Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Heart Of Life Flawless Legs Epilatör Epilasyon Aleti Çekme ve Kesme İşlemi Hassas Tüy Alma



tüy toplayıcı fırça seti



Elektrikli yüz epilasyon kaş düzeltici epilatör ruj yüz saç çıkarıcı tıraş Razor kadınlar için epılator araçları kiti


Paket içerir:

Kullanım kılavuzu * 1, temizleme fırçası * 1, epilatör * 1, renk kutusu * 1, abd veya ab veya AU veya İngiltere şarj kafa * 1


1.[güvenli acısız]: kesme kafası, anız, çentikler veya kızarıklık olmadan pürüzsüz bir ten rengi çekmeden saçları düzeltmek için cildin üzerine hafifçe kayması için vücudunuzun hatlarına uyar. Yuvarlatılmış düşük sürtünmeli koruma kafaları cilt hasarını önler.


2.[Zahmetsiz anında]: ikiz döner bıçaklı yatay kesim kafası, parmaklarda, yanaklarda, çenede, üst dudakta ve kollarda istenmeyen saçların anında ve kapsamlı bir şekilde kırpılması için temas alanını genişletir. Kız, inanılmaz görünmeye hazır ol! Ağrılı balmumuna veda edin ve güneşte eğlenmek için bikini hattınızı hızla şekillendirin!


3.[USB Powered]: USB arayüzü ile yüz saç düzeltici sık pil değiştirme sorun biter, bir güç banka, duvar şarj cihazı, araç şarj cihazları veya diğer USB şarj cihazları ile şarj edin.


4.[Taşınabilir]: şık ruj tasarımı elinize rahatça sığar, tatilde veya gün boyunca tüysüz kalmak için güzellik kiti, çantanıza veya çantanıza takın. Saç çıkarıcı ile elde ettiğiniz inanılmaz cilt bakımı güzellik sonuçlarını seveceksiniz.


Farklı manuel ölçümler nedeniyle lütfen hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Aydınlatma ve ekran ayarlarındaki farklılıklar nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar