Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sevgililer Günü'nde Kış Şıklığı ve İndirimler



tüy toplayıcı fırça seti

sevgililer-gununde-kis-modasi-indirimi
sevgililer-gununde-kis-modasi-indirimi


Sevgililer gününü kutlamayı sevmeyebilir, arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi tercih edebilir ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği buluşması planlıyor olabilirsiniz. Her durum için siyah dantel elbiselerin ve yüksek topuklu ayakkabıların en çok dolaptan çıktığı gününde, romantik elbiseler içinde alımlı görünmek hangi kadının hoşuna gitmez ki ?

Kış indirimleri için vitrinlere bakınmanın tam zamanı! Bununla birlikte mağazaların online alışveriş sitelerini de takip etmeyi göz ardı etmeyin. Çünkü gerçekten  markalar internet satışına özel indirimler sunabiliyor ve böylelikle istediğiniz bir parçayı mağaza fiyatından daha uyguna kapabiliyorsunuz.


O Bir Baş Kahraman



Sevgililer gününde klasik, düz kesimli seçimlerden ziyade biraz daha hacimli, volan kesim elbiseler veya etek seçimleri yapmak daha yerinde bir tercih olacaktır. Çünkü romantik bir görünüm konusunda, kloş etekler kesinlikle baş kahraman!

Romantik akşam yemeklerinden tutun, bir öğleden sonra randevusu için bile çok tatlı bir görünüme sağlayacaktır. Üşümemek için kalın, uzun çoraplarla veya uzun bir çizme ile kombinlenebilir. Kloş kesim elbiseler ve de etekler moda dünyasının temel hatlarından biridir. Bu konuda H&M, Zara, Mango oldukça cazibeli. 


sevgililer-gununde-kis-modasi-indirimi_blog
sevgililer-gununde-kis-modasi-indirimi
Sıcacık Kazaklar, Fransız Stil Şapkalar

Spesifik seçimlerden ziyade, soğuk kış akşamında sıcak bir kafede vakti geçirmekse niyetiniz; kazak ve şapka kombini ile Fransız havası yakalamaya ne dersiniz? Şapkalar, havanızı en çok değiştiren aksesuarlardan biridir. Tatlı ve romantik bir görünüm için Fransız kadınlarından ilham alabilir veya fötr şapka seçimleriyle de havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.


sevgililer-gununde-kis-modasi-indirimi_moda_blogu
sevgililer-gununde-kis-modasi-indirimi_moda_blogu

Zarif ve Çarpıcı Seçimler

Şehrin en güzel yerlerinden birinde bir akşam yemeği sizi bekliyorsa, cüretkar ve de şık bir elbise seçimi yapmaktan çekinmeyin. Uzun, bedeninizi saran, pudra tonlarında bir elbise ile zarif ve de çarpıcı görünebilir veya uzun elbiseler size göre değilse mini elbiseler ile seksi bir görünümle sevgilinizi büyüleyebilirsiniz.


Kıyafetinizin en büyük tamamlayıcısının saçlarınız olduğunu unutmayın. Elbise seçiminiz ne kadar güzel olursa olsun yanlış ve size yakışmayan bir saç modeli, tüm o görkemli büyünüze gölge düşürebilir.


Elbise seçiminize uygun bir saç modelinin doğal olmasına dikkat edin. Romantik dalgalar, yarım topuzlar, maşalanmış doğal saçlar, zarif saç aksesuarları ile prenses görünümünüze, sevgiliniz size yeniden aşık olabilir. 



Moda Kurbanı Olmayın

Modanın albenili yüzünü yeterince dikkate almazsanız sert yüzüyle karşı karşıya kalabilir ve daha kötüsü bu durumun farkında bile olmayarak bir moda kurbanı olabilirsiniz. Moda bütünlük ister, her trend parçayı giymek yerine zevkli seçimlerle tarz oluşturmak güzelliğinizi vurgular. Örneğin yüksek topuklar, yüksek topuk bir feminizm silahıdır ama abartmamak da fayda var. Fazla yüksekte tutunamayan ayakların dengesizliği ile tüm akşam uğraşmak, keyifli gününüzü kelimenin tam anlamıyla berbat edebilir. Yürünemez hale getiren topuklular kimseyi şık yapmaz.Aynı şekilde baştan aşağı kırmızıya bürünmek de resmen bir moda gafı. Bu şekilde başarıya imza atmak epey zordur. Kırmızı gibi güçlü bir rengi tepeden tırnağa kullanmak yerine farklı kombinlerle gücü açığa çıkartmak zevkli yanınızı gösterir. Tamam, sevgililer günü ateşli geçsin istiyor olabilirsiniz ama kırmızı tulumlu bir itfaiyeci olmak kulağa pek de seksi gelmiyor.


sevgililer-gunu-modasi-indirimler-parfum-secimleri
sevgililer-gunu-modasi-parfum-secimleri


... Ve Parfüm Zamanı

14 Şubat için, en kalıcı imzalardan birinin de parfüm olduğu es geçilmemeli. Gündelik kullanım için ağır gelen belki biraz şekerli, belki bir parça sofistike, belki teninizle uyumlu oryantal tınılarda bir  koku tam da bugün için şişesinde bekliyor olabilir. Sevdiğiniz, size yakışan flörtöz kokuları sürerek sevgilinizin zihninde imzanızı bırakmayı unutmayın. Benim önerilerim duru temiz kokuları seviyorsanız Marc Jacobs Daisy Dream parfümünü, çiçeksi feminen kokuları seviyorsanız kendinizi güneşli bir günde gül bahçesinin içinden geçiyormuş hissine kaptıracağınız Roses De Chloé parfümünü, farklı yönünüzü göstermek istiyorsanız ilgi çekici koku aralığıyla Yves Saint Laurent Cinéma parfümünü deneyebilirsiniz. En karışık tınıdaki Cinéma parfümü olmakla beraber her üçü de elegant seçimlerinizi perçinleyecek güzellikte.


Yorum Gönder

0 Yorumlar