Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Elidor Doğanın Enerjisi Saç Bakım Ürünleri



tüy toplayıcı fırça seti


Elidor Doğanın Enerjisi Saç Bakım Ürünleri


ŞEHİR STRESİNİ SAÇLARIMIZDAN, 
SAVURGANLIĞI CÜZDANIMIZDAN UZAK TUTMAK İÇİN


Hava sıcaklıkları yükseliyor, yaz mevsiminin saçları kurutucu ve yıpratıcısı etkisini bertaraf etmek için şimdiden önlemler alarak saçlarımızı zor günlere hazırlamalıyız. Sıcak havalar kadar şehir stresinin de saçlarımıza verdiği yoğun zarar malum. Şehir hayatının renkli olmasını sevsem de koşturmacalı telaşesi herkes gibi beni de yoruyor. Halletmem gereken tonlarca iş arasından ona koştur, buna koştur derken gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Tabii yorulan sadece ruhum değil, bu yorgunluktan saçlarım da nasibini alıyor. Saçlarınızı koruma altına almak için kredi kartınızın limitlerini zorlamaya, kasada cüzdanınızı bırakmaya hiç de gerek yok.



Elidor Doğanın Enerjisi Saç Bakım Ürünleri


Beslenmemize dikkat etmek, sağlıklı uyku düzenini hayatımızın olmazsa olmazı yapmak, ikili ilişkilerimizde dengeyi yakalamak ve şehir stresinden uzak durmak ruhumuzu da bedenimizi de muhteşem onarır. Bir de bunun güzellik tarafı var. Yani güzel görünmek, güzel göründüğünü bilmek ve kendini daha iyi hissetmek biz kadınlar için adeta mihenk taşı etkisinde bir zincir. Benim için ise bu zincir, en önce saçlarımdan başlıyor. Eğer saçlarım güzel görünüyorsa, havalıysa, bakımlı etkisini bana hissettiriyorsa o gün benden iyisi yok. Telaşesi bol hayatta oradan buraya koşturmaca arasında da haliyle insanın saatlerce bakım yapma lüksü kalmıyor. Saç uçlarınızı canlandırmak için günler boyunca kürler uygulamak, saçları daha canlı ve ışıltılı göstermek için saatlerce bakım yapmak; kabul edelim ki modern hayatta çok oyalayıcı. İşte bu yüzden de, saçlarıma daha hızlı bakım sunan saç ürünlerini denemeyi oldukça seviyorum.


Elidor Doğanın Enerjisi Saç Bakım Ürünleri


Elidor, yeni serisi olan “Doğanın Enerjisi” ile 2 farklı saç bakımını hedefliyor.
1) Canlı ve Dirençli Saçlar

2) Güçlü Saç Uçları

Canlı ve Dirençli Saçların içeriğinde Ginseng Kökü varken Güçlü Saç Uçları içeriğinde ise Angelica Kökü yer alıyor. Her ikisi de amacına yönelik x5 sunuyor. Yani biri 5 kat canlılık, diğeri 5 kat güçlülük. Canlı ve Dirençli Saçlar için komple set; şampuan, saç kremi, ekspres bakım spreyi ve 7/24 şekillendirici bakım kreminden ; Güçlü Saç Uçları için komple set ise şampuan, saç kremi, ekspres bakım spreyinden oluşuyor. Kuru saçlara da durulanmayan ürünleri olduğu için duşta sizinle birlikte olduğu kadar duş sonrası günlük hayatınızda da saçlarınızın isteği oranda yanınızda olmaya devam ediyor. Saçlarımızla olan birlikteliğini de ağırlık yaratmadan devam ettiren yetenekte.


Elidor Doğanın Enerjisi Saç Bakım Ürünleri



Saçlarınızın sönük, ışıltısız ve bakımsız halinden şikayet ediyorsanız çok büyük paralar harcamadan da isteklerinizi saçlarınıza yansıtabilirsiniz. Her şey fiyat etiketi değildir. Şehrin olumsuz çevresel faktörlerini ve koşturmacalı stresini saçlarımızdan, çok yüksek fiyatlar savurmayı da cüzdanımızdan uzak tutmak için Elidor Doğanın Enerjisi serisine şans neden vermeyeseniz ?


Yorum Gönder

0 Yorumlar