Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Magic Mesh Mıknatıslı Otomatik Kapı Sinekliği



tüy toplayıcı fırça seti




Magic Mesh Mıknatıslı Kapı Sinekliği
Havaların ısınmasıyla, evinize giren sinek, arı, böceklerden şikayet ediyorsanız işte bu ürün tam size göre Magic Mesh Mıknatıslı Kapı Sinekliği!

Evinize temiz hava girerken böcekler evinize yaklaştırmayan ürün toptanturkiye.com'da
Güçlü mıknatısıyla kolayca açılan Mıknatıslı Kapı Sinekliği Magic Mesh ekstra bir çaba sarf etmeden kolayca kapanıyor.
Evinizdeki evcil hayvanlarınız da sizin yardımınız olmadan eve kolaylıkla girip çıkabilir.

Ürün Özellikleri:
Ayarlanabilir boyuta sahiptir.
2 adet paneli bulunmaktadır.
8 çift Güçlü yapıştırıcısı ve mıknatısı vardır.
Montajı çok kolaydır.
Dayanıklı malzemeden üretilmiştir.
Dekoratiftir.
Evde, iş yerinizde ve yazlıkta rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Tüm kapılar için uyumludur.
Güneşe dayanıklı polyster malzemeden üretilmiştir.

Ürün Ölçüsü:
90 cm X 210  cm
 
Paket İçeriği:
2 adet Mıknatıslı Kapı Sinekliği Paneli Magic Mesh
20 adet Raptiye
8 adet Yapıştırıcı



Mıknatıslı Kapı Sinekliği - Magic Mesh
Yaz aylarının en büyük kabusu sinekler! Eviniz, iş yeriniz ve yazlığınız için sizlere harika bir çözüm; en optimum çözüm; Mıknatıslı Kapı Sinekliği Tülü! Kapıdan Rahatça Geçeceksiniz Sinekliğiniz Şipşak Tam Kapanacak! Üstelik Mıknatıslı 2 Parçadan Oluşması Sayesinde Kapıdan Rahatça Geçmenize Olanak Sağlarken, Siz Geçer Geçmez Güçlü Mıknatısların Birbirini Çekerek Kapatma Özelliği Sayesinde Hemen Ve Tam Olarak Kapanır! Üstelik hem ahşap, hem PVC, hem Metal tüm kapılara çok kolay ve pratik montaj (ürünle birlikte 10 adet. raptiye gönderilmektedir)! Boydan Boya uzanan 190 cm x 2 tam mıknatısı ile etkin ve hızlı kapanma! Mıknatıslı Kapı Sinekliği ahşap kapılar, PVC kapılar, metal kapılar dahil olmak üzere tüm kapı çeşitlerinde rahatlıkla kullanabileceksiniz. Mıknatıslı Kapı Sinekliğinin montajı çok kolay ve pratiktir. Ürün Özellikleri: Mıknatıslı kapı tülü sayesinde artık sinek derdine son Montajı kolay Dayanıklı Dekoratif Evde, iş yerinizde ve yazlıkta rahatlıkla kullanabilirsiniz. 




 

mıknatıslı kapı sinekliği tekzen mıknatıslı kapı sinekliği a101 mıknatıslı kapı sinekliği yorumları mıknatıslı kapı sinekliği koçtaş mıknatıslı kapı sinekliği 80x210 mıknatıslı kapı sinekliği 90x210 mıknatıslı kapı sinekliği akakçe mıknatıslı kapı sinekliği ankara mıknatıslı kapı sinekliği antalya mıknatıslı kapı sinekliği bim mıknatıslı kapı sinekliği bauhaus mıknatıslı kapı sinekliği bursa mıknatıslı kapı sinekliği (şerit + buton magnetli otomatik kapanma) rem manyetik kapı sinekliği beyaz manyetik kapı sineklik 90x210cm beyaz qpd1 mıknatıslı kapı sinekliği cimri mıknatıslı kapı sinekliği 70 cm mıknatıslı kapı sinekliği 120 x 210 cm omak greenleaves mıknatıslı kapı sinekliği 2x 60x210 cm mıknatıslı kapı sinekliği en ucuz mıknatıslı kapı sinekliği evidea mıknatıslı kapı sinekliği nasıl monte edilir video

Yorum Gönder

0 Yorumlar