Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Normal korseler zayıflatır mı?



tüy toplayıcı fırça seti



Normal korseler zayıflatır mı?
Normal korse kullanıldığında kişiyi daha ince ve daha sıkı gösterir. Ancak herhangi bir enerji harcamadıkça, kilo kaybı sağlamazlar. Kilo kaybı, zayıflamak ya da bölgesel olarak kilo vermek için korse kullanılmak isteniyorsa, zayıflatıcı korseler grubundaki korseler kullanılmalıdır.


Termal korse zayıflatır mı?
Termal korse, diğer korselere nazaran, vücut ısısını daha çok artırmaya yardımcı içeriğe sahip olan bir korse çeşididir. Hem toparlayıcı, hem inceltici özellikleri ile birlikte, bölgesel zayıflamaya da yardımcı olmaktadır. Normal korse kullanmak, direkt olarak zayıflamaya etki etmezken, termal korsenin kişinin zayıflamasına direkt etki ettiği bilinmektedir.


Korse hakkında bilinmesi gerekenler
Korse, giyildiği vakit vücutta aşırı terleme yaptığı için, iç kısma pamuklu kıyafet giymeli ve vücut hijyeni muhafaza edilmelidir. Korse alırken, boy ve kilo ölçülerine dikkat edilmeli ve kaliteli kumaştan imal edilen bir korse seçimi yapılmalıdır.


Bu bölgesini beğenmeyen veya daha güzel görünmesini isteyen kadınlar bu korseyi giyerek kusursuz ve çok daha göz alıcı oluyorlar.

Renk olarak bakıldığında ten rengi ana renk ama bunun dışında diğer renkler de yer yer karşımıza çıkıyor. Beyaz, siyah, hatta kırmızı zayıflatan korse grubunda karşımıza çıkan renkler.

Modeller olarak bakıldığında ise sadece bel kısmı için olanlar olduğu gibi tümden giyilebilen üst giyim ürünü olarak hazırlanan korse tipleri de karşımıza çıkıyor. Ayrıca tayt formunda olan ürünler de vardır.

Tüm bunların yanı sıra bu ürünler özel korse kumaşından yapılmaktadır.

Yine bu ürünler için toparlayıcı, silikonlu olan ürünler de yok değil. Hatta doğum sonrası için özel olarak üretilen korseler de var ki bu ürünler kadınların doğum sonrası kolayca zayıflamalarına ve zayıf görünmelerine olanak veren ürünler.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar