Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

star master gece lambası yıldız işıkları



tüy toplayıcı fırça seti



Yıldız ışık projektör renkli LED gece lambası çocuk yatak odası dekoru sevimli gece lambası tatil doğum günü dekorasyon ışıkları
Yıldız ışık projektör renkli LED gece lambası çocuklar yatak odası dekoru sevimli gece lambası tatil doğum günü dekorasyon ışıkları
Ürün adı: yıldız ışık projektör LED lamba
Malzeme: plastik
Ürün boyutu: 11*11.5*12.5cm
Paket İçeriği: 1 * LED lamba
Not
1. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3cm hata izin lütfen. Pls yapmadığınızdan emin olun
Teklif vermeden önce aklınız var.
2. Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, resim yansıtmayabilir
Öğenin gerçek rengi. Teşekkür ederim!
Güç kaynağı modu: 3 AA pil (pilsiz)
3 anahtar ışıkları kontrol eder, biri ortadaki saf sarı ışığı kontrol eder ve diğer kırmızı, mavi, kırmızı ve yeşil yanıp sönen 3 renkli ışığı kontrol eder.
Pilleri kullanırken, pahalı alkalin piller kullanmamaya dikkat edin, sadece sıradan karbon pilleri kullanın. Piller çok iyi veya şarj edilebilir ise, ışıklar açılmayacaktır.
Ürünün kendisinin projeksiyon filmi biraz çizilecek, ancak ürünün projeksiyon etkisini etkilemez.
?Bu yıldızlı gökyüzü projektörünün mini bir versiyonudur. Yok düşünüyorum bu kadar uzun süre daha küçük bir geceleri, yıldız vardır parmaklarınızın ucunda. Modern toplumda yıldızları izlemek nadir bir şey haline geldi. Evlilik teklifleri ve nimetler için deniz kenarına dağlara çıkmanıza gerek yok ve rasathaneyi kalabalıklamanıza gerek yok. Sadece evde meteor duşunu izle ve yıldızlı yıldızların sizin için biraz romantik bir ortam yaratmasına izin verin!
Ürün tabanının rengi rastgele gönderilir, böylece seçemezsiniz





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar