat etkisini veriyor, daha doğrusu vermeye çalışıyor ama bu konuda başarısız. Belirgin bir fark hissedemediğim gibi, bir diğerinin konusunu blogda yayınlarken de dediğim gibi Garnier'in bu misel su ürünlerini en başından beri sevemedim. Bioderma her ne kadar gramaj olarak bonkör olsa da fiyatını tuzlu bulanlar için böyle bilinirlikteki markadan ucuz fiyatlı alternatif olması adına fikren hoş. Yine de Bioderma veya yeni gözdem Cyrene misel suyu tercih ederim.


garnier-micellar-saf-temiz-kusursuz-makyaj-temizleme-suyu
Garnier Micellar Saf Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu Kullananlar Yorumlari
garnier-micellar-saf-temiz-kusursuz-makyaj-temizleme-suyu
Garnier Micellar Saf Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu Yorumlari
garnier-micellar-saf-temiz-kusursuz-makyaj-temizleme-suyu-kullananlar-yorumlari-blog
Garnier Micellar Saf Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu Yorumlari

Eğer elinizde bir diğer Garnier varsa bunu edinmenize gerek olmadığını düşünüyorum. İndirimlerde hangisine rastlarsanız onu tercih edebilirsiniz, o kadar birler. Ayrıca makyaj çıkarma yönü olarak, eski Garnier'le bir fark yaşatmadığından yeterli ve etkili bulmuyorum. Hoş, Bioderma da bu yönden etki seviyesi çok çok yüksek değil ama bu tarz misel sulu makyaj temizleyicilerini genel temizlik adına kullanmanızı ve ardından mutlaka daha detaylı bir cilt arındırması yapmanızı öneririm. Övgüye hak edecek bir ürün bulamadığımı üzülerek belirtmeliyim, yine de markanın özenli sunumu için teşekkür ederim. Yanındaki gönderilen ayna işime çok daha yarayacak.


* Tanıtım Ürünüdür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar