Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Silikon Şeffaf Hamur Yoğurma Torbası Hamur Torbası Ekmek Makarna Mantı Hamuru Kolay Yoğurma



tüy toplayıcı fırça seti



Silikon Yoğurma Hamur Torbası
Silikon yoğurma hamur torbası, ekmek, pasta, pizza ve tortilla için çok yönlü hamur karıştırıcı, un karıştırma torbası koruma torbası, en iyi toksik olmayan çok işlevli pişirme aleti, hamuru yoğurmanıza yardımcı olur.


ANA ÖZELLİKLER
Silika Jel Yoğurma Hamur Torbası Un
Kendin yap lezzetli yiyecekler için hamuru yoğurmak için daha hızlı ve kullanışlı, fırın ve fırıncı veya evde pişirme için harika pişirme araçları.
Geniş Uygulanabilirlik
Asit, alkali, yaşlanma dirençleri, yüksek ve düşük sıcaklıklara dayanıklı, -40 ile 230 derece arasındaki ortamlarda kullanılabilir, bulaşık makinesi, dezenfeksiyon kabini, mikrodalga fırın, fırın, buzdolabı için uygundur.
Gıda sınıfı Malzeme ve Güvenli
Yüksek kaliteli gıda sınıfı silikondan yapılmıştır. İyi yapışmaz etki, yiyeceğe yapışması kolay değil, kullanımı kolay ve yıkanması kolay. Sadece un, su, yumurta gibi malzemeleri ekleyip karıştırın, poşeti bağlayın ve yoğurmaya başlayın.
Tercih Edilen Yiyecekleri Kendin Yap
Ekmek, hamur işi, pizza ve tortilla için çok yönlü olan Büyük Silikon Yoğurma Hamur Torbası, et, sebze ve yiyecek ve eti depolamak için mühürlü taze saklama torbalarını marine etmek için de kullanılabilir. Tozun her yere sıçramasını önlemek için yeniden kullanılabilir silikon mutfak ve yüz yoğurma aletleri mevcuttur.
ÖZELLİKLER
MALZEMELER
Gıda Sınıfı Silikon
ÜRÜN AĞIRLIĞI
128G
PAKET İÇERİĞİ
Silikon Yoğurma Hamur Torbası × 1
ÜRÜN BOYUTU


NOT
Çıplak alevi veya keskin cisimleri önlemek için. Torbaya kemik, kılçık vb. sert, keskin yiyecekler koymayın. Torbayı sıktıktan sonra ısıtma işlemi yasaktır.
Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.
Farklı ekran ve aydınlatma efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.






 

Yorum Gönder

0 Yorumlar