Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Micro Touch Switchblade 6 in 1



tüy toplayıcı fırça seti



Micro Touch Switchblade, tüm saç tipleri için bir düzelticidir. Cihazın işlevsel çok yönlülüğü, vücudun tüm bölümlerine eşit derecede etkili bir şekilde bakmanıza olanak tanır.
Herhangi birine geçiş tek bir eylemle gerçekleştirilen iki çalışma modu. Her mod, farklı saç büyüme bölgelerini daha iyi hedeflemek için tasarlanmıştır.
Kesici bıçakların kalitesi Alman üretici tarafından garanti edilmektedir. Bıçakların yapıldığı paslanmaz çelik, mekanik ve ultraviyole etkilere dayanıklıdır.
Elde rahatça oturan şekil, cihaza yerleştirilmiş aydınlatma ve pillerin enerji kaynağı olarak kullanılması ile kullanım kolaylığı sağlanmaktadır. Bu çözüm, düzelticiyi her koşulda kullanışlı hale getirir.
Hassas cilt korunur: dört özel başlık ve altı uzunluk ayarı, saç ve cilt ile çalışmak için en iyi seçeneği seçmenize olanak tanır.
Eksiler
Saç kesimi biraz tehlikeli bir işlemdir: uzun zamandır saç bakımı için delmek, kesmek ve hatta nesneleri kesmek kullanılmıştır.

O zamandan beri, kuaför ekipmanı kullanma tehlikesi önemli ölçüde azaldı, ancak düzeltici talimatlarında açıklanan en basit güvenlik standartlarına uymak hala yararlıdır.

Uzun süre doğrudan ışık kaynağına bakmayın, bu, gözlere uzun süre odaklanma durumunda gözler üzerinde olumsuz etki yaratabilir.
Deriye sertçe bastırmak gerekli değildir: Alman bıçakları mükemmel şekilde keskinleştirilmiştir ve işlerini ciltle hafif temasla yaparlar.



Düzeltici Modları Mikro Dokunmatik Sustalı Bıçak
Modelin iki çalışma modu vardır: mikro ve tam boyutlu. Çoklu modun varlığı, cihazı farklı amaçlar için ayarlama sorununu çözmenize olanak tanır.

İster bıyık düzeltici ister saç düzeltici kullanın, iki çalışma modu her görev için mükemmeldir.


İlk mod: mikro düzeltici
Mikro düzeltici modunda, burnu ve kulakları kesmek için Micro Touch Switchblade idealdir: saç tipine bağlı olarak, birlikte verilen mikro ekler seçilir.

Ters çevrilebilir 2 mm \ 4 mm başlık, kaş bölgesi dahil olmak üzere kısa tüyleri almak için ve 6 mm mikro meme, uzun tüyler için iyidir.

Ters çevrilebilir mikro memeyi kullanmak biraz dikkatli olmayı gerektirir: Büyük tarafı seçerken gereksiz yere kısaltmamak için kesilecek tarafı karıştırmamak veya 2 mm tarafta dururken prosedürü tekrar etmemek önemlidir.

Micro Touch Switchblade, bu ataşmanlarla kulak ve kaş kılları üzerinde etkilidir ve saç şeklini, uzunluğunu ve miktarını hassas bir şekilde ayarlamanıza olanak tanır.


İkinci mod: tam boyutlu düzeltici
Mikrofon modu burun ve kulak kılı düzeltici kullanımına izin veriyorsa, boyun, göğüs ve kollardaki tüyleri almak için tam boyutlu bir düzeltici kullanılması önerilir. Vücut ve boyun tüylerini almak için tarak aparatını kullanmanıza gerek yoktur.

Düzeltici ile başarılı bir şekilde çalışmak için, saçın uzamasına ve ardından birkaç yöne doğru kesmelisiniz. Bu tavsiyeye uyulması, yüksek kaliteli bir saç kesimi sağlayacaktır.

Tam boyut modu, daha uzun bir düzeltme eki seçerek sakalı şekillendirmek için de uygundur. Daha kısa sakal uzunlukları için aşağıdaki ataşman boyutu önerilir.


Model adı - Sustalı. Cihaz, Micro Touch markasından kesiciler serisinin bir temsilcisidir.
Model plastikten yapılmıştır. Cihazın gövdesi mat siyah ve turuncu renk kombinasyonu ile dekore edilmiştir.
Güç kaynağı olarak iki AAA pil kullanılır, bu da enerji göstergesi olmadığı anlamına gelir.
Modelin geniş işlevselliği 4 ataşman ve 6 uzunluk ayarı ile sağlanır.
Düzeltici kompakt boyutlara sahiptir - 30x170x40mm ve düşük ağırlığa sahiptir - 170g.


Ekipman:

Çok yönlü Micro Touch Switchblade düzeltici.
kullanım kılavuzu.
Saç kesmek ve düzeltmek için tarak başlığı.
Orta düzey düzeltici eki.
Mikro meme (4 ve 2 mm).
Mikro meme (6 mm).
Temizlik fırçası.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar