Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sıcak ve Soğuk Musluk Suyu



tüy toplayıcı fırça seti

Temel ihtiyaçlar. Günümüzde dünya ciddi su sorunları ile yüz yüzedir. Su ve sıhhi tesisat altyapısının bozulması su sızıntıları ve enerji kayıpları nedeniyle yüksek işletme masraflarına maruz kalabilir. %50 düzeylerine kadar sızıntı oranları şehir şebeke sistemlerinde pek sık karşılaşılan bir durum değildir. Thermaflex olarak, bu zorlukları anlayabiliyoruz.

Kullanıcılara güvenli, verimli ve sürdürülebilir bir biçimde yüksek kaliteli içme suyu sağlamaya çalışıyoruz. İşte bu yüzden pek çok tesisatçı içme suyu çözümleri için Thermaflex'e güveniyor.


Hot Water ile Sen Nerede Sıcak Su Yanında!
Ekonomik, Pratik ve Güvenli
Ayrı bir montaj ekibine gereksinim duymadan, ürününüzü kendiniz rahatlıkla kurabilirsiniz, kurulumu pratiktir. Sıcak Musluk hem sıcak hem soğuk su verebiliyor. Yukarı ve aşağı çevirdiğinizde istediğiniz sıcaklıkta suyu elde edebilirsiniz. Sıcak Musluk Saatte 3 kw ile çalışır, ekonomiktir.Sıcak Musluk CE belgelidir ve 2 yıl garantilidir. Cihazın kablosu 150 cm uzunluğundadır. Yakında mutlaka bir prize erişebilecek uzunluktadır. Sıcak Musluk iki aşamalı güvenliğe sahiptir. Sular kesildiğinde cihaz kendini uyku moduna alır ve çalışmaz.



Sahte ürünlerden kaçının
Farklı firmalarda gördüğünüz taklit ürünlere kapılmayınız. Farklı emellerle daha uygun satışyapanlar tarafından mağdur olmayınız. Hot Water Ani Sıcak Su Musluğu firmamız tarafından orjinal kutusunda size ulaşmaktadır. Ürününüz firmamız tarafından siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaç edinmiş ve sizleri mağdur etmeme adınagaranti altına almıştır.

Sıcak su ne zaman gelecek diye beklemeye son!
Evimizde şofbenden, kombiden, musluktan gelen sıcak suyu beklemek zorunda kalırız, dakikalarca bekler ve elimize sıcak su ulaşıncaya dek suyumuzun da boşa akmasını sağlamış oluruz. Artık Hot Water Ani Sıcak Su Musluğu ile bu duruma son verme zamanı geldi.


Konforlu ve sürdürülebilir bir şekilde güvenli

İçme suyu söz konusu olduğunda sağlık önemli bir faktördür. Riskli mikrofilm büyümesini veya sisteminizde akan arsenik gibi toksik bileşenleri önlemek isteyebilirsiniz. Bu durumda polibüten (PB) uygulayabileceğiniz en temiz ve konforlu tercih olacaktır. Bu malzeme toksik değildir, dayanıklı bir biçimde hijyeniktir ve ses geçirmez, ayrıca pürüzsüz iç yüzeyi sayesinde akan suyun gürültüsünü ortadan kaldırır. Bu sayede, mükemmel bir su kalitesi elde edilir.
                   
Bunun dışında, sisteminizin gittikçe büyüyen sızıntılarla delinmesini ve birkaç yıl içinde enerji kaybının gözlemlenmesini istemezsiniz. İçme suyu tesisatlarını en fazla bozan şeylerden yoğuşma ve korozyon, geleneksel sistemlerle karşılaştırıldığında inşa ettiğimiz sistemlerde hiç gözlenmez. 50 yıl boyunca garantili performansa sahip verimli ve dayanıklı bir sistem sunabiliriz .
Çok kısa bir sürede sorunsuz uygulama

Hem PB, hem de Flexalen sistemlerimiz tüm ulusal standart ve yönetmelikler ile uyumludur ve hatta bu standartlardan daha üstündür. Malzemelerin esnekliği nedeniyle uygulama kolaylığı ve hızı, gelecekteki değişikliklerden etkilenmeyen bu içme suyu sistemlerinde tesisatçıların herhangi bir zorluk yaşamadan zamandan tasarruf etmesini sağlar.

Herkese iyi günler. Mükemmelliği hedefliyoruz,kendimiz için en iyi olan şeyleri seçiyoruz peki bir sorum var Musluğu açtığınızda suyunuz sıcak akıyor mu? Bu soruya cevabınız hayır ise hayatınızda çok büyük bir eksiklik var demektir.Neden mi? Çünkü güne istediğiniz gibi başlayamıyorsunuz. Türkiye şartlarında hala çoğu kişinin evinde muslukları sıcak akmıyor.Hayatta iyi bir yere gelmek için çabalıyoruz ama önce güne iyi başlamak için birşeyler yapmamız gerek.Günlük hayatımızı ne kadar kolaylaştırırsak hayatta başarılı olmak için çaba göstericek daha çok zamanımız ve gücümüz olur.Sıcak musluk bu dizinin en başında.Almanya da yapılan bir çalışmaya göre evlerinde sıcak su akan insanlar hayatlarında daha başarılı ve kendileri için bişeyler yapabilecek kapesitede olabiliyorlar.’Sıcak musluk hayatımızı ne kadar etkileyebilir ki?’ demeyin! Kendiniz için,aileniz için,hayatınızdaki insanlar için bişeyler yapmak mı istiyorsunuz? Gelin sizde bizi arayın bir sıcak musluk sipariş verin.

Sıcak Su Musluğu Ekonomik Mi?
Alışılmışın dışında bir ürün olan sıcak su musluğu size sadece konforlu bir kullanım değil çok ekonomik bir kullanış özelliği tanıyor. Bu ürün ile artık el yakan faturalardan kurtulup az faturayla iyi bir hizmete sahip olacaksınız istediğiniz an sıcak su elinizin altında olacak ve istediğiniz sürece kullanabileceksiniz. Bu ürünü detaylı olarak inceleyebilir ve faydalarını görebilirsiniz ayrıca ürünü sipariş etmek için sitemizi takip edin ve kolayca işlemleri tamamlayın. Size bu ürünle artık rahat bir yaşam konforu sağlamak istedik ve kullanıcıların bu sıcak su musluğu ürününe ilgisi çok yoğun oldu. Eski aletlerinizi bir tarafa kaldırın ve bu teknoloji harikası olan sıcak su musluğunun rahatlığının tadını çıkarın. Acil dışarı çıkmanız mı gerekiyor hiç vaktiniz yok ve sıcak suya mı ihtiyacınız var saatlerce bekleyemez misiniz işte sizin bu tür ihtiyaçlarınıza yanıt olarak bu sıcak su musluğunu tavsiye ediyoruz hiç beklemeden sıcak suyunuza sahip olun ve el yakan faturalardan kurtulun.

Merhaba sayın okuyucular, hepinize iyi günler dilerim. Bugün çoğumuzun evinde olan ve vazgeçilmez bir ürün olan şofben. Peki ya bu ürün sizin gereksinimlerinizi karşılamanın üstüne çıkabiliyor mu? Suyun ısınması için hepimiz dakikalarca musluk açık bir şekilde beklemişizdir. Böylesine su israfı yapan bir ürün ve sizin için yapacaklarınızı sınırlandırması sizin de canınızı sıkmıyor mu? Gelin sizde sıcak musluk ürünümüzden kullanın ve bu dertlerden tamamen kurtulun. Artık suyu açtığınızda dakikalarca ısınmasını beklemeyeceksiniz, sadece birkaç saniye de sıcak su elinizin altında olacak. Artık gereksiz yere su israfı yapıp hem doğaya hem cebinize zarar vermeyin. Sıcak musluk ürünü size hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlayıp doğa ile barışık, sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilen, hayatın dertlerinden, yükünden bir nebze olsa da kurtulmuş bilinçli bireyler haline dönüşeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey 1 gün içerisinde kapınıza kadar gelen ürünümüz sıcak musluğu sipariş verip arkanıza yaslanıp şofbeninizle ısıttığınız sudan bir çay için gelmesini beklemek olacak. Türkiye’de bir ilk olan ürünümüzü sizde sipariş verin ve günlük hayatınızda seviye atlayın.

Gereksiz İsraftan Sıcak Musluk İle Kurtulun
sicakmuslukfiyatiMerhabalar, Kış günlerinde sıcak suyla ilgili bir konuya gereksiz israfa değinmek istiyorum. Soğuk havalarda şofben veya kombili sistemlerde sıcak su elimize ulaşıncaya kadar bir müddet suyu boş yere akıtmak zorunda kalmaktayız. Hatta genellikle sıcak su gelinceye kadar soğuk suyu kullanmış ve işimizi bitirmiş ve musluğumuzu kapatmış oluyoruz. İşte bu tam bir su ve enerji israfına neden olur. Hem ısıtmak için akan suyumuz boşa gitmiş olur hem de o suyu ısıtmak için kullanılan enerji. Bu israfı önlemenin ve tasarruf etmenin  en güzel çözüm yolu SICAK MUSLUK kullanmaktan geçer. Sıcak musluk ile suyunuzu boşa akıtmadan ve gereksiz enerji harcaması yapmadan 10 saniye içinde kullanmak istediğiniz size gerekli sıcak suyunuz hazır hale gelir ve size ulaşır.


Herkese Merhaba! Güne iyi başlamak,hayatınızda bazı şeyleri kontrol edebilmenin verdiği haz,rahatlığın konforun ilk aşaması.Evet bugün sizinle bu yazımızda sıcak muslukların önemi hakkında bazı şeylerden bahsedeceğiz.Hayatımızla birlikte kullandıklarımız,yaşadığımız ortam,çevremiz değişiyor ama bazen küçük şeyler sizi ne kadar çok rahatsız ediyor.İnanıyorum ki hepimiz şöyle bir söz söylemişizdir ’21. yüzyıldayız hala nelerle uğraşıyoruz’.Bu yazımızla birlikte bazı şeylerin farkına varıcaksınız küçük şeylerin günümüzü nasıl mafettiğini fark edeceksiniz.Musluğu açtığınızda ilk istediğiniz şey buz gibi suyun altına ellerinizi sokmak olmasa gerek.Bir hareketle suyun sıcak akmasını sağlamak,öyle söyleyince kendinizi bir sihirbaz,büyücü gibi hissetmediniz mi? İnanın eski insanlar için böyleydi.Eski filmlerde görmüşsünüzdür büyüklerinin eline bir tasla sıcak su döken küçük kızları, sizde onlar için musluğu açtığında sıcak su akması nasıl bir şeydi? ne hissederlerdi? Bu olay çok uzak değil bundan 20-30 yıl önceki bir kare. Ama artık teknolojiyle birlikte değişen dünyamızda,hayatımızda her şey daha kolay. Gelin sizde kendiniz için hayatınız için bir adım atın ve hayatınızı bir adım ileriye taşıyacak sıcak musluk için birşeyler yapın.Gün gelicek hepimizin evinde sıcak musluk akacak,çocuklarımıza anlatıcaz ‘-eskiden musluktan sadece soğuk su akardı hayatımız böyle kolay değildi.’

Yorum Gönder

0 Yorumlar