Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Le Petit Marseillais Bakım Ürünleri



tüy toplayıcı fırça seti

le-petit-marseillais-bakim-urunleri-yorumlarim
le petit marseillais bakim urunleri yorumlarim

Fransız ve uygun fiyatlı Le Petit Marseillais Mandalina Misket Limonlu Duş Jeli 'ni daha önce blogda paylaşmıştım. Markanın Türkiye'ye yeni geldiğini ve ithalatçısının Johnson & Johnson olduğu için çoğu markette yerini alacağını belirtmiştim. Uygun fiyat ve yaygın satış ağıyla birlikte kısa zamanda (kendi çapında) bir popülerliğe de ulaştı, bu durum bir kozmetikseverin gözünden kaçmamıştır. Tanıtıyor olacağım Le Petit Marseillais bakım ürünleri sırasıyla şu şekilde :



le-petit-marseillais-sivi-el-sabunlari-yorumlarim-kullananlar
le petit marseillais sivi el sabunlari yorumlarim


Le Petit Marseillais Sabunları 

Markanın en popüler ürünleri sabunları ki zaten marka da Marsilya sabunundan ilham alınarak oluşturulmuş. Market raflarında sıklıkla aşina olduğumuz Palmolive, Duru gibi ucuz sıvı sabunlardan daha güzel buldum. Marka "çok doğalız" imajı verse de aslında çok da doğal değil. Örneğin bu sabunlarda SLS'in içerik dışı olmasını beklemeyin. Onun haricinde elleri kurutmuyor ve temizliğini de yeterince yapıyor. Ortalama sınıfta. Zaten bir sabun başka n'apabilir ki?


le-petit-marseillais-dus-jelleri-kullananlar-yorumlari-blog
le petit marseillais dus jelleri yorumlarim

Le Petit Marseillais Duş Jelleri

Duş jellerinin hepsinin ortak bir paydası var. Ambalajlarında harika kokuyor ve ama duşta güzel kokusunu o kadar da güzel hissettirmiyor. Biri hariç! Şeftalili olan duş jeli bir harika. Onu gerçekten diğerlerinden daha fazla sevdim. Şeftalili duş jeliyle yapılan duşun ardından net 1 saat banyo ferah ve mis bir şeftali kokusundan geçilmiyor. Ayrıca duş jellerinin hepsi ne yazık ki cildi kurutucu etkide. Duştan sonra vücut bakımınıza itina gösteriyorsanız, bir vücut yağı veya kremi kullanmanız gerekiyor, benden demesi.


Duş jellerinin ambalajındaki o ilk koku nefisliği ne yazık ki ürünün güzelliğini katlayamasa da kalitesi, içeriği ve fiyatıyla yani her şeyiyle orta şeker kıvamının altına da düşmüyor. Market raflarında hızlıca yerini alması ve bunu gerçekleştirirken de fiyatının uçmaması markanın artı yanları. Beyaz Şeftali, Süt, Portakal Çiçeği, Saf Zeytin Yağı, Tatlı Badem Sütlü çeşitlerinin bulunduğu Le Petit Marseillais ürünlerinden benim en bayıldığım, turunçgil kokusu seviyor olmama rağmen ondan daha da başarılı olan Şeftali olan oldu. Bu çeşidini yaz vakti denememezlik etmeyin.


le-petit-marseillais-dus-jelleri-kullananlar-yorumlari-blog
le petit marseillais dus jelleri yorumlari kullananlar
Duş jelleri konusunda orta fiyat ve güzel etki vermesi açısından benim gönlümü kazanan marka Yves Rocher. Hatta bana göre Yves Rocher'in en başarılı olduğu konu duş jelleri. Güzel bulduğum için de sıklıkla tercihimi ondan yana kullanıyorum. Le Petit Marseillais ise genel olarak Türkiye'ye gelse de olurdu gelmese de. Fransa'nın ünü ne yazık ki beni fazla etkilemeyi başaramadı. Daha güzel içerik ve etki olan bakım ürünleri varken hele ki. Yine de ülkemizin market raflarında sıralı bulunan pek çok ürüne göre tercih edilesi durmakta.


le-petit-marseillais-dus-jelleri-kullananlar-yorumlari-blog
le petit marseillais dus jelleri yorumlari

* Tanıtım Paketidir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar