Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Skincode Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli - Essentials Purifying Cleansing Gel



tüy toplayıcı fırça seti

Skincode Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli
Skincode Essentials Purifying Cleansing Gel
skincode-arindirici-yuz-temizleme-jeli-essentials-purifying-cleansing-gel
skincode arindirici yuz temizleme jeli-essentials purifying cleansing gel


İsviçre markası Skincode, dermokozmetik cilt bakım markalarından birisi. Essentials ürün serisinden sülfat ( Sodyum Lauryl Sülfat /SLS ) içermeyen, parfüm barındırmayan, renklendiricileri ihtiva etmeyen ve bunun yanı sıra parabensiz arındırıcı yüz temizleme jeli özelliğinde formüle ettiği Essentials Purifying Cleansing Gel hakkında yorumlarım şu şekilde :



skincode-kullananlar-arindirici-yuz-temizleme-jeli-essentials-purifying-cleansing-gel
skincode arindirici yuz temizleme jeli-essentials purifying cleansing gel


Ciltteki makyajı, kiri ve fazla yağı temizlemeye yarayan Skincode Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli / Essentials Purifying Cleansing Gel, yüz temizleme işini cildi yormadan yapıyor. Parfüm içermemesine rağmen hafif ilacımsı ve hafif de çiçeksi bir kokuya sahip. İçerisindeki bitkilerin özü, çiçeksi kokunun kaynağı olmalı. Kimyasalı bol olan temizleme jelleri cildi gereğinden fazla temizlediği için, yüz temizliğinin ardından cildin kendine gelmesi biraz zaman alıyor. Ama Skincode temizleme jeli bu skalada yer almıyor. Renksiz saydam formda olan bu temizleme jeli tüplü bir ambalajda bulunuyor. Böyle olması kullanım açısından gayet ideal. Ambalajının görünümü sade. Boyutu 125 ml ve satış fiyatı 45 ile 50 ₺ arasında. Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var.


Karma ve yağlı cilt tipine hitap eden bu temizleme jeli, aynı zamanda hassas ciltlerin kullanımına da uygun. İçerisinde sert kimyasallar olmadığı için bu iddiasının doğru olduğunu düşünüyorum. Karma ve yağlı ciltlerin aradığı "mat" cilt bu jel ile mümkün. Çok yağlı ciltlerde etkisi nice olur emin değilim ama benim gibi karma ciltlerin seveceğinden eminim. Mat bir görüntü bırakıyor.İşin güzel yanı, arındırma yanı etkili olsa ve matlık sağlama özelliğini verse de cildi kurutmuyor. İçeriğini de güzel buldum. Çoğu kozmetik markasında görmeye alışkın olduğumuz kötü maddeler yer almıyor. Parfüm, sülfat, renklendiriciler ve paraben içermiyor. 


Tüm cilt tipleri için uygun olmakla beraber ideal cilt tiplerinin normalden yağlı olduğunu belirtilmiş. Markanın bu temizleme jelinde en önem verdiği ise jelin kolajen ve elastin üretimini uyaran ve böylece cildin doğal savunma mekanizmasını koruyarak en hassas ciltler için bile uygun hale getiren CM-Glucan içermesi. Bıraktığı etkisiyle, içeriğiyle ve yüzü yormadan temizleme yönüyle gayet sevdim. Fiyatının çok yüksek olmaması büyük bir artı. Özellikle normalden karma cilde dönük cilt tiplerinin en az benim kadar seveceğini düşünüyorum, şans vermenizi öneririm.

skincode-kullananlar-arindirici-yuz-temizleme-jeli-icerik_skincode-essentials-purifying-cleansing-gel-reviews-ingredients
skincode arindirici yuz temizleme jeli icerik-essentials purifying cleansing gel



* Tanıtım Ürünüdür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar