Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Skincode Makyaj Temizleme Misel Suyu || Micellar Water All In One Cleanser



tüy toplayıcı fırça seti

skincode-makyaj-temizleme-misel-suyu-micellar-water-cleanser
Skincode Makyaj Temizleme Misel Suyu - Micellar Water Cleanser


Skincode markasının Essentials serisindeki Makyaj Temizleme Misel Suyu (Micellar Water All In One Cleanser) hem yüz hem göz için kullanılabilen ve hafif formlu yapısıyla özellikle gözleri yakmayan bir temizleyici. Misel su temizleyiciler, son zamanlarda gerek dermokozmetik gerekse diğer kozmetik markalarınca çok revaçta. Ben de misel suları hem pratik oluşlarından hem de hafif yapılarından dolayı tercih ediyorum. Özellikle yoğun bir günün ardından eve gelip makyajı temizlemek bu miskin ruha çok işkence geliyor. Makyaj yapma işleminin, eğlenceli başladığı ama uğraştırıcı temizleme ritüel ile bittiği bir gerçek, o halde temizlik konusunda bana pratiklik sunan ürünleri tercih etmem zaman kazandırıyor. Kozmetik serüvenim boyunca da pek çok markanın misel temizleyicisini kullandım. Bazıları her ne kadar uygun fiyatlı olsa da hassas gözlerimi yaktığı için kullanmayı devam ettirmedim. Performansını çok beğendiğim bu misel suyun ayrıntıları şu şekilde :




skincode-makyaj-temizleme-misel-suyu-micellar-water-cleanser
Skincode Makyaj Temizleme Misel Suyu - Micellar Water Cleanser


Hem makyajı çıkarma yetisini başarılı bulduğum hem de gözlerimi yakmamasıyla sevdiğim Skincode Makyaj Temizleme Misel Suyu 'nu makyaj pamuğuna (disk şeklinde olanlar daha rahat kullanım sunuyor) bir parça döküp önce yüz, sonra göz makyajımı çıkarmaya başlıyorum. Göz makyajını temizlerken hunharca ovuşturmadan, misel sulu pamuğu gözlerimde bir süre bekletip makyajın çözünmesini sağlıyorum. Böylece makyajın kir ve yağlı artıkları cildimden daha rahat temizleniyor. Skincode misel su, göz makyajında maskara, göz kalemi ve likit eyelinerı gayet rahat çıkartıyor. Temizleme işlemini yaparken de cildimi yakıp yıkmıyor, sızlatmıyor, kızartmıyor. Pek çok markanın misel temizleyici suları "Hassas ciltlere uygun" ibaresi altında satılmakta ama kullandığınızda görüyorsunuz ki bu başarıyı ne yazık ki veremiyor. Kozmetik ürünlerini her zaman ambalajlarının ön yüzünde yazılanlara sadık kalmadığını fark etmişsinizdir. Skincode bu tavırdan uzakta kalmayı yeğliyor, yani size "-mış gibi" bir etki verip yanıltmıyor. Ayrıca açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü sunuyor ki bu süre bozulmadan bitirilmesine son derece müsait.


Neredeyse tüm misel sularını deneyimlemiş biri olarak, Skincode temizleyicinin bugüne kadar kullandıklarım arasında ilk 3 'e rahatlıkla girdiğini rahatlıkla ifade edebilirim. Hatta tüm zamanların en ünlü misel suyu olarak kozmetik dünyasına imzasını atan Bioderma H2O ile de yarışan niteliğe sahip. Bana kalırsa temizleme hususunda Skincode daha başarı gösteriyor, boyut olarak fiyatını karşılamada da Bioderma daha öne çıkıyor.



Eğer lüks kozmetik sklasını kullanmaktan keyif alıyorsanız, düşünmeden Skincode tercih edebilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramayacağınıza eminim. Nemlendirici özelliği, gözleri yakmaması ve makyajı iyi temizleme yanlarıyla başarılı bulduğum Skincode Makyaj Temizleme Misel Suyu dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş, tüm cilt tiplerine ideal bir kullanım sunuyor.


skincode-makyaj-temizleme-misel-suyu-micellar-water-cleanser
Skincode Makyaj Temizleme Misel Suyu - Micellar Water Cleanser


* Tanıtım Ürünüdür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar