Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Tatlı Şantili Bakım : Milk_Shake Conditioning Whipped Cream Saç ve Vücut Bakım Köpüğü



tüy toplayıcı fırça seti


milkshake-conditioning-whipped-cream-sac-vucut-bakim-kopugu-yorumlari
milkshake-conditioning-whipped-cream-sac-vucut-bakim-kopugu-yorumlari
"Dikkat, kafayı yemeyin" sloganı bir saç bakım ürünü için ne kadar da iddialı değil mi? Güzellik ve makyaj bloglarından ve hatta vloggerlardan methini fazlasıyla duyduğum Milk_Shake saç bakım köpüğünü Lila Kutu sayesinde deneme şansı elde ettim. Lila Kutu'ya bu tatlı şantili bakım için çok teşekkür ederim, benim de denemeye heves ettiğim ürünlerin ilk 3'ünde yer alıyordu. Lila Kutu'da bu tarz farklı ürünleri bir arada görmek gerçekten güzel, zaten site güvenirliliği tam olan bir platform. Kendini bir krem şanti sanan ve hem saç bakımı hem de vücut bakımında kullanılabilir olan Milk_Shake Conditioning Whipped Cream Saç ve Vücut Bakım Köpüğü 'nü havaların kurumaya başlamasıyla beraber bir süredir kullanmaya başladım. Bir parça pahalı bir fiyat çizgisi olduğundan alınası olup olmadığını doğru bir şekilde değerlendirmek istedim. Krem şanti havasındaki köpüğün uygulama şekilleri, içerik bilgisi ve etkilerini şu şekilde sıralayabilirim :





milkshake-conditioning-whipped-cream-sac-vucut-bakim-kopugu-yorumlari
milkshake-conditioning-whipped-cream-sac-vucut-bakim-kopugu-yorumlari

Milk_Shake Conditioning Whipped Cream Saç ve Vücut Bakım Köpüğü'nün Etkileri


Her şeyden önce, gerçekten enfes bir kokusu var. Krem şanti olayı harika olmuş, yoğun vanilyalı krem şanti kokusu, ciddi ciddi başarılı. Markayı bu açıdan kutluyorum. Yapay bir koku gelmiyor. Eğer bu tarz tatlı ve iştah açıcı kokuları, bakım ürünlerine yakıştırıyorsanız her daim alınacaklar listenize rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Kokusunun ağırlığı, içinde bulunduğumuz kış ayları için mükemmel ama yaz zamanın o ağır sıcaklarında nice olur, kestiremiyorum. Bu yüzden benim için bu ürün mevsimlik tadında. Köpük formu çok incecik yapı veriyor. Yağlılık hissi hiç yok. Saç için yumuşatıcı etkisi var, parlaklık da veriyor. Ama inanılmaz ahım şahımlıkta değil. "Dur süreyim de saçlarım açılsın" işlevinde değil. En azından benim uzun ve açılması zor saçlarımda böyle bir etki uyandırmadı. Belki saçlarınız kısa ise sizin için daha iyi iş görebilir. Açıkçası saç bakımı için illa almalıyım etkisi yok. Arada alsam fena olmaz keyfi yaşatıyor, hepsi bu. Daha farklı ürünleri saç bakımına etkisini aşırı oranda faydalı bulduğum için bu tarz ürünler biraz ıvır zıvır kalıyor. Ama bu ürünü saçlarda bıraktığı enfes kokusu için alırım. O denli güzel etki veriyor ve saçlarımda kalıcılığı çok çok yüksek ki uzun saatler sonra kokusu tuhaflaşmıyor. Genelde tatlı kokulu kozmişler bir süre sonra garip bir koku vermeye başlar, bu öyle değil. Saç için değil, vücut bakımı adına da koku yönünden nefis. Vücut bakımı adına etkisi ne yazık ki öyle yoğun değil. Kış mevsimi için verdiği bakım oldukça yetersiz. Tıpkı saçtaki etkisi gibi, vücut bakımında da kokusal oranda başarılı. Bakımı ise hafif oranda olduğu için bu ürünü bakım adına kullanmak gereksiz. 

