Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Nyx Dudak Dolgunlaştırıcı / Nyx Cosmetics Pump It Up Lip Plumper Lisa



tüy toplayıcı fırça seti

nyx-dudak-dolgunlastirici-nyx-cosmetics-pump-it-up-lip-plumper-lisa
nyx dudak dolgunlastirici - nyx cosmetics pump it up lip plumper lisa


nyx-dudak-dolgunlastirici-nyx-cosmetics-pump-it-up-lip-plumper-lisa
nyx dudak dolgunlastirici - nyx cosmetics pump it up lip plumper lisa

nyx-cosmetics-pump-it-up-lip-plumper-lisa
nyx cosmetics pump it up lip plumper lisa

nyx-cosmetics-pump-it-up-lip-plumper-swatches-reviews
nyx cosmetics pump it up lip plumper

nyx-cosmetics-pump-it-up-lip-plumper-swatches-reviews
nyx cosmetics pump it up lip plumper
Nyx Dudak Dolgunlaştırıcı Yorumları 
Nyx Cosmetics Pump It Up Lip Plumper Lisa

Dudakları dolgunlaştırmayı vaat eden makyaj ürünü olan  NYX Dudak Dolgunlaştırıcı (Nyx Cosmetics Pump It Up Lip Plumper) dudaklara sürüldüğünde hafif yanma hissi vermekle işe başlıyor. Dudaklara verdiği karıncalanma hali benim için rahatsız edici boyutta değil ama hissedilebilir oranda. Hatta karıncalanma durumu biraz da serinlik veriyor. Eğer bu tarz dudak ürünlerine karşı dudaklarınız hassasiyet gösteriyorsa, bana verdiği serinlik siz de hafif yanma hissiyatına sebep olabilir. Nyx Dudak Dolgunlaştırıcı 'yı internette araştırdığımda kullanıcılar arasında en olumsuz yanını bu özelliğinden almış olduğunu gördüğüm için özellikle bu durumu belirtmek istedim.


Nyx 'in dudak dolgunlaştırıcı serisinin farklı renkleri var ve her rengin de ayrı bir ismi var. Angelica, Jessica, Pamela gibi. Bendek ise Lisa. Klasik bir dudak parlatıcısı ambalajına sahip. Standart lipglosslarınki gibi bir tüpü ve süngerli aplikatörü var. Tüp içerisinde yavruağzı tonlarında bir renk gibi dursa da dudağa renk vermiyor. Markanın tanıtımı ise şeffaf pembe içerisindeki sim (glitter) şeklinde ancak benim görüşüme göre dudaklara renk değil parlaklık veriyor. Kokusuz olması iyi özelliklerinden birisi.


Dudak dolgunlaştırma anlamında gözlemlediğim bir etkisi olmadı. Biliyorsunuz ki dudaklara parlak gloss ürünleri uygulandığında, ufak bir makyaj hilesi görevi üstlendiği için dudakları daha dolgun gösterir. Hatta normal ruj bile sürdüğümüzde dudakların orta kalp kısmına lipgloss uygulamamız önerilmekte. Sadece dudaklara parlaklık verdiği için dudakları olduğundan daha dolgun gösterme görüntüsü veriyor ancak bu görüntüyü açık tonlu herhangi bir lipgloss ile de alabiliriz fikrindeyim. Sevdiğim yanı dudaklarda uzun süre yumuşaklık veriyor, özellikle nemlendirmesi yetersiz gelen ve dudakları kurutan rujların üstüne uygulanarak bir denge kurulabilir. Aşırı yapışkan lipglosslardan olmaması güzel. Verdiği parlaklık çok iyi. Küçük bir miktarı bile dudaklara yoğun bir parlaklık katıyor. Ancak dudak dolgunlaştırma anlamında başarısı hiç yok. Lipgloss olma halindeki parlaklığını da çok uzun süre muhafaza edemiyor.



Nyx ürünleri Lila Kutu 'da satılmakta. 
Her ne kadar bu dudak dolgunlaştırıcıyı fazla işlevsel bulmasam da Nyx makyaj ürünlerini genel olarak beğeniyorum. 
Aklınızdaki Nyx ürünlerine Lila Kutu 'dan online alışveriş yoluyla edinebilirsiniz.


* Tanıtım Ürünüdür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar