Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Flawless Legs Bacak Kol Vücut Epilatörü Tüm Vücut İçin FLAWLESSEPİLATOR



tüy toplayıcı fırça seti




Tüm Vücut Epilasyon Aleti
Çoklu Alan Kullanımı
Flawless Legs Vücut Epilasyon Cihazını bacaklar, koltuk altı, ayak bilekleri, bikini bölgesi ve vücut için uygun olarak kullanılabilir.
Bu sayede tek bir cihazla birden fazla ihtiyacınızı giderebilirsiniz.


Flawless legs bacak kol bikini bölgesi profesyonel epilasyon aleti Açıklama

-bacaklar, bikini bölgesi, ayak bilekleri, koltuk altları veya tıraş sırasında kesilmeye yatkın herhangi bir alan için mükemmeldir. - kullanışlı ve parlak led ışıklar cildinizi aydınlatmanıza yardımcı olur, böylece hiçbir noktayı kaçırmazsınız. - şarjedilebilir lityum-Iyon pil, kusursuz bacakları kablosuz, taşınabilir ve kullanışlı kılar, böylece her yerde "kusursuz" olabilirsiniz. -şarj kablosu içerir. - hery yaştan kadın ve erkek için uygundur. - her eğriye uyan 4 yerleşik 18 ayar plakalı bıçak ile devrim niteliğindeki kablosuz epilatör makinesi .. -palm mükemmel tasarımı, bacaklarda, bikini bölgesinde, kollarda, ayak bileklerinde ve diğerlerinde kullanırken kolayca tutmanıza olanak sağlar. - dahili led ışık, tıraş alanını kolayca görmenizi sağlar.


Flawless Legs Vücut Epilasyon Cihazı Taşınabilirlik
Kablosuz kullanıldığı için Flawless Legs Vücut Epilasyon Cihazı kolaylıkla her yere taşınabilir.
Bu sayede istediğiniz her yerde kusursuz görünmenin tadını çıkarabilirsiniz. Pilleri de şarj edebilir ve verimli kullanım yapabilirsiniz.

Uyumlu Bıçaklar
Her eğime uyum sağlayan 18 ayar plakalı bıçak sistemi sayesinde Flawless Legs Vücut Epilasyon Cihazı etkili bir sonuç almanızı sağlar.
Bu sayede epilasyon zahmetinizi azaltabilirsiniz.


Kolay Tutuş Olanağı
Kompakt tasarımı sayesinde Flawless Vücut Epilasyon Cihazı hangi bölge için kullanırsanız kullanın kolay bir tutuş sağlar.
Bu sayede uzun süreli kullanımda bile eliniz yorulmaz. Aynı zamanda 60 cımbız sistemi sayesinde en küçük ve ince tüylerden bile kurtulabilirsiniz.


Flawless Legs Vücut Epilasyon Cihazı Şarj Özellikleri
2 saatlik tam şarj ile 60 dakika boyunca Flawless Legs Vücut Epilasyon Cihazını kesintisiz olarak kullanabilirsiniz.
Bu sayede sürekli epilasyon yapmanıza veya epilasyon işleminizi bölmenize gerek kalmaz.



 

vücut epilasyon aleti, tüm vücut epilasyon aleti, tüm vücut için epilasyon aleti, bikini bölgesi epilasyon aleti, tüm vücut epilatör, full vücut epilasyon, erkek vücut epilasyon aleti, epilatör, epilasyon aleti, epilasyon makinesi,

Yorum Gönder

0 Yorumlar