Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

kas geliştirme egzersizleri



tüy toplayıcı fırça seti



Sixpad Özellikleri Kalem pil ile çalışır. Bu sayede pillerin bitmesi durumunda değiştirilerek daha uzun süre kullanılması sağlanabilir. Ufak titreşimler yayarak kasların uyarılmasını sağlar. Dört ayrı program seçeneği bulunmaktadır. Ayarlanabilir hız seviyesi kullanıcıların istedikleri şekilde ayarlama yaparak ürünü kullanmasını sağlamaktadır. Set içerisinde üç ayrı parça bulunmaktadır. Bunlardan ikisi kol ve bacak kaslarını çalıştırırken bir göbek kaslarını çalıştırmaktadır.Sixpad Set Fiyatı Set için belirlenmiş olan fiyat seçeneği üzerinden satış yapılmaktadır. 


Egzersiz aletini kullanmak isteyenler aynı anda kol, bacak ve göbek kaslarını çalıştırmak için iki set satın alabilirler. 2 set için düzenlenmiş olan kampanyalar daha uygun fiyat seçenekleri üzerinden satın alma işlemi yapılmasını sağlamaktadır. Ürünü satın almak isteyenler resmi satış sitesi üzerinden yapacakları incelemeler doğrultusunda belirlenmiş olan fiyat seçeneği hakkında ayrıntılı bilgi alabilirler.

SixPad Çok Farklı Ve Avantajlı Ürünler Sunuyor

İstemiş olduğunuz bölge üzerinde çalışırken zaten siz hepiniz size göndermiş olduğu parçalardan herhangi ikisini, üçünü kullanabilirsiniz. Burada mesela kullanılabilecek olan ufak kelebek parçalardan sağ kol, sol kol, sağ bacak, sol bacak kısımları bulunmaktadır. Göbek kısmı için gönderilen parçayı taktığınız zaman, göbek kısmında günlük 20 dakika çalışma yapılması halinde bu göbek kısmındaki yağların erimesi anlamına gelmektedir. Sizlere çok avantajlı sonuçlar sunmuş olacaktır. Sizlere de bunları kullanarak çok hızlı bir şekilde kilo verdiğinizi görebilecek veya yakından sonucuna ulaşabileceksiniz.

SixPad Türkiye yıllardır bu konuda hizmet vermekte olan ve müşteri hizmetleri konusunda çok ciddi bir hizmet veren firmalar, aynı zamanda da arge konusunda çok büyük geliştirmeler sağlayarak, liposuction yönteminde kullanılan, vaser liposuction yönteminde kullanılan elektromanyetik dalga teknolojisini artık bir spor aletini yüklemiş ve bu sayede sizlerin çok daha kolay bir şekilde yağ yakmanızı sağlamış bulunmaktadır. Siz de bu ürünü ulaşmak için çok fazla uğraşmanıza gerek olmuyor.


Sixpad Satış, Sixpad Kullananlar, Kullanımı
Günümüzde giderek yaygınlaşan kullanımı sayesinde bulunduğunuz her ortamda egzersiz yapma imkanı sunmaktadır
Sixpad Satış, Sixpad Kullananlar, Kullanımı 


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar