Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Babe Vücut Yıkama Yağı Yorumlarım | Oil Soap



tüy toplayıcı fırça seti

babe-vucut-yikama-yag-yorumlarim-oil-soap
babe-vucut-yikama-yag-yorumlarim-oil-soap
Babe Vücut Yıkama Yağı Yorumlarım

Babe Vücut Yıkama Yağı Oil Soap, duş sırasında vücudu kurutmadan yıpratmadan temizlemeye yarıyor. İçerik olarak dermokozmetik sınıfında yer aldığı için meraklanarak edinmiştim. Baya bir zaman önce alıp kullanmaya başladım. Atopik cilt grubuna dahil edilen bu ürün hakkında artık yorumlarımı paylaşabilirim. Babe Vücut Yıkama Yağı hakkında izlenimlerim şu şekilde oldu :




Son zamanlarda güzellik ve bakım konusunda revaçta olan bir akım var. O da yağlı vücut temizleyicileri. Radikal temizleyiciler temizleme işlemini iyi yapıyor ama vücuttaki yağı da yok ediyor. Normal ve yağlı ciltler hissedilen rahatsızlığı en az duydukları için bu durumdan asıl şikayetçi olan kuru cilde sahip olanlar. Kuru ciltler ve atopik ciltler, yabancı bloglardan çıkan yeni akım sayesinde yağlı yıkama sabunları/duş jelleri ile tanışmaya başladı. Güzellik yağlarının her türlüsünü seven bir bünye olarak çok kuru bir cilde sahip olmasam da nem verme amacı bulunan yeni ürünleri denemeyi seviyorum. Bu akımın başında, Nivea harika bir akıllılık yaparak "Duşta Krem Keyfi" sloganıyla kremli duş ürünleri piyasaya sürdü ki seveni de çok oldu. Çünkü insanlar pratik ürünler sever. Sıcak su cildimizi daha çok kurutmaya meyil ettiği için duş sonrasında bir vücut kremi kullanmak hem deri esnekliği için hem de kuruluk hissini alması adına gerekli bir işlem ama bunu her seferinde yapmak çoğu insana (ben de dahil) angarya geliyor. 2 gün düzenli yapıyorsunuz ama ertesi gün ya eriniyorsunuz ya da aklınızdan çıkıyor. Sonuçta ritüel işlemler sıkıcıdır.


Çok kuru cilde sahipseniz vücudunuzun gün içinde verdiği hissin yarattığı rahatsızlıktan yakınıyor olmalısınız. Bu tarz ürünler işte tam da sizler için iyi. Bir de vakit problemi olanlar ve seyahat zamanlarında koşturmacalı günler yaşayanlara harika bir seçenek olmuş oluyor. Babe Vücut Yıkama Yağı 'nı kullandığımda ilk fark ettiğim etkisi cildi kurutmaması oldu. Ben açıkçası beklentisiz olarak kullandım ve gerçekten hoşuma gitti. Yağ ismi geçiyor olsa da yağlı bir ürün hissini size vermiyor. Yağı vücuda boca ediyormuş gibi düşünmeyin, sanki krem sürüyormuş gibi etki veriyor. Hassas ciltli iseniz kullandığınız yeni kozmetik ürünlerini cildiniz üzerinde test etmeniz gerekir ki bunu çoğu kişi yapmıyor. Ama bu ürün o kadar iyi özellikte ki en hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanacağı fikrindeyim. Bu konuda keskin bir sınırının olmaması çok iyi ki zaten atopik ciltlere göre formüle edilmiş. Tam anlamıyla Babe Vücut Yıkama Yağı, nemlendirme ve rahatlatma üzerine kurulu diyebilirim. Atopik ciltli değilim ama içerik hususunda atopik ciltlerle iyi anlaşacağını düşünüyorum. Ürün boyut olarak baya yüksek bir oranda, 500 ml olması bir hayli bereketlilik sundu. Gayet uzun süre benimleydi. Bu ürün özellikle, yaz zamanı güneş kremi kullandığım zaman bende daha da iyi etki bıraktı. Çünkü güneş kremi vücuttan arınırken zorlanır ve arındırmamız şarttır. Bu tarz yağlar da onları çözer. Bununla birlikte güneşin verdiği hasarı da yağ formülü sayesinde cilde nemlilik kazandırarak nötralize etmeye çalışır. Özellikle deniz sezonunda bol bol kullandım. Gayet sevdiğim bir ürün oldu. Fiyatı biraz pahalı ama miktar olarak 500 ml gibi çok olduğu için fiyatını karşıladığını düşünüyorum. Tekrardan da (yine bir yaz zamanı gibi vakitlerde) alırım.


Yorum Gönder

0 Yorumlar