Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sixpad Neden Avantajlı



tüy toplayıcı fırça seti





Sixpad Kullanıcı Yorumları
Yorumlarından önce, set içerisinde bir adet göbek içinde iki adet bacak ve kol kasları için cihaz bulunmaktadır.

Dört ayrı program ve hız seçeneği bulunmaktadır.
Kalem pil ile çalışmaktadır.
Ufak titreşimler halinde kasların uyarılmasını sağlamaktadır.

Set içerisinde bulunan 1 adet göbek için alet, 2 adet kol ve bacak kasları için alet seçeneği bulunmaktadır. Bu nedenle özellikle aynı anda göbek, kol ve bacak kaslarını çalıştırmak isteyenler bir set yerine iki set satın alarak diledikleri her durumda kullanım imkanı elde edebilirler. Düzenlenen kampanyalar ürünü satın almak isteyenlerin daha uygun fiyat seçenekleri üzerinden işlem yapmasını sağlamaktadır. Kampanya fiyatları konusunda bilgi almak isteyenler sixpad sistem üzerinden yapacakları incelemeyle detaylı bilgi elde edebilirler.


Orijinal ürün satışı yapan sitemizde Sixpad ürününü bandrollü, faturalı şekilde satın alabilirsiniz. Siparişlerinizi güvenli şekilde verebileceğiniz platformumuz, gerekli kontrolleri yapılan ürünleri size sorunsuz şekilde teslim etmektedir.  

Sixpad Fiyatları
Sixpad satış rakamlarına bakıldığında tek ve ikili alınan ürünlere göre değişik ücretler görmek mümkündür.  Eğer tek parça alıyorsanız sıkılaştırıcı jel hediye edilir ve 149-10 lira şeklinde ödeme alınır. Kargo ücreti sonradan eklenmektedir. 2 ürün alırken 279 lira ödeme yapılmaktadır. Bunda hediye aynıdır ve kargo ödemesi alınmaz.


Sixpad Nasıl Kullanılır?
Her parça farklı bölgede kullanılmaktadır. Kol, bacak ve göbek kaslarını çalıştırmak amacıyla egzersiz setini kullanmak isteyenler kıyafetlerin altına yerleştirerek ayarlamış oldukları farklı program ve hız seviyesi üzerinde kullanabilirler. Egzersiz sırasında 20 dakika kullanılması yeterli olmaktadır.

Günlük kullanıma uygun olması sayesinde daha sıkı bir vücuda sahip olmak isteyen kadın ya da erkekler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Evde, işte veya bulunduğunuz her ortamda kıyafetlerin altında rahatsızlık duymadan kullanılabilir.



 

gym sixpad karın kas geliştirici, gym sixpad karın kas geliştirici yorumları, sixpad abs vücut geliştirici elektronik kemer, sixpad abs vücut kas geliştirici spor aleti, sixpad kas geliştirici, sixpad zayıflatırmı, sixpad yağ yakıcı, sixpad zayıflatır mı, sixpad aleti, sixpad yorumları, sixpad zararları, sixpad zayıflatırmı, clen yağ yakıcı, yağ yakıc, yağ yakıcı sporcu ürünleri, yağ yakıcı macun, yağ yakıcı satın al,

Yorum Gönder

0 Yorumlar