Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Yves Rocher Organik Vanilya Duş Jeli



tüy toplayıcı fırça seti

yves_rocher_organik_vanilya_dus_jeli_yorumlari
yves rocher organik vanilya dus jeli yorumlari

Bitkisel kozmetik olarak boy gösteren Yves Rocher markasından sevdiğim ve kesinlikle defalarca alabilecek kadar güzellikte bulduklarım arasında bu vanilya kokulu Yves Rocher Organik Vanilya Duş Jeli yer alıyor. Duş ürünlerinde bu tarz kokulu ürünlerin bir handikabı var, o da çoğu kişiye hitap etmemesi. Banyoda ferah kokular kadar tatlı ve pasta gibi kokan duş ürünlerini kullanmayı da fazlasıyla sevdiğim için bu duş jeli koku zevkime hitap olanlardan birisi oldu. Yves Rocher Organik Vanilya Duş Jeli yorumlarım detaylıca şu şekilde :



yves_rocher_organik_vanilya_dus_jeli_yorumlari
yves rocher organik vanilya dus jeli yorumlari
Yves Rocher 'ın duş ürünlerini genelde  beğenen birisi olarak Yves Rocher Organik Vanilya Duş Jeli 'ni de çok sevdim. Elbette bu sevgimin oluşmasında o güzel kokusu beni ilk çeken özelliği oldu ancak duş jelini kullanınca vücuda fark edilir bir yumuşaklık bırakması ve vücudu geren duş jellerinden biri olmayışını hissettirmesi ile sevgimi perçinlemeye yetti. Üstelik kokusunun güzelliği kadar kalıcılığı da benim için iyi bir artı oldu. Duşta kullanılan çoğu duş jeli, hoş kokularını sadece duş esnasında etrafa yayıyor. Ama Organik Vanilya Duş Jeli duştan sonrada kokunun varlığını hissetmemi sağladı. Sırf bu etkisi bile bu duş jelini tekrar tekrar almama etken. Eğer vücut temizleyici ürünlerinde SLS kıstasına önem veriyorsanız ne yazık ki bu duş jelinin size göre olmadığını belirtmek isterim.


Yves Rocher 'a göre Organik Vanilya Duş Jeli : 
   Organik Bourbon Vanilyasının büyüleyici parfümüyle rahatlatıcı bir banyo için idealdir. Doğada çözünebilen formüle sahiptir. İçerdiği temizleyici ajanlar bitkiseldir; cildinizi kurutmadan en nazik şekilde temizler. Formülü cildinizin pH değerlerine uygundur. Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.

Yves Rocher 'in Meyveli Duş Jelleri arasında yerini alan Organik Vanilya Duş Jeli boyut olarak tam 400 ml boyutunda, fiyatı ise daimi indirimde olduğu için değişiyor ama şu anda gözüken fiyatı 18.30 ₺. Hem boyut olarak bereketli, hem de fiyatı uygun. Jel açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü sunuyor. Bir duş jeli bitirmek için fazlasıyla yeterli bir süre. Eksi olarak gördüğüm tek mevzu, ambalajının kullanıcı dostu olmaması. Çünkü ürün, geniş ağızlı bir şişede yer alıyor ve şişesinin tasarımı pompalı değil. Bunun için de ilaveten satılan pompasını almanız gerekiyor. Ben ise bu duş jelini, aynı boyuttaki bitmiş olan başka bir ürünün pompasını alarak kullanmaya başladım.


Ayrıca Yves Rocher 'in aynı serisindeki Zeytinyağlı ve Yulaflı duş jellerini de daha önceden kullanıp blog sayfamda yer vermiştim. Özellikle Zeytinyağlı olanını ayrı seviyorum <3 

Onların yazılarına da blogdaki şu konularımdan ulaşabilirsiniz :



yves_rocher_organik_vanilya_dus_jeli_kullananlar_fiyati_yorumlari
yves rocher organik vanilya dus jeli yorumlari

Yorum Gönder

0 Yorumlar