Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Mimo Titreşimli Usb Şarjlı Mini Masaj Aleti Nerede Satılır



tüy toplayıcı fırça seti

Mimo Titreşimli Usb Şarjlı Mini Masaj Aleti 
Mimo mini masaj aleti Mimo mini masaj aleti yorucu geçen bir gün içinde güzel bir masaj gibisi yoktur. Buna vaktiniz yoksa mimo mini masaj aleti var. Mimo bilgisayar başında fazla vakit geçirenler için tam da ihtiyaç duyduğunuz anda elinizin altında. Ergonomik el bölümü ve esnek boyun yapısı ile etkili kullanım. 3 ayak. Titreşimli. Pil ile çalışmaktadır. Mini massager el masaj aleti ürün özellikleri : • 10.5 cm x10.5 cm x 10 cm ebatlarında • 200 gr ağırlığında • abs reçine lastik malzemelerinden imal edilmiştir • kanı hızlandırıcı ve vücudu yumuşatıcı geleneksel çin tıp masajını içeren titreme fonksiyonuna sahiptir • kas ağrılarıyla mücadelede, aşırı yorgunluk ve hareketsizlik üzerinde etkilidir • bu yeni ürün ,modern elektrikli teknoloji ile birleşen fizik, biyonik ve geleneksel çin tıp bilimine göre dizayn edilmiştir. • kronik ve akut ağrıları olan, kas ağrıları ile hareketsizlik (felçlilik) durumu yaşayanlar için harika bir üründür. • vücudunuzda boynumuzdan belimize kadar yaklaşık 650 akupuntur noktası vardır. Ve her bir nokta vücudumuzdaki bir organa veya vücut konumuna bağlıdır. • masaj kan dolaşımını ve metabolizmayı hızlandırır ve hastalıklara karşı savaşmanıza katkı sağlar. Masaj aleti rahatlamanıza ve kolay yollardan keyif almanıza yardımcı olur paket içeriği: 1 adet mimo mini masaj aleti

Mimo Mini Masaj Aleti
Bu mini masaj aleti ile istediğiniz heryerde kendinize ve başkasına masaj yapmak hem sağlıklı hem de eğlenceli olacak.

 

Enerjisini ister "Usb bağlantısından" ister "içine takabileceğiniz 3 adet ince kalem pilden" sağlamaktadır.
 




Yoğun titreşimli ve kaygan 3 ayağı sayesinde kan akışını hızlandırır ve geleneksel Çin tipi masaj yapar. Masa başında geçirilen uzun saatlerde yardımcınız olacaktır.

Beraberinde gelen USB kablosu sayesinde bilgisayar başında istediğiniz zaman (pilsiz de) masaj yapabilirsiniz. Aynı zamanda pille de kullanabileceğiniz mimo mini masaj aletini küçük boyutu sayesinde seyahatlerinizde de yanınızda götürebilirsiniz.

Ergonomik el bölümü ve esnek boyun yapısı ile etkili masaj yapacaktır.

Evde, işte, bilgisayar başında, arabada, otobüs yolculuklarında kısaca istediğiniz heryerde etkili bir masaj aleti yanınızda olacak.!

Ürün Özelikleri:
Bizce en işlevsel özelliği bilgisayarınızın USB portundan da çalışabiliyor olması. Yani pil takmadan kullanabilirsiniz. (USB kablosu pakete dahildir.)
Usb portunun haricinde 3 adet AAA pil ile de çalışmaktadır.
30 cm uzunluğunda USB kablosu vardır.
Dilerseniz usb üzerinden içerisinde pil olmadan çalıştırabilirsiniz.
Ürün Kullanımı:
*Üst kapağı alttan destekleyerek sol tarafa çevirerek açınız.

*Vücudunuzun masaj yapmak istediğiniz yerine yerleştirin, Mimo masaj aletini bastırdığınızda cihaz otomatik olarak çalışmaya başlar.

*Masaj aletinin vücudunuzla teması kesildiğinde otomatik olarak duracaktır.

 

Ürün Boyutu/Ağırlığı/Rengi:

Boyut: 10.6 cm x 10.6 cm x 11 cm

Ağırlık: 110 gr ağırlığında

Renk: Sarı-Beyaz-Siyah-Pembe-Kırmızı-Mor-Yeşil

Sipariş ekranındaki notlar kısmına tercih ettiğiniz rengi belirtebilirsiniz. (Stok durumuna göre renklerde değişiklik olabilir)


İŞ, YAŞAM VE ÇALIŞMA İÇİN MÜKEMMEL SAĞLIK ÜRÜNÜ.
AĞRI VE AĞRIDAN GİDER, RAHAT HİSSETTİRİR.
OTURURKEN, AYAKTA VEYA YATARKEN KULLANILABİLİR.
YÜKSEK PERFORMANSLI VİBRATÖR HER ZAMAN, HER YERDE EN İYİ MASAJ ETKİSİNİ SAĞLAR.
ULTRA KOMPAKT VE HAFİF, TAŞIMASI KOLAY.
ERGONOMİK FORM - İNSAN VÜCUDU İÇİN İYİ, KULLANIMI KOLAY.
BAŞ, BOYUN, OMUZ, EL, BEL, BACAK, BACAK, GÖZ, MEME, TÜM VÜCUT, EL MASAJI İÇİN UYGUNDUR.
USB VEYA 3X AAA PİL İLE GÜÇLENDİRİLİR (PİL DAHİL DEĞİLDİR).

ŞARTNAME:
ÜRÜN TİPİ: MİNİ ELEKTRİKLİ MASAJ
MALZEME: ABS-PLASTİK
İLAVE RENKLER: KIRMIZI, MAVİ, SARI
PİL GÜCÜ: 3 AAA PİL (DAHİL DEĞİLDİR)
YAKLAŞIK AĞIRLIK. 145g / 5.1oz

TEÇHİZAT:
1 MİNİ ELEKTRİKLİ MASAJ
1 X USB KABLOSU



 

Masaj,masaj aleti,masaj aleti el tipi,titreşimli elektrikli masaj aleti,mimo titreşimli mini masaj aleti, mini masaj aleti, küçük masaj aleti, titreşimli mini masaj aleti, mimo masaj aleti, mimo, titreşimli, usb, şarjlı, mini, masaj, aleti, küçük, elektrikli,usbli, pilli, taşınabilir, masaj, cihazı, mimo titreşimli mini masaj aleti, mini masaj aleti, küçük masaj aleti, titreşimli mini masaj aleti, mimo masaj aleti, elektrikli mini masaj aleti, usbli masaj aleti, pilli masaj aleti, taşınabilir masaj aleti, usb şarjlı pilli masaj cihazı mimo titreşimli mini masaj aleti, mini masaj aleti, küçük masaj aleti, titreşimli mini masaj aleti, mimo masaj aleti, elektrikli mini masaj aleti, usbli masaj aleti, pilli masaj aleti, taşınabilir masaj aleti, usb şarjlı pilli masaj cihazı, mini masaj aleti bim, mini masaj aleti ne işe yarar, mini masaj aleti fiyatları, bim mini masaj aleti, mimo masaj aleti zararları, mimo massager fiyatı, mini masaj aleti fiyatları, mini masaj aleti bim, titreşimli mini masaj aleti, mini masaj aleti ne işe yarar, bim mini masaj aleti, küçük masaj aleti, mini masaj aletleri, mini masaj aleti bim, mini masaj aleti faydaları, mini masaj aleti kullananlar, mini masaj aleti - a101 mini masaj aleti pecky

Yorum Gönder

0 Yorumlar