Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

The Body Shop Uyku Maskesi || Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask



tüy toplayıcı fırça seti

The Body Shop Uyku Maskesi - Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask
The Body Shop Uyku Maskesi - Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask


The Body Shop Uyku Maskeski ( Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask ) kozmetik dünyasına ve TBS raflarına yeni sürülen bir cilt bakım maskesi, diğer cilt maskelerinden sıyrılan farkı, "uyku öncesi" oluşuyla görevi yüklenmesi. Uyku öncesi maske mi olur? diye soranların erkek olma ihtimali bir hayli yüksek çünkü kadınlar biliyor ki, kozmetikte her şeyin bir "oluru" vardır. Güçlü iddialara sahip bu maskeyi bir süredir merakla deneyimledim, uyku öncesinde maske sürmenin ne kadar işe yaradığını ve alınası olup olmadığını iyice gözlemlemedim. Birçok dergi editörü, piyasaya yeni çıkmasına rağmen bu maskeyi favorilerine/olmazsa olmazlarına ekledi bile. Abartılarla yüklü değerlendirme yerine mübalağadan uzak gerçekleri sunmayı hedeflediğim bu yazımda The Body Shop Uyku Maskeski (Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask) yorumlarımı bulabilirsiniz.



the-body-shop-uyku-maskesi-kullananlar_drops-of-youth-bouncy-sleeping-mask
The Body Shop Uyku Maskesi - Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask


The Body Shop uyku maskesiyle gençliğe geri dönüşü hedefliyor :

   Yaşın ilerledikçe cilt elastikiyetini kaybetmeye başlar. Cildin yaşlandıkça gençliğinde olduğu gibi hızlıca sıkı formuna kavuşamaz. Ama artık gençliğin bu kadar çabuk kaybolmayacak! Seni en çok satan gençlik serimiz Drop of Youth 'un yeni üyesi Bouncy Sleeping Mask ile tanışıtırmak istiyoruz. Yeni Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask 'ın eşsiz canlılığını ve kadife dokusunu keşfedin. Üstelik az yağlı formülüyle de gece boyunca maskenizi yıkamaya gerek duymadan cildinizi yenileyebilirsiniz. Gençlik ve tazelik veren maskemizin sırrı, Edelweiss bitkisinn kök hücrelerinden geliyor. Alpler'in zorlu koşullarında yetişen Edelweiss bitkisinin kök hücrelerini, cildin elastikiyetini kazanması ve yenilenmesi için kullanıyoruz. Maskeyi kullananların %80 'i yalnızca 1 gece öncesi ciltlerini yenilenmiş, %70'i ise 2 hafta sonra ciltlerini daha canlı hissediyor. 


İnsan bu satırları okuyunca "o maskeyi istiyorum!" aruzusuna bürünüyor resmen. Reklam metinleri kabul edelim ki iyi hazırlanmış. Şimdi ise maskenin ciltte yarattığı gerçeklere gelelim.


The Body Shop 'un "en çok sattığını" ön gördüğü "Drop of Youth" serisi başarılı bir seri değil. İçerik olarak "organiklik" ardına sığınmış ama sıradan bir kozmetik ürünüyle aynı klasmanda içerik sunan bir seri olarak görüyorum. Alp 'lerin arasından çıkardığı x bitkisinin maskede olması fikrimce onu üstün kılmaz, aloe vera da işini görürdü. Böylesi bir cilt serisi üretirken, alkolü tamamen çıkarmak gerekir. Ama bu maskede de, üyesi olduğu seride de hem alkol, hem parfüm bir arada bulunuyor. Gliserin ve silikonların birlikteliği, maskeyi ilk kullandığınız anda "hımm, cildim yumuşak oldu" hissettirir. Peki bunu hissettirmeyen maske var mı? Varsa eğer, bir kozmetik sever olarak kullanmadığımı belirtmek isterim. Zaten her maske birer yumuşatıcıdır ki maskeler de kozmetik dünyasında en çok bu etkisi yüzünden sevilir. Bu maskenin birbirinden iddialı sözlerini gerçekçi bulmadım. Böyle bir "yenileştirici" etkisinin de zerresini hissetmedim. İçerisinde ayrıca Ayçiçek Yağı 'ndan elde edilen Helianthus Annuus Hybrid Oil yer alıyor. Alp 'lerden elde ettini lanse ettiği içerik ise en son sıralarda yer alıyor, hatta kafein bile ondan daha yoğun var. Kafeinli bir krem dense daha isabetli bir tanıtım kelimesi olabilirdi diye düşünmeden edemiyorum.


the-body-shop-uyku-maskesi-kullananlar_drops-of-youth-bouncy-sleeping-mask
The Body Shop Uyku Maskesi - Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask


Ambalajının cam olması hoş ancak steril kullanıma izin veren tüplü halini tercih ederdim. En azından ağzı açık bir kavanoz fikri, daha minimal bir tasarımla buluşabilirdi. İçerisinden minik bir spatula çıkıyor, tabii bu hoş bir ayrıntı. Ama çok hantal olması bir yana, hijyenik kullanımı engelleyen bir tasarıma sahip olduğu fikrindeyim. Maskenin içeriğinde yer alan parfümünün kokusu herkesin hoşuna gidebilecek ayarda. Riske girilmeden, bakım ürünlerinin tipik kokusu olarak formüle edilmiş. Maskenin hayli kalın bir yapısı var, likit bir ürün değil. Biraz daha likit olsa, cilde uygulanma anında daha kolaylık yaşatırdı.


Ayrıca cilt bakım maskesini cilde uygulamak şekillerini, içinden çıkan tanıtıcı mini broşüründe yer alıyor. İnternette İngilizce görselini bulup Türkçe metnini yazdım. Onu da paylaşmak istiyorum :

cilt-maskesi-uygulanisi-kullanimi-yorumlari-blog
cilt maskesi uygulanisi

Genel olarak The Body Shop Uyku Maskeski (Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask) benim için kötü bir maske değil ama iyi bir maske de değil sınıfında yer aldı. Ortalama olarak 5 üzerinden 2.5 yıldızlık bir maske, yüksek fiyatının ederinde olmadığı için 2 yıldıza inebilir. Cilt bakımında bu içerikle çok etkili olabilitesi yok ama TBS sevenlere bir alternatif olabilir tabii. Bu içerikle daha uygun fiyat arıyorsanız Güney Kore menşeli maskelere bakabilirsiniz, hemen hemen aynı içerik paralelinde, daha uygun fiyatla alıcısını buluşturuyor.

* Tanıtım Ürünüdür.




Yorum Gönder

0 Yorumlar