Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Evcil Hayvan Tüylerini Temizlemek için 5 İpucu



tüy toplayıcı fırça seti



Evcil Hayvan Tüylerini Temizlemek için 5 İpucu
Bu yazıda, evcil hayvan tüylerini temizlemek için ipuçları paylaşacağız. Ev ve araç koltuk döşemelerindeki, halılardaki kedi köpek tüylerini temizlemenin yolları nelerdir. Evcil hayvan tüyü nasıl temizlenir inceleyeceğiz.

Evcil hayvanlarınızı seviyorsunuz ve arabanızda seyahat ediyor olsanız bile, onları her zaman yanınızda ve çevrenizde bulundurmayı seviyorsunuz. Ne yazık ki, kedi köpekler arabanızın döşemesine çok fazla tüy bırakmaya eğilimlidirler, ki bu sadece çirkin değil, aynı zamanda tüm bu tüylerin toplanması da tamamen zahmete dönüşebilir. Yine de yapılması gerekiyor. İyi haber, evcil hayvan tüylerini temizlemenin değişik yolları var. 

Balonla Evcil Hayvan Tüy Temizliği
hayvan tüyü temizleme yolları
Balonla tüy toplamak hayvan tüyü temizleme yollarından biridir
Kauçuk balonların yüzeyi saçları çeken statik enerjiye sahiptir, bu da onları köpek veya kedi tüylerini arabalardan çıkarmaya çalışırken çok eğlenceli bir araç haline getirir. Yeni şişirilmiş bir balonun yüzeyini arabanızın döşemesine sürtün ve tüylerin kumaştan balonun üzerine sıçramasını izleyerek hayrete düşün. Bu yöntemi kullanmak hoşunuza gidebilir. kedi ve köpek tüylerini temizlemek için, aracınızda ya da evde bir balon bulundurmanız yeterli.

Çekçek kullanarak tüyleri temizleme
çekçek kullanarak evcil hayvan tüyü temizleme
basit bir çekçekle halılarınızdaki kedi köpek tüylerini temizleyebilirsiniz
Lastikten yapılmış bir sileceğin bıçağı, döşemeye karşı hareket ettirirken evcil hayvan tüylerini yakalıyor ve yine burada anahtar statik elektriktir. Daha etkili temizlik için, sileceği tek yönde hareket ettirdiğinizden emin olun. Her vuruşun sonunda, saçları bıçaktan silin ve tüm bölümü tamamen temizleyene kadar işleme devam edin.

Evcil Hayvan Tüyü temizlemek için eldiven kullanmak
Mutfak veya tuvaleti temizlerken genellikle giydiğiniz ev tipi lastik eldiven, aslında yumuşak yüzeylere yapışan evcil hayvan tüylerini çıkarmak için yaygın bir araçtır. Eldiveni elinize giyerek, sadece bir yöne doğru yüzeyi okşayın. Döşemeyi kuru bir eldivenle ovarak istediğiniz sonuçları vermezseniz, eldiveninizi nemlendirebilirsiniz. Nem, hayvan tüylerinin toplanmasına yardımcı olur.

kedi köpek tüyü temizleme eldiveni
Evcil hayvan eldiveni adı taşıyan silikon kauçuk ve üzerinde tüyü daha rahat almak için yumuşak çıkıntılar bulunan eldivenler mevcuttur. Dilerseniz bunlardan da edinebilirsiniz. Evcil hayvan eldiveni alışverişi için tıklayınız

Koli bandı ile Evcil Hayvan tüylerini toplama
Koli bandı üzerindeki yapışkan, kumaş ve halılardan evcil hayvan tüylerini çıkarmak için etkilidir, ancak döşemelik malzemesinin bant koparma kuvvetine dayanacak kadar güçlü olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde, daha hassas bir kumaşınız varsa, bunun yerine ambalaj bandı kullanın. Tüm tüyleri alana kadar bunu tekrar tekrar yapın.

kedi köpek tüyü temizleme rulosu
Kedi köpek tüylerini piyasada satılan, yapışkanlı kağıt içeren rulolarla temizleyebilirsiniz
Kedi tüyü toplama ve köpek tüyü toplama için özel imalat rulolar da mevcuttur. Tüy temizleme rulosu adı altında atılan bu basit aletleri 13 TL ile 55 TL arasında değişen fiyatlarla satın alabilirsiniz. 
Tüy temizleme rulosu alışverişi için tıklayınız

Uygun Başlıklı bir Elektrik Süpürgesi ile Tüyleri Temizleme
elektrik süpürgesiyle evcil hayvan tüyü temizleme
Evcil hayvan tüyü temizleme için uygun başlık takılmış elektrik süpürgesi kullanabilirsiniz.
Elektrikli süpürgeler evcil hayvan tüylerini çıkarmak için mükemmeldir, ancak düzenli bir hortum veya fırça evcil hayvan tüylerini almak için yeterli olamayacağından, doğru süpürge başlığını seçerek görevi kolaylaştırmanıza yardımcı olabilirsiniz. İhtiyacınız olan şey, lastikten yapılmış kıllarla donatılmış bir ağızlık eklentisidir.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar