Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

KORSE GİYMEK GÖBEK ERİTİR Mİ?



tüy toplayıcı fırça seti




KORSE GİYMEK GÖBEK ERİTİR Mİ?
Korse giyerek göbek eritme fikri çok cazip görünüyor, peki gerçekten işe yarıyor mu? korse giymek göbek eritir mi, korse zayıflatır mı diye sorduk; uzman cevaplarını siz değerli okuyucularımız için paylaştı. Müjdeli haber: Yazının sonunda göbek eritmek isteyenler için etkili bir tarifimiz var.

Korse, ince görünmek ve vücudu şekillendirmek için yüzyıllardır kadınlar tarafından kullanılıyor. Anında toparlayıcı özelliğiyle, kıyafetlerin daha iyi görünmesine yardımcı oluyor. Ancak, korse giyerek göbek eritme noktasına biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor. Çünkü, çok sıkı ve düzenli korse giymek başta kan dolaşımı olmak üzere, iç organlar ve iskelet sistemine ciddi zarar verebilir. Göbek bölgesi, aslında vücudumuzun kalbi gibidir. Böbrekler, bağırsaklar, mide, pankreas, karaciğer gibi tüm kıymetli organlarımız göbek bölgesinde yer alır. Aşırı sıkı korselerle bu bölgeye baskı uygulamak, organlarımıza zarar verir.



Zayıflatan korseler işe yarar mı?
Korsenin zararlarından bahsettim ama gözünüzü korkutmasın. Kaliteli kumaştan, beden ölçünüze uygun korseyi doğru şekilde kullandığınızda göbek eritmeye ve zayıflamaya yardımcı olabilir. Öncelikle, korse seçerken boy ve kilonuza uygun olan beden ölçüsünü tercih etmelisiniz. Sağlığa uygun, terletmeyen yapıda korseler, zayıflama yolculuğunda size yardımcı olacaktır. Korseyi tüm gün giymek iyi bir fikir değildir ancak günde 3-4 saat korse giymek, gayet uygundur.

Göbek eritmek için korse kullanırken, etkisini artırmak için inceltirici ve zayıflamaya yardımcı bakım yağları kullanabilirsiniz. Örneğin, biberiye yağı kan dolaşımını hızlandırıp göbek eritmeye yardımcı olur. Biberiye yağını göbek ve bel bölgesine sürüp masaj yaparak yedirin. Biraz bekledikten sonra korsenizi giyin. Bu sayede bitkisel yağ daha derine nufüz edip daha etkili olacaktır. Korsenin üzerinizde 3-4 saat kalması yeterlidir.


Göbek eritmek için korse nasıl kullanılır?
Hafif tempoda yürüyüş veya koşu yaparken, bedeninize uygun ve çok sıkmayan korseler kullanmak daha çok terleyip vücuttan fazla su ve ödem atmaya yardımcı olabilir. Ancak, sporu tamamladıktan sonra mutlaka su içmelisiniz. Korse bütün gün veya gece değil sadece 3-4 saat vücudunuzda kalmalıdır.


Hamilelik sonrası korse giymek zayıflatır mı?
Doğumdan sonra korse kullanımı, göbek bölgesinin toparlanmasına yardımcı olur. Doktorunuzun önerdiği biçimde doğumdan hemen sonra korse kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak, sezeryan doğum yapmışsanız ve dikişleriniz varsa; doktorunuza danışıp size en uygun korseyi seçmelisiniz.


Korse giymek zayıflatır mı?
Göbek eritmek için korse giymek, tek başına yeterli olmayacaktır. Beraberinde mutlaka yağ yakmaya yardımcı besinler yemeli, detoks suyu içmeli ve hayat tarzınıza uygun bir spor yapmalısınız. Ayrıca, deneyenlerin çok memnun kaldığı yağ yakıcı yoğurt kürü size göbek eritmede yardımcı olabilir.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar