Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sıcak ve Soğuk Musluk Suyu



tüy toplayıcı fırça seti

Tesisatınıza Göre Sıcak Musluğunuzu Seçin Sıcak Musluğu kullanacağınız bağlantı noktası alttan ya da duvardan olabilir.Lütfen ürünü satın almadan önce tesiatınıza uygun modeli seçiniz. 
Eski Musluğunuzun Yerine SICAK MUSLUK Takın Musluklarınızdan Sıcak Su Aksın 

SICAK MUSLUK 220V elektrikle çalışır ve şebekeden gelen suyu 45-55°C sıcaklık aralığında ısıtarak size ulaştırır. Mutfak şofbeni olarak da kullanabileceğiniz musluğunuzu hem soğuk hem sıcak ayarda çalıştırabilirsiniz. Üstelik musluktan akan su miktarında azalma olmadan...

SICAK MUSLUK EKONOMİKTİR 
Diğer su ısıtma sistemlerinde sıcak su size ulaşana kadar bir müddet suyu boşa akıtmanız gerekmektedir. Musluk üstü su ısıtıcı formundan daha zarif elektrikli sıcak musluğu keşfedin.


SICAK MUSLUK PRATİKTİR 
Mutfak şofbeni yerine evinizi veya işyerinizi kırıp dökmeden sadece dakikalar içinde kurulumunu tamamlayıp sizde SICAK MUSLUK kullanmaya başlayabilirsiniz...


SICAK MUSLUK GÜVENLİDİR 
Yanmaz ve tutuşmaz yapıya sahiptir. Ani su ısıtıcı içinde yer alan ısı termostatı ile su sıcaklığı belli bir derecenin üzerine çıktığında cihaz otomatik olarak kendini kapatır ve soğuyuncaya kadar çalışmaz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar