Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Saçlarınızın Güzelliğine Kırıkların Gölgesi Düşmesin!



tüy toplayıcı fırça seti



SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİNE KIRIKLARIN GÖLGESİ DÜŞMESİN!


İtiraf etmem gerekirse uzun saçlar eşittir daha fazla zaman ve bakım! Bu da beni haliyle biraz yoruyor.  Ama birçok kadın gibi, uzun saçların verdiği hava ve güzellikten de vazgeçemediğim için kısa saçlı olmayı hayal bile edemiyorum. Bununla birlikte en iyi kuaförlerle bile pek anlaşamama derdim var. Çünkü “saçlarının ucundan biraz alalım” ile başlayan bildik ikna ediş cümleleri, bele dökülen saçları omuz hizasına çekecek kadar kısaltmayla son buluyor.  Bu sahne size de tanıdık gelmedi mi? Uçlardan başlayan alma işlemi yerini adeta bir pazarlığa bırakıyor, nereye kadar kesileceğinin ise sizin dediğiniz sınırla alakası bile olmuyor.


Kadınların saç problemlerinde belki de ilk sıra, bu inatçı kırıklar. Saçların uçlarındaki kırıklar, hem “kestir beni” sinyalini kuaförünüze acımasızca gönderiyor, hem de size bakımsız bir görüntüyü yadigar olarak bırakıyor. Oysa ki doğru saç ürünlerini uygulayıp, saç kırıklarını onarmak mümkün. Kırıklardan kurtulmayı saç kestirmek ile son vermek yerine onları onaran bir bakım ile yol almak daha doğru bir denge olacaktır. Saç bakımı derken saatlerce zahmet ve para döktürenlerden bahsetmiyorum. Bakım adına uzu uzadıya uğraştıran saç ürünlerindense, beni zorlamadan şık gösteren ürünlerden yana tercihimi kullanıyorum. Makul fiyatlı olması ise cüzdanıma yarıyor.



Günlük etkenlerin saçlara verdiği zarardan koruyan, yıpranan saç uçlarını onarmaya odaklanan ve kırık uçlu saçlar için geliştirilen “Polielektrolit Kompleks (PEC)” teknolojisi sayesinde Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Seri bu anlamda etkili. Bu seri; şampuan, saç bakım kremi ve şipşak bakım sağlayan bakım küründen oluşuyor. İçlerindeki bakım kürünün ismi size uğraştırıcı uygulamaları anımsatmasın, kullanımı oldukça basit. İster duş sonrası nemli saçlarıma, istersem de gündelik anımda kuru saçlarıma uygulayabiliyorum. Siz de kolayınıza nasıl geliyorsa o şekilde uygulayabilirsiniz.  Yolunu kaybetmiş saç uçlarına yolu öğretiyor. Kırılmadan, parlaklığı gitmeden, günlük etkenlerle mücadele etmeyi sağlıyor.  Sağladığı bakımı ekonomik şekilde sergileyişi bir başka artısı.


Kozmetik dünyasının popüler ve pahalı saç bakım ürünlerini sırayla denemeniz  gerekmeden bakım işini son derece uygun fiyat politikasıyla yapılmasının hafifliğini, bırakın kredi kartlarınız yaşasın. Saç tellerini koruyarak kırılmalarını engelleyen bu yeni seri ile tanışıp, etkisini saçlarınızda hissetmeyi denemelisiniz. Saçlarınızın güzelliğine, kırıkların gölge düşürmesine daha fazla izin vermeyin ve Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Seri ile saçlarınızı buluşturun.








Yorum Gönder

0 Yorumlar