Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

C Şeklinde Havada Dönen Led Işıklı Manyetik Dünya Küresi



tüy toplayıcı fırça seti




C Şeklinde Havada Dönen Led Işıklı Manyetik Dünya Küresi
Renkli Led Işıklı Yüzen Küre C Şekli Anti Yerçekimi Manyetik Levitasyon Dönen Dünya Haritası
manyetik dünya küresi,LED Işıkları ile Yüzen Küre Yaratıcı 3 Inç C Şekli Anti Yerçekimi Manyetik Levitasyonunun Dönen Dünya Haritası Çocuklar için Hediye Ev Ofis Masası Dekorasyonu

[Shining Floating Globe] Temel yerleşik LED ışıkları, özellikle karanlık ortamda oldukça havalı ve çekici görünmesini sağlar. Küre 2 renkte gelir - mavi ve altın; İkisinde de LED ve mavi küre 2 LED seçeneğine sahiptir - tek LED rengi ve renkli LED rengi (3 tür renk).
[Moda C-Şekli] Yaratıcı C şekilli tasarım, ABS malzeme, hafif ve dayanıklı, ev ve ofis için harika bir masaüstü dekorasyonu.
[Kararlı ve Güvenli] Yerküre sorunsuz ve gürültüsüz çalışır, 360 derece serbestçe dönmesini ve havada havada süzülmesini sağlar, kullanımı güvenlidir.
[Kullanımı Kolay] Elektronik olarak kontrol edilen bir manyetik sistem tarafından çalıştırılan kurulumu kolay, kürenin çok kolay yüzmesini sağlayabilir.
[] İş, doğum günü, yıllık toplantı, yeni eve taşınma partisi, çocuklar için basit coğrafya öğrenimi vb. İçin ideal bir hediyedir. Masanız için harika bir dekorasyon.



lamba manyetik kaldırma küresi LED dönen küre aydınlatmalar başucu işıklar ev yenilik yüzer lamba yeni yıl hediyeleri
Ürün çerçevesi: mat siyah plastik
Ürün malzemesi: ABS plastik, PCB, bobin, mıknatıs
Işık: LED renkli ışık
Anahtarlama güç kaynağı: AC 12V 1000MA
Küre boyutu: 3 inç (çapı 8.5cm)
Toplam ağırlık: 450g

MAGLEV otomatik adsorpsiyon
Küre yanlışlıkla vurulduğunda, kaldırma yörüngesinden ayrılır veya yanlışlıkla kapanır, dünya levitasyonunu durdurur ve tabana bağlandığında düşmez.

Kullanmak için özel dikkat:
Sert yatay bir masaüstünde durduğunuzdan emin olun. Masaüstü düz değilse, yüzmez veya dünya sallanır ve ürün tabanı demir bir plakaya yerleştirilemez. Tabanın etrafında 20CM içinde geniş bir demir ve metal alanı olmamalıdır. Kullanılmadığı zaman, servis ömrünü uzatmak için lütfen küreyi tabandan ayırın.




 

si̇hi̇rli̇ led işikli dönen dünya, led ışıklı dünya haritası, dönen ışıklı dünya küresi, ışıklı dönen dünya, led ışıklı dünya küresi, led ışıklı dünya haritası, ledli dünya haritası, dünya ışık haritası, dünya haritası ledli, dünya haritası ışıklı duvar, dünya haritası led, dünya haritası ışıklı, led işıklı dönen sihirli dünya küre dünya haritası, led dünya haritası, ışıklı dünya, dünya ışıklı küre, dönen ışıklı lamba, led işıklı dönen sihirli dünya küre dünya haritası, dünya ışık haritası, Manyetik Sihirli Dünya, Küresi Havada Dengede düran küre, Manyetik Sihirli Dünya Küresi, Havada Dengede duran dünya, havada dengede düran küre, havada dönen dünya, havada dönen küre, manyetik sihirli dünya küresi, manyetik dünya, manyetik dünya küresi, dönen manyetik dünya küresi, manyetik alanlı dünya küresi, sihirli manyetik mıknatıs, ışıklı dönen dünya küresi, dönen ışıklı dünya küresi, ışıklı dönen dünya küre, ışıklı dönen dünya, led türkiye haritası, manyetik küre dünya manyetik dünya haritası manyetik dönen dünya manyetik dünya küre dünya küresi manyetik manyetik dünya küresi en ucuz manyetik kişilik manyetik ısıtma manyetik dunya kure satın al,manyetik dünya küresi,manyetik küre,manyetik küre lamba,manyetik,blog-hediyeleri,hediye-cekisilisleri,dünya ışık haritası, dünya haritası ledli,

Yorum Gönder

0 Yorumlar