Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Shaver Şarjlı Kedi Köpek Tıraş Makinesi Evcil Hayvan Tüy Kıl Kesme Traş Makinası



tüy toplayıcı fırça seti



Shaver Şarjlı Kedi Köpek Tıraş Makinesi Evcil Hayvan Tüy Kıl Kesme Traş Makinası
evcil hayvan tıraş kırpma makinesi bakım seti

 

Bu kit, düzeltme ve tam vücut kırpma için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.  ™ kırpma makinesi bakım seti, daha uzun süre keskin kalan yüksek kaliteli yüksek karbonlu paslanmaz çelik bıçaklara sahiptir. Bıçaklarımız, evcil hayvanınızı Çekilmelerden veya kesilmelerden korumak için Üstün bıçak geometrisine ve olağanüstü deri korumasına sahiptir; korkmadan tıraş etmenin keyfini sürün.

 

Bu kit ayrıca, istediğiniz tüy uzunluğunu elde etmeyi kolaylaştıran 4 farklı kılavuz tarak Içerir. Böylece evcil hayvanınızın tüylerini dilediğiniz uzunlukta ve şekilde kesebilirsiniz.

 

Pratik kullanım için şarjlı olarak tasarlanan   evcil hayan tıraş makinenizi en az 60 dakika kablosuz olarak kullanabilir ve evcil hayvanınızı veterinere ihtiyaç duymadan evde kolay bir şekilde kendiniz tıraş edebilirsiniz.

 

kediler ve küçük ırk köpekler için tasarlanmıştır.

Büyük ırk köpekler ve diğer evcil hayvanlar için lütfen  ürününü inceleyiniz.


Ultra sessiz gövde yapısı  ve üstün motor teknolojisi sayesinde yaklaşık  30db ses değerinde  çalışarak evcil hayvanınızı ürkütmez.

  

Kutu içeriği:      

1 adet tıraş makinesi

4 adet numaralı kılavuz tarak

1 adet akım korumalı şarj adaptörü

1 adet bakım yağı

1 adet temizlik fırçası

Kullanım kılavuzu




 

pet shop,kedi köpet traş makinesi, kedi köpek traş makinesi tavsiye, profesyonel pet traş makinesi, köpek traş makinesi fiyatları, köpek traş makinesi elektrikli, lcd, ekranlı, dijital, profesyonel, ultra, güçlü, pet, tıraş, makinesi, kapıda ödeme, sipariş, fiyatı, nerede satılır, traş, makinası kedi, köpek, evcil, hayvan, pet, pet shop, tıraş, makinası, nakit ödeme, satın al, kedi köpet traş makinesi, lcd, ekranlı, dijital, profesyonel, ultra, güçlü, pet, tıraş, makinesi, traş, makinası kedi, köpek, evcil, hayvan, pet, pet shop, tıraş, makinası, kedi köpet traş makinesi, kedi köpek traş makinesi tavsiye, profesyonel pet traş makinesi, köpek traş makinesi fiyatları, köpek traş makinesi elektrikli, profesyonel kedi köpek traş aleti kedi köpek traş makinesi şarjli, hayvanlar için traş makinesi,

Yorum Gönder

0 Yorumlar