Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Flormar Sorbet Oje No #S03



tüy toplayıcı fırça seti

flormar_sorbet_nail_polish_swatches_oje_no_s03
flormar sorbet oje no s03

Flormar Sorbet Nail Polish #S03
Flormar Sorbet Oje No #S03


Flormar markasının Sorbet koleksiyonundaki ojelerden birisi olan bu kırmızı oje, içerisinde hafif sim gibi ışıltıları bulunan bir yapıya sahip. İçerisindeki simler sadece çok yakınlaştığında kendini belli etmekte ama günlük kullanımda ojenin simli olup olmadığı bile belli değil. Simli ojeleri kullanmayı sevmeyenlere göre kullanışlı bir alternatif olabilir. Ojenin rengi pembe baskınlığında bir kırmızı. Fotoğraflarken pembe rengini bir türlü yansıtamadım ama bu ojenin swatchlarına internetten bakındığımda da kırmızı ağırlığında karelere denk geldim. Oysa ki tırnakta duruşu pembeye daha yakın bir ton ama fotoğraf makinelerinde çok zor çıkmakta inatçı.

flormar_sorbet_nail_polish_swatches_oje_no_s03
flormar sorbet nail polish oje no s03


İçerisindeki minik simler ise mavi ve mor renginde. Ojenin yapısı ise jelimsi. İlk katta oldukça şeffaf dursa da 2 katta rengini gayet iyi veriyor. Kuruma hızı ise yavaş. Şipşak kuruyan ojelerden değil, özellikle kat attıkça kuruması zorlanıyor. Ojenin fırçası ise ne çok dar ne çok geniş, standart Flormar oje fırçalarının yapısında. İpincecik yapıda bir oje değil ama çok zorlayıcı bir yapısı da yok. Karşılaştırmanız açısından örnek vermem gerekirse Golden Rose Rich Color ojeler bu seriden daha kalın yapıda.


Ojenin kalıcılığı ise klasik Flormar ojelerinden farklı değil, yani çok dayanıklı değil. Ojenin etkiketinide dikkatimi çeken ufak bir ayrıntı var. Son kullanma tarihi basılmış ki bence bu hoş bir ayrıntı. Bana gönderilenin üzerinde 5 yıl ömür biçilmiş. 




flormar_sorbet_nail_polish_oje_no_s03
flormar sorbet nail polish oje no s03
Flormar Sorbet koleksiyonunda çeşitlilik fazla yok, koleksiyonda yalnızca 5 çeşit oje bulunmakta. Bu ojeler de S01 'den S05 'e kadar kodlanmış.  Flormar Sorbet Oje No #S03, canlı ojelere karşı koyamayanlara ve jel yapıdaki oje sevenlere bahar ve yaz zamanına yakışan, 2₺ 'lık uygun fiyatlı bir alternatif olabilir ama çok özgün bir rengi ve duruşu arayanlara hitap edemeyeceği aşikar.


* Tanıtım Ürünüdür.


Yorum Gönder

0 Yorumlar