Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Modada Yükselen Trend : Siyahın Keskinliği ve Beyazın Sadeliği



tüy toplayıcı fırça seti

modada-yukselen-trend-siyahin-keskinligi-beyazin-sadeligi
Modada Yukselen Trend Siyahin Keskinligi Beyazin Sadeligi


Sade görüntüsü ile moda dünyasının vazgeçilmezi olan beyaz, asi ve güçlü tarzın gösterişi olan siyah ile bir araya geldiğinde ortaya hem net hem keskin bir görüntü sergiliyor. Siyah ve beyazın birbirini desteklediği bu keskinliği kimi modacılar farklı desen yorumlarıyla defilelerine taşıyor, kimi modacı ise keskin formları sadelik çerçevesinde bırakmayı seçiyor. Siz de güçlü ve fark edilir bu parçalarla stilinizi taçlandırabilirsiniz :



modada-yukselen-trend-siyahin-keskinligi-beyazin-sadeligi
Modada Yukselen Trend Siyahin Keskinligi Beyazin Sadeligi


Siyah ve beyaz birbirini kestikleri için, kıyafet seçimlerinde desen detaylarına dikkat etmekte fayda var. Karışık desenler bu iki güçlü kombinasyonu saf dışı etmekle mücadele edeceği için, böylesi bir kargaşaya üzerimize giyerek izin vermek şıklıkla ters orantılı olacaktır. Özgün olmak ile rüküş olmak arasında ince bir çizgiyi unutmamak gerekir. Karmakarışık desenler yerine, siyah ve beyazın keskin birlikteliğine uyum sağlayabilecek göz ayarında olması, kıyafeti jokerleştirebilir bile. Kaz ayağı desenler, bu iki kombinasyona giyilebilir en uyumlu motiflerdir.


Siyah güçlü dursa da ardında kasveti de yanına almayı ihmal etmek, üstelik birçoklarına göre siyah sadece kasvet rengidir. Siyah öyle anıladursun, beyaz ise ferahlık ve aydınlık sembolüdür. Siyah ve beyazın modada bir araya gelmesi, şık giyinmeyi seven kadınlar için zerafeti yeniden tanımlamaya davet eder. Hem gece hem gündüz, günün her saati rahatlıkla kombinlenen bu iki renk, kıyafetlere kattığı güçlü hava ile özgüveni yüksek bir görünüm vermeyi sunuyor.

modada-yukselen-trend-siyahin-keskinligi-beyazin-sadeligi
Modada Yukselen Trend Siyahin Keskinligi Beyazin Sadeligi


Etiketler

1.Görsel
Manken Kıyafeti: Random Giyim
İşlemeli Kazak : Mudo Collection
Küpe : Swarovski (Swarovski Stone Küpe)

2. Görsel :
Manken Kıyafeti : Ece Gözen by Fabrika
Kolye : Swarovski (Swarovski Hot Narrow Collar Kolye)
V Yaka Triko Kazak : Mudo Collection

3. Görsel :
Soldaki Manken Kazağı : Tiffany Desenli Casual Kazak
Sağdaki Manken Elbisesi : Fabrika Ekose Desenli Siyah Elbise




* Miskin Kek & Kudra

Yorum Gönder

0 Yorumlar