Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak



tüy toplayıcı fırça seti

Artık sigara paketleri alanlar cebini fazlasıyla zorluyor. Pek çok kişi için sigara kullanma bağımlılıklarının birbirinden farklı olması ile birlikte, bir insan günde bir ya da iki hatta bazı insanlar var ki günde üç pakete kadar sigara kullanabiliyor. Sigara sarma makinası olarak, artık sigara sarmayı sağlayabilmeye imkân veren bu makinalar aracılığı ile artık paket almaya lüzum kalmadan kendi sigaranızı kendiniz yapabiliyorsunuz. Birbirinden farklı sigara sarma makinelerine sahip olmak, ticari olarak işinizi daha da rahat ve çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız dilediğiniz ürünün siparişini verebilir bu birbirinden muhteşem ürünlere çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Sigara sarma uygulamasında bütünüyle el marifetiyle yapılan sarma işlemleri, sarma makinelerinden farklı olarak berbat neticelerin ortaya çıkmasına sebep olabiliyor. Hem sigarayı içim hususunda negatif sonuçların alınması hem de üretilen sigaralar için çoğu zaman tütünün ziyan olması sebebiyle, sigara sarmak için artık makineler bizlere yardımcı oluyor. Sigara sarma makinası seçeneklerinizde, tercihleriniz bakımından da geniş ürün yelpazemiz ile birbirinden farklı ürün seçeneklerine de sahip oluyorsunuz.



Sigara sarma işlemlerini rahatlatabilmeye imkân tanıyan yapısı ile birlikte sigara sarma makinaları olarak en ön plana çıkan makinelerde her daim en güzel neticelerin alınabilmesi basit bir şekle geliyor. Sigara sarma makinası çeşitleri olarak, el ile sigara sarım yapmaya imkân sağlayan makineler, elektrikli makineler ve kollu makineler olarak birbirlerinden bağımsız gruplara ayrılmaktadır.
Sigara sarma işlemlerinde sundukları olumlu yanları ile birlikte her türlü en güzel sonuçların elde edilebilmesine imkân sağlayan yapıda olmaları neticesinde, eşsiz bir kullanım seçeneğini de yanında getiren yapıya sahiptirler. Sigara sarma makinası ürün çeşitlerinde bulunan alternatiflerin her biri kendi içinde farklılık gösteren özelliklere haiz olmaları ile isteğe bağlı olarak seçilebilecek biçime getiriyorlar.

Manuel sigara sarma makinası
Sigara sarma makinası olarak manuel dediğimiz yani kuvvet gerektiren biçimde ayarlanan makinalarda, kuvvet ön plana çıkıyor. Manuel olan modelimiz dışında elektrikli olan sigara sarma makinelerimiz de mevcuttur. Tamamen eller ile tütün sarmaya göre çok daha güzel sigaralar elde edebilmeyi sağlarlar.

Elektrikli sigara sarma makinas
Yeni bir sigara sarma makinesidir ve elektrikli sigara sarma makineleri kategorisinde de en iyi ürünlerin başında gelir. Tüketicilerin memnuniyeti bizlere gelmekte ve biz de bu ürünü sizlere gönül rahatlığı önermekteyiz. Sigara sarma işlemini manuel değil otomatik bir şekle getiren makina oluşu ile birlikte elektrik yardımıyla çalışma gerçekleşmektedir. En ileri teknoloji sigara sarma makinası olarak da ilk akıllara geliyor olması vesilesiyle hiçbir el kuvvetine gerek kalmadan yalnızca gerekli bazı alanlara gerekli ürünler eklenerek çalışması sağlanıyor. Elektrikli olmasından ötürü, çok fazla elektrik yakar mı? Gibi suallere de muhteşem performansı ile şaşırtıcı şekilde bize cevap vermeyi başarıyor. Kendi sigaranızı kendiniz bu iş için üretilmiş olan makineler ile sarın. Bunun için 3 şeye ihtiyacımız var:

1- Sigara sarma makinası

2- Tütün

3- Boş sigara makaronu. Genellikle 200’lü kutular şeklinde satılıyor ve her tütüncüde rahatlıkla bulabilirsiniz.


Sigara sarma makinesi ile yapacağınız sigaralar ile bunun size maliyeti 2 ile 3 lira arasında olacak, sigara paketlerine en kötü 10 lira vermek zorunda kalmayacaksınız artık. Farklı bir açıdan bakarsak, sigara sarma makinesi ile içinde pek çok kimyasal madde olan sigaraları kullanmaktan kurtulabilir ve saf olan orjinal tütünler ile sararak bu tür kimyasalları bünyenizden uzak tutabilirsiniz. Hazır paketler kullanmaktansa içerisinde kimyasal madde bulunmayan ve nispeten paket sigaralara göre daha az zararlı olan bu sigara sarma makinesi ile oluşturduğunuz sigaraları kullanmakta fayda var. Dediğimiz gibi sigara içmenizi asla tavsiye etmeyiz. Fakat sigarayı bırakamıyorsanız işte o zaman sarma tütünlere yönelmenizi tavsiye ederiz

