Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

CYRÈNE Güneş Sonrası Losyon || After Sun Soothing Cooling Moisturising Lotion



tüy toplayıcı fırça seti

cyrene-gunes-sonrasi-losyon-yorumlarim-kullananlar-blog-after-sun-moisturising-lotion
cyrene-gunes-sonrasi-losyon-yorumlarim-after-sun-moisturising-lotion

Nemlendirici ve güneş ürünleri gibi kozmetiğin kişisel bakım sklanasında sıklıkla kullanılan C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer sudan sonra bulunuyor. Kozmetikte kullanımı güvenli olarak sayılıyor. Keza diğer içeriklerde de rahatsız edici bir madde yok. Cyrene gerçekten iyi bir marka. Cilt bakım konusunda Türk markaları çok iştahlı bir çalışma sürecine girip başarıyı yakalayamazken Cyrene tüm dengeyi alt üst edebilecek nitelikte.





En keyifli mevsim ilan ettiğim yaz mevsiminde, güneşten korunmann ne kadar önemli olduğunu blog sayfamda her defasında belirtiyorum ki bu konuda daha bilinçli olalım. Güneş ürünleri önemliyken, güneş sonrası ürünler de haliyle anlam kazanıyor. Güneş sonrası ürünlerinin de ortak bir paydası var, çoğu marka Aloe Vera bitkisinden faydalanıyor. Rahatlatıcı, nem sağlayacı bu bitkinin kozmetikte en yakıştığı grup güneş sonrası ürünler.


Cyrene Güneş Sonrası Losyon, sadece Aloe Vera ile ihtiva etmiyor, en az onun kadar cilt dostu içerikleri de bulunduruyor. Böylece güneşten etkilenen ve tahribat gören cildinizin tam da ihtiyacını sunabiliyor. Kullanılması elzem mi diye soracak olursanız, her nemlendirici krem bu görevi görebilir elbette, böylesi bir güneş sonrası losyon ise en iyisini verir. Hem ferahlık hissi, hem cilde verdiği bakım etkisi ve bununla beraber ciltte çarçabuk emilmesiyle sağladığı kullanım kolaylığıyla farkını hissettiriyor. İçerik ve etki olarak çok beğendim.


Yapısı jele yakın losyon formunda. Anında emilmesi ve yağlılık hissini zerre bırakmaması kendini daha sevdiriyor. Kokusu bildiğiniz First Naneli Sakız (hem de keskin olanından). Naneye her türlü bayılan biri olarak kokusu beni rahatsız etmedi, bilakis çok hoşuma gitti. Ancak naneli kokuları sevmiyorsanız, bu konuda hoşnutsuzluk yaşabilirsiniz.

cyrene-gunes-sonrasi-losyon-yorumlarim-kullananlar-blog-after-sun-moisturising-lotion
cyrene-gunes-sonrasi-losyon-yorumlarim-kullananlar-after-sun-moisturising-lotion

Parabensiz olup içerisinde farklı koruyucular bulunmakta. "Lütfen illa parabensiz olsun" diyenler yaşadı. 200 ml boyu yaz bitimine kadar sizinle olacağını gösteriyor. Üst kapak kısmında ufak bir basma kısmı bulunuyor ve ürün o şekilde kullanılıyor. (Sanırım pompalı olsaydı daha da hoş olurdu). Ayrıca ürünün arkasında üretim tarihi de yazıyor ki bu harika bir ayrıntı. Böylece aldığınız ürünün tarihini sorgulamanız gerekmiyor. Açıldıktan sonra 24 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Son olarak ise hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka olduğu için doğayla da dostluğunu ilan ediyor.


En ufak bir olumsuz yanı yok. Sadece plaj zamanı değil, günlük kullanıma da rahatlıkla alabilirsiniz. Önerim kullanmadan evvel buzdolabında tutun çünkü o ferahlatıcı yapısı daha bombastik etkisiyle sizi sarsın. Son derece güzel içerik ve iyi etki. Cilt bakım ürünlerinde aranılan bu ikiliyi hafife almayın, sevgimi kazanan Cyrene ürünlerini mutlaka deneyin derim.


* Tanıtım Ürünüdür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar