Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

KORSE ÇEŞİTLERİ NELER? ZAYIFLATMAYA YARDIMCI EN UYGUN KORSE…



tüy toplayıcı fırça seti

 

Giymek için aldığınız korseyi karın etrafında sarmadan evvel midenizin olduğu nahiyeye taş ya da tabak üzere sert bir cisim koyun. Daha sonra korseyi takın ve bu metodu yemek yemeden evvel uygulayın. Sert cisim karnınıza ağırlık uygulayacağından ötürü daha az yemek isteyeceksiniz.

KORSE ÇEŞİTLERİ NELER? ZAYIFLATMAYA YARDIMCI EN UYGUN KORSE…
Günümüz piyasasında zayıflatmaya yönelik tasarlanan korse modellerinde terletme özelliğine sahip olan kumaşların tercih edilmesi önceliklidir. Göbek ve basen etrafında tesirli bir incelme sağlayan korse, düzgün hatlarda halli bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olmaktadır. 
Mide yerini toparlayıcı korse, basen toparlayıcı korseler, hamilelik sonrası için tevellüt sonrası korsesi, dikişsiz korse ve sıhhat sorunları için hekimler tarafından önerilen bel korseleri nizamlı egzersiz eşliğinde işe yarayabilir.




KORSE NEDEN KULLANILIR? KORSENİN YARARLARI NELER?
Sağlıklı beslenme ve tertipli egzersiz hareketleri ile verilebilecek olan kilolardan süratli bir formda sonuç alabilmek için emeline tutarlı kaliteli korselerin tercih edilmesi gerekir. Birinci sefer korse giyen kişi başlangıçta vücudu daralacağı için rahatsızlık hissi duyacaktır.
Lakin birkaç denemeden sonra kolaylıkla alışacağınız korse modelinde zayıflatmaya yardımcı sporcu korsesi olarak bilinen korseler hareket esnasında daha süratli yağ yakacak ve incelme sağlayacaktır. Ter yoluyla vücudunuzda atacağınız likit ile tesirli bir incelme sağlayabilirsiniz.


KORSE SIHHATE ZARARLI MI?
Korse kullanırken dikkat etmeniz gereken en değerli nokta, uzun vade takmamanız gerektiğidir. Zira vücudunuza muvakkat olarak şık bir görünüm veren korse, kalıcı sıhhat problemlerine neden olabilir. Korse karın ve muhitindeki yağların yakılmasına yardımcı olmaz lakin uzun periyodik tasarrufta hal değiştirmesine neden olabilir.
Ancan karın içi organların etrafında bulunan yağlar; kardiyovasküler illetler, inme, diyabet ve kanser üzere önemli sıhhat dertlerine davetiye çıkarabilir. Bu nedenle uzun mühlet korse takmamaya dikkat etmeniz gerekir.



KORSE TASARRUFUNDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?
Vücudunuzun sarkan noktalarını toparlamaya yarayan bu korseyi giyeceğiniz devir çok ölçüde terleyeceğinizden ötürü içinize pamuklu bir kıyafet giyip vücut hijyeninizi korumalısınız.
Korse alırken uzunluk ve kilo ölçülerini göz önünde bulundurarak, kaliteli kumaştan üretilen bir eser tercih etmelisiniz.
Gece uyurken korse ile birlikte yatağa girilmemelidir. Gün içerisinde de en çokça 3-4 saat korse giyilmelidir.
Çok sıkı korseler tercih edilmemeli, aksi takdirde iskelet sisteminiz zarar görebilir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar