Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Ovmalı Isıtmalı Boyun Masaj Yastığı Kapıda Ödeme



tüy toplayıcı fırça seti



Ürünün çalışır haldeki videosu:
Düğmesi yardımıyla hem sağa hem sola masaj yapma imkanı.
Isıtmalı ve ısıtmasız masaj yapma özelliği.
Arkasındaki lastik sayesinde araba ve ev koltuklarına takılabilir.

Human Touch Teknolojisi Nedir?
Masaj yastığı boynunuz, sırtınız ve omuz bölgeniz için ergonomik ve profesyonel masaj sağlar. Profesyonel bir masözün tekniğini taklit eder ve size en rahat masaj deneyimini sağlar. Özel olarak geliştirilmiş Dual Wheel Roller parmak masajını, yoğurmayı ve 3 boyutlu hareketli masaj tekniklerini taklit eder. Bu Human Touch Teknolojisi sayesinde size en rahat ve stresten arındırıcı masajı sunar.


Ergonomik yapısıyla boyun, bel, karın, bacak, kol ve ayaklarınıza yoğurma tipi masaj yapabilen çok yönlü bir üründür. Manyetik terapi özelliğiyle yorgunluğunuzu giderirken ısıtma fonksiyonu sunan termoterapi özelliği ağrıları gidermeye yardımcı olur. 
Modern ve estetik tasarımıyla görüntü kirliliği yaratmaz, ultra ince ve hafif yapısıyla taşınması ve kullanılmadığında saklanması oldukça kolaydır. Paketinden çıkan priz ve araç çakmak adaptörleri kullanılarak ev yada ofisinizde kullanılabileceği ve aracınızda kullanım için de ideal bir masaj aletidir. Seyyar olarak kullanabileceğiniz ürün arka kısmındaki elastik bantıyla sandalye, çalışma koltuğu yada araç kolduğuna sabitlenerek de kullanılabilir. Tek tuşlu kumanda özelliğiyle pratik kullanım sunar, aynı tuşla açma, kapama, ısı ve ışık fonksiyonları açılıp kapatılabilir. Tek tuşlu fonksiyon seçimiyle pratik kullanım sunar. Motor aşırı ısınma korumasıyla güvenli bir üründür. Modern tasarım ve şık görünüme sahiptir. Hafif ve ultra ince yapısıyla taşınması kolaydır.



 

boyundan askılı ovmalı masaj yastığı car home ovmalı masaj yastığı ovma aleti masaj aleti yastığı ovmalı yastık çift motorlu medilix boyundan askılı ovmalı masaj yastığı a plus life boyundan askılı ovmalı masaj yastığı ovmalı boyun masaj yastığı relax ovmalı masaj yastığı ovmalı masaj minderi ovmalı masaj minderi fiyatları ovmalı masaj ovmalı masaj aleti medilix ovmalı masaj yastığı en ucuz ovmalı yoğurmalı masaj yastığı ovmalı masaj şiltesi medilix ovmalı masaj yastığı medilix ovmalı masaj yastığı yorum

Yorum Gönder

0 Yorumlar