Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Deniz Dalgalı Saçlar İçin Hangisi Daha İyi? Toni & Guy / Goldwell ?



tüy toplayıcı fırça seti

deniz-dalgali-saclar-icin-hangisi-en-iyi-tony-guy-goldwell
deniz dalgali saclar icin hangisi en iyi toni guy goldwell

Mavinin en derin zamanıyla buluştuğumuz bu sıcak yaz günlerinde, "zaten denizden çıkan saçların o inkar edilemez güzelliğine iki dakikada sahip oluyorken, dalgalaştırıcı saç ürünleri mi?" diyebilirsiniz ki bence de en güzel ve doğal dalgayı denizin ta kendisi verebilmekte. Kozmetiksel ürünler ise onları taklit etmekte. Yine de belki akşam yemeğinize saçlarınızın dalgalı formunu güçlendirmek veya deniz sezonunu kapattığınızda saçlarınıza deniz dalgasını hatırlatmak için kullanabileceğiniz saç şekillendirici ürünlere başvurabilirsiniz. Ürünlerine karşı giderek ilgimin azaldığı Goldwell mi yoksa umduğumu bulamadığım Toni&Guy mı bu yarışın galibi olacak?




* Toni Guy Sea Salt Spray, esasen deniz tuzlu sprey olarak isimlendirilmiş. Yani deniz dalgasını birebir verme görevindeki bir saç şekillendirici olarak düşünebilirsiniz.
* Goldwell Dynamic Loop Curl Spray ise sadece saçları kıvırcıklaştırmaya yarayan bir ürün olarak ön planda, ama bence iyi bir deniz dalgalarını saça taşıyıcısı.


* Toni Guy Sea Salt Spray, beklediğimi veremediği için sevemediklerim arasında yer almıştı. Adı bu kadar belirgin olan bir ürün başarılı olmalıydı, bana göre fiyatına değmez.
* Goldwell Dynamic Loop Curl Spray, fiyatına göre verdiği etkisi gayet iyi yönde. Saçları denizden çıkmış etkisine bürüyor.


* Toni Guy Sea Salt Spray, saçları sertleştirme yönü kuvvetli değil.
* Goldwell Dynamic Loop Curl Spray, saçları sertleştirme yönü daha kuvvetli.


* Toni Guy Sea Salt Spray, etkisini başarılı bulmasam da saçları rahatsız edici oranda elektriklendirmiyor.
* Goldwell Dynamic Loop Curl Spray ise saçları elektiriklendirdiği için ürünün en yakındığım tarafı.


* Toni Guy Sea Salt Spray, hemen hemen her kozmetik mağazasında veya marketlerde bile bulunabilen kolaylıkta.
* Goldwell Dynamic Loop Curl Spray ise bulması zor, geniş bir satış ağına sahip değil. Markanın ürünlerini satan anlaşmalı kuaförlerden veya online satış sunan sitelerden elde edilebilir.


* Toni Guy Sea Salt Spray, parasının karşılığını fikrimce veremiyor.
* Goldwell Dynamic Loop Curl Spray, parasını karşılığını rahatlıkla veriyor.


* Toni Guy Sea Salt Spray, sadece tek bir çeşidi var. 
* Goldwell Dynamic Loop Curl Spray, bendeki olanda ambalajında 5 numaradan 2. seçeneği olduğu belirtiliyor, saça verdiği kıvırcıklık etkisinin tutuş derecesine göre toplamda 5 çeşidi bulunuyor olmalı.


* Toni Guy Sea Salt Spray, minik boyutuyla (75ml) spreyli ambalaj tasarımına sahip, kullanımı kolay.
* Goldwell Dynamic Loop Curl Spray, yine aynı şekilde spreyli bir ambalajda yer alıyor, ürün miktarı fazla olduğu için (150ml) ambalajı daha büyük ama TG'ye nazaran plastiği daha kalitesiz.




Toni Guy ve Goldwell saç dalga efektli spreylerinin eksi ve artı yanları benim değerlendirmemle bu şekilde. Bana göre Goldwell çok daha etkili. Son zamanlarda kullanıp memnun kaldığım, evde kolaylıkla hazırlanabilen özelliğindeki saç şekillendiricim olmasaydı,  Goldwell'i tekrardan satın alırdım. Ama kendi yaptığım istediğim sonucu çok daha güzel veriyorken tekrardan almayı düşünmüyorum. Kolayca yapabileceğiniz ve etkisini göreceğinizi düşündüğüm saç şekillendiricimi de ilerleyen günlerde blogda paylaşacağım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar