Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

The Body Shop E Vitamini Nemlendirici Cilt Bakım Kremi



tüy toplayıcı fırça seti

the-body-shop-e-vitamini-nemlendirici-cilt-bakim-kremi-kullananlar-yorumlari
the body shop e vitamini nemlendirici cilt bakim kremi kullananlar yorumlari


The Body Shop E Vitamini Nemlendirici Cilt Bakım Kremi, şu zamana kadar denemediğim bir TBS ürünüydü. Ambalajıyla Anneler Günü'nde yenilenen TBS E Vitamini Kremi, dünyanın en ünlü annelerinden Birleşik Krallık kraliçesi Elizabeth Alexandra Mary (II. Elizabeth) 'e ithaf edilmiş. O yüzden Britanya temalı. Sadece E Vitamini koleksiyondaki ürünler Anneler Günü'ne özel sınırlı üretim (limited edition) özelliğini taşısa da ambalajının dışında içerik olarak normal koleksiyondaki nemlendiricisiyle bir farklılığı bulunmuyor. Bildiğiniz gibi E Vitamini kozmetik dünyasının cilt bakımında en çok sözü geçen vitamin ve pek çok cilt bakım markası da bu büyük gücü kullanıyor. The Body Shop'un bu ürünü TBS raflarında "en çok satanlar" arasındaymış. Minik boyutlu görüntüsü sizi yanıltmasın, krem 50 ml boyutunda, yani klasik nemlendirici kremlerle aynı oranda. Tatil zamanında kullandığım The Body Shop E Vitamini Nemlendirici Cilt Bakım Kremi hakkında detaylı yorumlarım şu şekilde :





Kremin ilk dikkatimi çeken özelliği, kapağını açtıktan sonra ekstra bir koruma kapakla hijyenik kullanımı sunuluşu oldu. Ağzı açık ambalajla üretilen kremlerde kullanım açısından böyle olması hoş bir ayrıntı. Diğer iyi tarafı ise kokusunun güzelliği. Kokusu çiçeksi ama boğan türden değil. Ferah yanı çok güçlü ve insana bakım keyfini çok güzel veriyor. Ancak kokusunun bu denli yoğun olması içeriğinde parfümün de yoğun kullanıldığının delaleti. Parfümlü ürünlerin cilt bakımında, özellikle bu yaz günlerinde zarar vereceğini bildiğimden günlük cilt bakım ürünlerime eklemiyor, sadece arada keyfi kullanımlarıma ayırıyorum.


the-body-shop-e-vitamini-nemlendirici-cilt-bakim-kremi-kullananlar-yorumlari
the body shop e vitamini nemlendirici cilt bakim kremi kullananlar yorumlari

Çiçeksi kokusunun hoş olmasının yanı sıra kalıcılık yönü de çok fazla var. Eğer kokulu cilt bakım ürünleri ilginizi çekiyorsa ve o koku yüzümden hiç gitmesin diyorsanız bu açıdan şans verebilirsiniz. Diğer artı yanı ise ciltte çabuk emiliyor olması. Neredeyse sürer sürmez emiliyor. Cilde ağırlık vermiyor. Yani kullanımı rahat bir cilt ürünü. Kremin iddiası her cilt tipiyle uyumlu olması yönünde, özellikle kuru ciltler için formüle edilmiş ancak ben böyle bir uyum bulamadım, özellikle kuru ve hassas ciltlerin sorun yaşayacağını düşünüyorum. Bana kalırsa karma ciltlere daha çok hitap eden ayarda. Diğer bir iddiası da makyaj öncesi kolay kullanılabilen bir krem olduğu yönünde. Bu açıdan markayla hemfikirim. Makyaj öncesi hemen emilen krem beklentisine güzel karşılık veriyor. Makyaj öncesi iyi istikrar sağladığı bir gerçek.



Kremin kokusunun güzelliği ve kalıcılığı haricinde, cilt bakımı adına özel bir yapı ile karşılaşmadım. Dokusu hafif ve çabuk emilen bir krem ancak cilt ürünlerinde içerik arayanlara göre değil. Ayrıca bir başka serzenişim de fiyatı yönünde. TBS ürünlerinin daha uygun satılmasından yanayım. Çünkü bana göre ederi kadar kalite veremiyor. Popülerliğe sahip olması onu birinci sınıf yapamıyor maalesef.


* Tanıtım Ürünüdür.


Yorum Gönder

0 Yorumlar