Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Jessica Simpson Fancy Parfüm Yorumu



tüy toplayıcı fırça seti

jessica-simpson-fancy-parfum-yorumu
Jessica Simpson Fancy Parfum Yorumu


Karamelli, vanilyalı ve meyveli kokuların cezbedici uyumu, sandal ağacı ve amber ile hoş bir sakinlikle tende kendini göstermeyi seven Jessica Simpson Fancy parfüm, benim en sevdiğim parfümlerden birisi. Bol baharatlı ve taşıması zor parfümlerin arasından sıyrılan ve tatlı tatlı ılık bir rüzgar gibi esen Jessica Simpson Fancy parfümün kokusu kadar şişesi de pek bir hoş. Gurme kokulardan hoşlanıyorsanız, seksi bir çizgiye sahip bu parfümle daha yakından tanışmanız gerek.



jessica-simpson-fancy-parfum-yorumu
Jessica Simpson Fancy Parfum Yorumu



Karamel ve vanilyalı kokular beni alabildiğine kendisine çekiyor. Tatlı kokuları seviyorum. Yaz mevsiminde biraz ağırlık yarattığı için kullanmasam da diğer mevsimlerde vazgeçilmez parfümüm olan Jessica Simpson Fancy geçtiğimiz kış mevsiminde de sıklıkla kullandıklarımdan birisi oldu. Bu parfümün benim açımdan değişik bir gücü var. İlk kullanımda ağır bir tatlı havası verir gibi oluyor, ardından bir saat bile geçmeden tenimi oldukça tatlı ve iştah açıcı bir kokuyla sarıp sarmalıyor. Şekerli ama yumuşak, çoğu meyveli notalar taşıyan parfümlerden daha akılda kalıcı, lezzetli serüveniyle keyif verici bir parfüm. Jessica Simpson Fancy, benimle özdeşleşen parfümlerden birisi ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki ne zaman bu parfümü kullansam mutlaka iltifat alıyorum. Aynı zamanda parfümün sillage yani başkaları tarafından fark edilen koku yayılımı da çok yüksek.


Kalıcılığı ise neredeyse tüm gün diyebilirim. Kış zamanı kazaklarımdan günlerce gitmediği gibi tenimde de ertesi güne kadar kokusunu hissettiriyor. Hem feminen hem koku zevkime hitap eden, hem de beklentimin çok üzerinde kalıcı olmasıyla aşkımı kazanan Jessica Simpson Fancy Parfüm, ünlüler parfümleri (celebrity perfumes) skalasındaki en kaliteli isimlerden birisi. Şişesinin göz alıcı ve zarif detaylarıyla süslü olması ise ayrı güzellikte. Bendeki 50 ml boyu bitmesin diye artık kullanmaya kıyamıyorum çünkü ne yazık ki Türkiye'de şu an için güvenilir bir satış adresinde bulunmuyor. Bitince yurt dışından temin etmeyi düşünüyorum. Kış ve bahar zamanlarımın vazgeçilmez kokusu olan tatlı tınıların hafif pudralı hafif amberli bitişi sizi de cezbediyorsa böylesi bir parfümü keşif dünyanıza eklemenizi öneririm.



Yorum Gönder

0 Yorumlar