Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

İçine Boya Konulabilen Akıtmayan Boya Badana Rulo Fırça Seti



tüy toplayıcı fırça seti

Paint Roller Damlatmayan Boya Rulosu Duvar Boyama Fırçası Seti Boya Rulo Fırça Seti, Duvarlar için Boya Fırçaları, Çok Fonksiyonlu Dikişsiz Boya Rulo Seti, Ev Duvar Dekoratif Flok Edger Kolu Aracı, Ev Ofis Tavanlar için Boya Fırçaları (8 Adet) (Mavi)
Hepsi Bir Arada Çok Fonksiyonlu Boya Rulo Seti : Bu boyama koşucu rulo kiti 8 parça içerir: 1 × Boya Rulo Pro; 1 × Flok Edger; 1 × Köşe Kesici Ressam; 1 × Dinlenme Tepsisi; 1 × Kolay Akış Boya Sürahi Dökün; 3 × Genişletilebilir Dişli Kutuplar; Zamandan ve paradan tasarruf edin, daha az israf, geleneksel boya merdanelerinin karmaşasını atlayın. Ön zaman yok, damla tanesi yok, maskeleme bandı yok, sadece dökün, kapağı takın ve birkaç dakika içinde herhangi bir duvar veya yüzeyi boyamaya başlayın.

Kullanışlı ve zaman kazandıran rulo kaplama kiti : zeminler, duvarlar, kapılar, tavanlar ve çatılar gibi geniş yüzey alanlarını kaplamak için uygundur. Köşeleri veya kenarları püskürtmek için. israfı azaltmak. Açılı kesici ressamlar köşeleri veya kenarları boyamak için kullanılır. Floklama ve kenar makinesi, kapı çerçeveleri ve pencere eşikleri gibi dar yüzeyleri boyamak için kullanılır. Basit ve kullanışlı! Evinizi dekore etmeniz veya evinizi temizlemeniz için en iyi araçtır. Kurulumu ve taşıması kolaydır.
Uygun fiyatlı : Zamandan ve paradan tasarruf edin, hazırlık zamanı yok.Temizlemek için karışıklık yok.Sadece en sevdiğiniz rengi boyayın.Profesyonel veya acemi olmanız önemli değil, Boya rulosu, tepsi, şekerleme ve fırçalar Boya Merdane Kapakları, büyük miktarda boya tutan ve hızlı bir sonuç için eşit olarak serbest bırakan yüksek yoğunluklu kumaşla üretilmiştir. Boyamadan sonra silindiri yıkayın, kurutun ve serin ve kuru yerlerde saklayın, sağlam bir solvente dayanıklı çekirdek kolay temizlik ve yeniden kullanım sağlar.


Kullanıcı Dostu Tasarım : Boyamak 3 adet genişletilebilir dişli kutup, toplam 73cm boyama yaparken merdivenleri yukarı ve aşağı tırmanmanız gerekmez. Sadece yüksek yerlere ulaşmak için direkleri bir araya getirmeniz yeterlidir. Yer üstünde yüksek çalışma riskleri hakkında endişelenmeyin. Fırçanın malzemesi Süper İnce Akın, yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir. Boyamadan sonra silindiri yıkayın, kurutun ve serin ve kuru yerlerde saklayın.

Hala duvarı boyamaktan endişe duyuyor musun? Bu çok fonksiyonlu boya silindiri fırça seti ile yeterlidir, mükemmel seçimdir, yepyeni bir evi hak ediyorsunuz!
- Yeni çok fonksiyonlu boya silindiri, farklı durumlar için kullanılabilecek benzersiz bir aksesuar çeşitliliğine sahiptir. Yüzeyler
-Hassas duvarlar, kapılar ve pencereler, ahşap, render, çitler, duvar kağıdı, kauçuk paspaslar ve hatta gözenekli beton tek bir kat ile kaplanabilir. Evinizi dekore etmeniz veya evinizi temizlemeniz için en iyi araçtır. Kurulumu ve taşıması kolaydır.
- Yükseltilmiş Malzeme: Daha dayanıklı, damlama yok ve dökülme yok, boyama işini kolaylaştırıyor. - Kullanışlı Dolum Modu: Boyayı silindire karışıklık veya damlama olmadan kolayca temizlemenizi sağlayın.
- Dikişsiz Sünger Rulo: Eşit boyama.
- Büyük Rulo: Geniş boyama alanı.
- Üçgen Fırça: Dar köşelerle başa çıkmak için özel olarak kullanılır ve boşlukları boyamak için kullanılabilir.
- Dokusundan bağımsız olarak her duvara uygulanabilir.
- Su kaçağı olmaz ve daha fazla boya boyanabilir.
- Mükemmel sonuç alın, bu araç boşluğun çizgilerine ve köşelerine kolayca uygulanabilir.
- Fikstür ve eğri etrafında kaydırdığınızda, bu mükemmel çizgileri elde etmek için bir banda ihtiyacınız yoktur.
- Boya pedi, geleneksel boya fırçasından 8 kat, geleneksel boya rulosundan 5 kat daha yüksektir.
DIY Eğlencesinin Tadını Çıkarın: Boya fırçası setimiz hafif ve pratiktir ve tüm aile boyama duvarları, güverteler, tavanlar ve mobilyalarla oynar. İçeride ve dışarıda kullanın; veya sadece birkaç saniye içinde aşınma izlerini ve lekelerini örtün, aileniz ve arkadaşlarınızla DIY eğlencesinin tadını çıkarın ve çocuğunuzun büyümesini ve entelektüel gelişimini ve yaratıcı yeteneğini büyük ölçüde geliştirin.

 
Özellikler:
Malzeme: plastik + süper yumuşak kristal kumaş + alaşım
Fırça boyutu: rulo fırça: 6.5cm ,16cm, üçgen fırça: 9.5cm
Ürün ağırlığı: 700g
Ürün rengi: mavi


Ürün ambalajı:
1 X boya kovası
1 X dinlenme tepsisi
1 X boya silindiri
1 X tekerlek fırçası
1 X köşe ressam
3 adet X genişletilmiş çubuklar




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar