Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

OPI Natural Nail Base Coat Oje Bazı



tüy toplayıcı fırça seti

opi-natural-nail-base-coat-oje-bazi-yorumlari-kullananlar-blog
opi natural nail base coat oje bazi yorumlari


OPI Natural Nail Base Coat Oje Bazı yıllardır kullandığım bir baz. Bitmesi çok uzun süreli olduğu için pahalı bulsam da fiyatını hayli hayli çıkardığını düşündüğüm bir tırnak ürünü. Biliyorsunuz kozmetik dünyasında her şeyin bir bazı var. Göz makyajınız için minik far bazları, yüz makyajınızın tamamı için yüz bazları, hatta şimdi yeni yeni dudak bazları popülerleştirilmeye çalışıyor. Kadınlar için "alsak alsak daha ne alsak" açığını iyi gören kozmetik markaları da buna nispeten "satsak satsak daha neyi satsak" derdindeler. Bazların her zaman işe yaramadığını düşünsem de benim için işe yarayan 2 baz gerçeği vardır. İlki far bazının şahane iş görmesi, ikincisi ise tırnaklarımın sararmasını engelleyen ve ojeleri daha rahat çıkarmamı sağlayan oje bazları.


Daha önce yine bir OPI ürünü olan OPI Acrylic Nail Base Coat Akrilik Tırnak Bazı 'nı blogda yazmıştım. Bu sefer ki OPI baz ise diğerine göre daha hafif bir ürün. Günlük kullanıma daha uygun ancak bir diğeri kadar etkisini gördüğümü söyleyemem. Diğerinin olayı en cansız kansız ojeleri bile "kendine gel, sen bir ojesin, renk vermelisin!" emrini iyi vermesiydi. Ama bu baz, o kadar da cengaver değil. Yine de diğer işlerini iyi yapıyor. Diğer işleri derken?




  • Ojelerin uzun süreli kullanımda yarattığı "tırnak sarartması" olayını durduruyor, hatta tamamen önlüyor.




  • İnce bir tabaka ile tırnağı kaplıyor ve üzerine sürülen ojenin daha homojen sürülmesine olanak tanıyor.




  • Ojeleri tırnaktan temizlerken (özellikle kırmızı, bordo, siyah gibi zor renklerde) tırnağı geçip parmağı bütünüyle boyama şımarıklığına girişimini tamamen önlüyor.



  • OPI ürünleri hem kaliteli hem bereketli oluşuyla beni fethediyor ama bu baz diğer akrilik kadar başarılı değil. Orta şeker bir ürün. Alırsanız baya uzun süre sizinle kalmaya karar vereceğinden eminim. Fiyatının pahalılığını uzun süreli kullanımıyla rahat rahat çıkarıyor ama tabii gönül ister ki Amerika fiyatarıyla daha uyguna edinelim. OPI ürünlerinin hepsi olmasa da bir kısmısı Sephora mağazalarında satılmakta ama çalışanları oje konusunda çok bilgili değil. Tırnak bazları fazla popülerliğe ve satış rakamına sahip değil anlaşılan, daha Sephora çalışanı bile "Base coat? Top coat? Pardon nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz? " diyebiliyor.


    Yorum Gönder

    0 Yorumlar