milkshake-conditioning-whipped-cream-sac-vucut-bakim-kopugu-yorumlari
milkshake-conditioning-whipped-cream-sac-vucut-bakim-kopugu-yorumlari



Milk_Shake Conditioning Whipped Cream Saç ve Vücut Bakım Köpüğü'nün Uygulaması 


Sprey köpük formunda olduğu için kullanması çok keyifli. Baya bildiğiniz köpük şanti fıst halinde geliyor. Şişeyi ters yönde tutup, kullanmadan evvel de çalkalarsanız köpük daha rahat çıkıyor. Durulanmayan bir ürün ve bu hali çok daha işe yaramakta. İster duş sonrası nemli saça, isterseniz de kuru saça uygulayabilirsiniz. Ben bu tarz ürünleri, duş sonrası nemli saçlarımı öne eğip parmaklarımla saç uçlarıma dalga formunu vere vere yediriyorum. Böylece saçlarımın doğal dalgası daha belirgin hale geliyor. Ama bu ürünün şekillendirme anlamında bir başarıya sahip değil. Sadece kendi saçlarınızın doğal dalgasını bir nebze veriyor. Vücudunuza da normal krem uyguluyormuş gibi sürebilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde cilt hemen emiyor, dairesel hareketle yedirmeniz kafi.


Milk_Shake Conditioning Whipped Cream Saç ve Vücut Bakım Köpüğü'nün İçeriği


Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka ve doğal imajının olduğuna dair alt çizgisini her defasında çiziyor. İçeriğinde paraben bulundurmuyor fakat bu demek değil ki koruyucusuz bir ürün. İçerisinde farklı koruyucular var. (zaten olması da gerekiyor) Çok çok hassas saç deriye ve cilde sahip olanların, saç diplerine ve vücutlarına uygularken dikkatli olmasında yarar var diyorum. Büyük oranda herkesin memnun kalacağı içerik var ama öyle "süt proteini ile saçlarınız kendine gelsin" söylemi abartı. İçeriğinin iyi maddeleri oldukça az oranda. Bu tıpkı "çilekli lipbalm kullanın da dudaklarınız çilek yesin" tarzı gibi reklam oluyor. O kadar da değil yani.


Milk_Shake Conditioning Whipped Cream Saç ve Vücut Bakım Köpüğü Alınmalı mı?


Açıkçası "gidip koşup alayım da saçlarımı kendime getireyim" tadında bir ürün değil. Saç ürünlerinin toplaştığı yerde, ekip arkadaşlarının yanında durabilir. Arada, özellikle kokusunu özledikçe, "gidip bir iki fısla saçımı ve tenimi yenilesi hale getireyim" tadında bir ürün. Etkisi ve bakımını şahane bulmadım, dediğim gibi bunda kullandığım daha iyi saç ürünlerinin, bende yarattığı izlenimin gücü olabilir. Kozmetik olarak şirincek bir ürün, arada kullanılır. Biterse kokusunu sevdiğim için arada tazeleyebilirim, tazelersem de Lila Kutu'yu seçerim. Bu arada markanın neden bir "alt çizgisi" var onu da merak etmiyor değilim. Genelde mail adreslerinde alışkın olduğumuz simgenin markanın özelliğine neler kattığını bilmek isterdim. 200 ml 'lik boyutu 65 Lira 'dan satışta. Etkisine göre tuzlu fiyata sahip. Kokusunun güzelliği hatrına arada alınabilir görüşündeyim. (ama arada)

Not: Ürünün ambalajı normalde beyaz, yanılmıyorsam Meme Kanseri'ne destek vermek amacıyla pembe seri üretilmiş. 

* Tanıtım Ürünüdür


Yorum Gönder

0 Yorumlar