Sigara sarma makinesi olarak müşterilerimizin sigara içmesinden yana değiliz ancak sigaradan kurtulamıyorsanız hiç değilse sigara maliyetini kısarak bütçenizi yormadan sigara kullanmaya devam edebilirsiniz. Sigara sarma makinası size sigara sarımı hususunda sürat kazandırır ve çok daha az zamanda daha fazla sigara sarma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda ticari amaçla tütün sarımı yapanların profesyonel olan bu sigara sarma makinelerimize yönelmelerinde de tavsiye ediyoruz. Küçük makineler her çeşit tütünde müspet sonuç vermeyebilir ve çok daha hızlı ve etkili iş yapmanız için profesyonel sigara sarma makineleri hızınıza hız katarak kaliteli sigaralar üretecektir. Ayrıca kişisel tüketicilere de daha büyük sarma makinelerini seçmelerini öneririz. Ufak ürünlere göre daha etkili ve rahat kullanışı sayesinde çok daha verimlidir. Aynı zamanda küçük ürünler makul sarım ve münasip tütün olmadığı zaman ateş düşmesi dediğimiz hadisede yaşanabilmektedir. Bununla beraber ufak ürünler 2-3 sigara paketi fiyatında olduğu için kişisel tüketiciler için gayet mantıklı bir seçim olacaktır.


Tüm ürünlerimizin arkasındayız

Son derece profesyonel olan ürünlerimizde erken baş gösteren sorunların ortaya çıkması ile gerekli destekte bulunulmakta ve ürünlerin tamiri hususunda sizlere destek olmaktayız. İstanbul'da yaşamıyorum diye dert yanıyorsanız biz tüm şehirlere kargo vasıtası ile en geç 3 iş günü içerisinde sigara sarma makinası sizlere ulaştırmaktayız. Dilerseniz web sitemiz üzerinden ürünün siparişini verebilir kısa zamanda bu harka sigara sarma makinelerine kavuşabilirsiniz.

Stoklarımıza daha yeni giren bir diğer sigara sarma makinesi olan mikromatic sigara sarma makinesi şu ana dek piyasaya çıkmış en kaliteli sigara sarma makinelerinden biridir. Son derece sağlam, kaliteli ve dayanıklıdır bu sigara sarma makineleri. Dayanıklı olmasının ile beraber hızlı bir biçimde sigara sarımı yapabilecek biçimde üretilmiş muhteşem bir üründür. Alt tarafında yer alan kauçuk taban sayesinde sigara sararken sigara sarma makineniz katiyen hareket etmez ve yerinde olduğu gibi durur. Mikromatic sigara sarma makinası siparişi vermek için hızlı davranmanızda fayda var, aşırı talep ile birlikte mikromatic sigara sarma makinelerimiz hızla tükeniyor. Aynı zamanda sigara sarma makinelerinde piyasada yeni çıkan çeşitler içinde tek seferde 3 tane birden sigara sarımı yapan ürünlerimizde bulunmaktadır. 3'lü sigara sarma makinaları ile aynı anda üç sigara sararak bir sigara saracağınız zamanla 3 adet sigara sarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde hem vakitten hem de enerjiden tasarruf etmiş olursunuz.

Sigara sarma makinelerimiz de ne tür sıkıntı yaşarsanız yaşayın bol yedek parçaları sayesinde anında temin edilmektedir. Aynı zamanda makineyi aldığınızda herhangi bir problem ile karşılaşırsanız eğer 7 gün içinde bizlere haber verdiğiniz taktirde aynı özellikte ürün ile değişimi sağlanarak sizlere yeni makine gönderilir.

Sigara sarma makineleri siparişlerinizde bizleri tercih etmeniz için en önemli nedeniniz kaliteli, uygun fiyatlı ve sürpriz hediye içeren satışlarımız ile yılların vermiş olduğu tecrübemizle sizlere bu güzel ve kaliteli ürünleri sunmaktayız.

 Önemli Not : Sigara sarma makinelerinde ve yedek parçalarında iade veya değişim yoktur. Belirtilen ürünlerin teknik  servisi mevcut olup 2 yıl teknik servis garantilidir teknik servis ücret talep edebilir.

Ürünlerimiz ile alakalı soracağınız her soru, öneri, ve şikayet için ekibimizin hizmetinizde olduğunu hatırlatır, keyifli alışverişler dileriz.

İade etmek istediğiniz ürünü tarafımıza iletişime geçerek bildirmeniz gerekmektedir bizimle iletişime geçtikten sonra size en kısa zamanda geri dönüş yapılacaktır. Firmamızın kargo firmaları ile anlaşmalı olduğu için iade ürününüzü anlaşmalı kargo firmasının kodu ile göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade kabul edilememektedir, tüm müşterilerimize bizi tercih ettiği için teşekkürlerimizi sunarız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar