Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Vanilya Club Mayıs Güzellik Kutusu 'nda Neler Var ?



tüy toplayıcı fırça seti

vanilya-club-mayis-guzellik-kutusu-blog
Vanilya Club Mayis Guzellik Kutusu


Geçtiğimiz ay kutu ambalajında değişikliğe giden Vanilya Club, Mayıs ayındaki güzellik kutusuyla tekrar alışılan kutusuna dönmüşe benziyor. Böylesi kesinlikle daha iyi. Güzellik kutusundaki gönderilen 6 ürün ise eski aylarda gönderilen ürünlerin aynısı olduğu için keşif adına çok bir heyecan yaratmadı. Vanilya Club Mayıs Güzellik Kutusu 'nda sırayla şunlar yer alıyor :



La Casadelos Aramos - Vanilya Oda Kokusu : Bir oda kokusunun güzellik kutusunun yıldızı olması ilginç olmakla beraber en büyük hacmi de bu ürün kaplıyor. Yani tam boy bir ürün. Oda kokusunun ilk gördüğümde şaşırsam da kokusu epey hoş. Vanilyanın boğmayan bir tatlılığı var. Hatta kullandığımda, sanki hemen yanı başımda vanilyalı puding yapıyormuşum gibi etrafa öyle tatlı bir hava verdi. Oda kokusu kaliteliye benziyor ama tüm kutunun yıldızının bu olması pek de etkileyici değil.


Mustika Ratu Cilt Bakım Ürünleri : Bu markanın aynı ürünleri ve aynı boyları geçtiğimiz kutularda da çıkmıştı. Çok doğal görüntüsü var ama içerik olarak beni açmadığı için denemedim bile. Tekli paket halindeki sample ürün de bu markaya ait. Bengkoang Güzellik Maskesi olarak geçen bu ürün ilk defa kutulardan çıkıyor. Normal ve kuru ciltler için idealmiş.


Cecile Göz Kalemi : Cecile markasını kullanmıyorum çünkü ilgimi çekmiyor. Her yerde satılan bir marka, ulaşması zor olan farklı bir marka tercih edilse daha iyi olurdu diye düşünüyorum.


Wella Sp Volumize Shampoo - Hacimlendirici Şampuan : Bu da önceki kutulardan çıkmıştı. Daha diğerlerini deneyimlemediğim için yeni geleni de diğerlerinin yanına eklemek üzere bakım çekmeceme yerleştireceğim.


Nuxe Kuru Yağ : Tekli paket sample içinde yer alan Nuxe kuru yağ, günlük hayatımda kullandığım bir ürün. Verdiği etkiyi seviyorum. Ben de her boyu var ve oldukça da memnunum.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Genel olarak; gönderilen ürünlerin çoğunluğu eski kutularda da gönderilmiş olanlar. 
Yeni keşif olarak dişe dokunur tek ürün oda kokusu oldu. 
Umarım Vanilya Club yaz zamanı biraz daha yenilikçi kutulara imza atar.


Geçen ay blogda yer verdiğim Vanilya Club Nisan Güzellik Kutusu 'nu okumadıysanız, linkine tıklayarak bakınabilirsiniz.


vanilya-club-mayis-guzellik-kutusu-blog
Vanilya Club Mayis Guzellik Kutusu



Yorum Gönder

0 Yorumlar