Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Cilt Bakım Rutininin Yeni Kahramanları : ARTISTRY HYDRA-V Serisi



tüy toplayıcı fırça seti




CİLT BAKIM RUTİNİNİN YENİ KAHRAMANLARI: ARTISTRY HYDRA-V SERİSİ

Acımasız yaz sıcaklığı sonrasında, susuz ve kuru kalan bir ciltle mücadele etmenin en kestirme yolu içeriği güzel bakım ürünleriyle cilde nem banyosu yaptırmaktan geçiyor. Yaz boyunca hasar gören cildin derinliklerine kadar nemlendirme sunan etkili cilt bakım ürünlerini seçerken,  içerik sunan markaları tercih etmemiz cilt bariyerimizle dostluğumuzu pekiştirir. Rüzgar, güneş, duman ve diğer fiziksel etkiler karşısında cilt bariyerimiz hasar gördükçe;  cildimiz donuk, kuru, pürüzlü, tahrişliğe açık, güneş lekelerine savunmasız bir hal alır ve böylece erken yaşlanma daha çabuklaşabilir. Kuruyan cilt olduğundan daha yaşlı ve donuk bir görünüm verirken, neme doymuş bir cilt olduğundan daha genç  ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Cilt bakım rutini olmaya aday, yeni Artistry Hydra-V koleksiyonu hem gerçekten göze hitap eden dizayn şıklığı hem de cilt dokusuna iyi gelen içerik ile göz dolduruyor. Cilt sorunlarını makyaj ile kapatma yerine problemlere odaklanarak halletme tarafındaysanız, yoğun bakımıyla  cildinizi düşünen bu serinin kullanım şekillerini ve cilt bakım rehberini listeledim :





Cilt tiplerimiz farklı olsa da aslında ortak bir noktada buluşuyoruz, o da her cildin ihtiyaç duyduğu nem. Nemlendirici kremler başta olmak üzere pek çok kozmetik ürünü bu sorunla baş etmeyi amaçlıyor. Bunu iyi içerikle verenler ise benim gözümde bu yarışı 10-0 göğüslüyor.

Temel cilt bakım rutini aslında 3 temel uygulamadan oluşur. Nemlendirmeye dikkat etmek ve cilt temizliğini ertelememek. Amway ‘in Artistry markasının altındaki yeni Hydra-V koleksiyonu da hem nem verme anlamında çok başarılı, hem de cilt temizleme kısmında etkili . Ürünler detaylıca şu şekilde :



Hydra-V Vital Skin Serum Concentrate / Canlandırıcı Konsantre Cilt Serumu : Bu canlandırıcı konsantre cilt bakım serumu tüm ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği, hafif ve hemen emilen formülasyona sahip, cilde yoğun nem vermeyi amaçlayan baş kahraman. Kullanım kolaylığı sayesinde cilde şipşak bakım sağlamanın en pratik yolu adeta. Bu mucize serum yoğun nemi anında kazanmalıyım diyen ciltlere göre. Bu serumu özellikle mimik çizgilerinize uygulamanızı öneririm.

Hydra-V Nourishing Gel Cream / Besleyici Jel Krem : Bu jel krem,  cildi rahatlatma yönünde işlevli ve kolay kullanım ile de zamandan tasarruf ettiriyor. Emilimi çok hızlı, cilde uygularken dahi rahatlık vermeye başlıyor. Tüm ciltlere uygun olması da kullanım açısından kendini zenginleştiriyor.

Hydra-V Fresh Foaming Cleanser  / Ferahlatıcı Köpüklü Temizleyici  : Ciltte biriken fazla yağı, şehir hayatının cilde bıraktığı kirliliği ve makyaj kalıntıları bu temizleyici varken dert değil. Cilt bakımı yapmadan evvel cildimizi iyi bir temizleyici ile arındırmak şart. Yoksa yaptığımız bakım hoop çöpe gider. Etkili bir bakım için böylesi hafif formlu bir temizleyiciye cildimiz ihtiyaç duyar. Ayrıca bu ürün bir temizleyici olmasına rağmen cildin nemlendirmesini de ihmal etmeden onu arındırıyor. Bu özelliğe sahip olması onu diğerlerinden farklı kılıyor.

Hydra-V Replenishing Moisture Cream / Yenileyici Nemlendirici Krem  : Özellikle normalden kuruya dönük ciltlerin kurtarıcısı olacağını düşündüğüm bu nemlendirici krem, hem içeriğiyle içinizi, hem de sağladığı bakımla cildinizi rahat ettiriyor. Eğer kuru ciltli iseniz gece bakımı adına da çok iyi bir tercih olacaktır. Uzun süre yumuşak kalan ve neme doymuş bir cilde imzasını atıyor.



Hydra-V Refreshing Gel  / Canlandırıcı Jel : Bir önceki krem kuru ciltlere yönelikken bu krem de yağlı ve karma ciltlere özel formüle edilmiş. Jel ürünler yağlı ve karma ciltlerin adeta kurtarıcısı. Ciltteki yağlı bölgelerini (örneğin karma cilt için T bölgesi) kontrol altına almak ve cildin nem düzeyini yükseklere çıkarmak adına ideal bir ürün. Çarçabuk emiliyor ve uzun süreli varlığını hatırlatıyor. Ferahlatıcı yanı ile sevginizi daha çok kazanmaya aday.

Hydra-V Refreshing Eye Gel Cream / Göz İçin Nemlendirici Jel Krem : Bu göz kreminin en güzel özelliği yağlılık hissini vermeden göz bakımına güçlü nem takviyesi yapabilmesi. Şişliklerin ve göz morluklarının azalmasına da yardımcı olmaya odaklı. Göz kremlerinin en önemli sorunu sağladığı bakımı uzun uzadıya devam ettirememesi. Bu jel krem, hafif formuna rağmen bu işin üstesinden geliyor.

Hydra-V Fresh Toner / Ferahlatıcı Tonik : Ciltte biriken kir ve kalıntıları yok etme görevindeki bu tonik cildi rahatlatıcı etki sunuyor. Hafif bir ürün olması kadar kullanımı da kolay. Cilt bakımında toniksiz yapamıyorum diyenlere nemlendiricili tonik olma özelliği ile bakım keyfini üstlere çıkarıyor.

Bu yaz kuruyan cildinizin daha hızlı yaşlanmasına izin vermeyin ve hem içeriği güzel hem de etkili bakım ürünleriyle cildinizi buluşturun. Hatta ben bazılarını erkek arkadaşıma verdim, dikkat etmediği için yaz sonrasında cildinde oluşan kuruluk ve matlık için bu bakım kahramanlarını görevlendirdim. Neme ihtiyaç duyan ciltleri mutlu eden bu cilt bakım kahramanlarını siz de keşfetmelisiniz. Sağladığı yoğun nemi uzun süre muhafaza edebilen yapısıyla ve tüm ciltlere hitap eden formülüyle eminim sizi de en az benim kadar memnun edecektir. Bu seriye ben tek anlamıyla bayıldım.




Amway Artistry Ürünlerine Nasıl Ulaşabilirim? Diyorsanız;

Amway Serbest Girişimcileri ile Amway ürünlerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu girişimcileri dilerseniz Amway sitesinden kendiniz de seçebilirsiniz, 7/24 sipariş verme özgürlüğünüz var ve satın aldığınız ürünler en geç  72 saat sonra kapınızda.  Ayrıca, size yakın serbest girişimciye yönlendirilmek üzere Amway Türkiye Merkez Ofisini arayarak da bilgi alabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar