Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Epilasyon aleti nasıl kullanılır?



tüy toplayıcı fırça seti



Epilasyon aleti nasıl kullanılır?
Epilasyon yapmak, kadınların güzellik sırlarından biridir. Çünkü, ne kadar güzel Epilasyon yaparsanız, o kadar güzel görünüme sahip olursunuz. Epilasyon Aleti kullanmak göründüğünden zordur. Yani bu aleti kullanırken çok dikkatli olmanız lazım.


Epilasyon aleti nasıl kullanılır?
Epilasyon aletini kullanırken, uyguladığınız bölge buna uygun olmak zorunda. Tohum yada fide ekerken, toprak nasıl uygunsa, Epilasyon yaparken de bacaklarınızın buna hazır olması lazım. Kadınların bazıları yanlış Epilasyon Aleti kullanmak yüzünden dertli. Ama aşağıda sizlere tavsiyeler üzerinden kullanma talimatlarını vereceğiz.


Epilasyon Aleti Kullanma Yöntemleri
Epilasyon yapılacak alanın üzerinde kesinlikle yara yada buna benzer sağlık sorunları kesinlikle olmaması lazım. Eğer yara yada büyük sivilce tarzı kalıntılar varsa, Epilasyon değmesi sonucunda açılır ve kanamaya başlar.
Epilasyon yapılanın odanın kesinlikle orta sıcaklıkta olması lazım. Çünkü fazla soğuk bir oda da Tüyler dik durmaz. Bu nedenle de Epilasyon aleti tüyleri gerekli ölçüde alamaz.
Tüyleriniz yeteri uzunluğa sahip değilse, kesinlikle epilasyon yapmayın. Epilasyon aleti vücudunuzu çizer ve kötü görüntü meydana gelir.
Epilasyon yapılacağı zaman cildiniz kuru olsun. Yani duştan sonra kesinlikle yapmayın. Ama yapılacak olan bölge de gözeneklerin açılması lazım. Duştan sonra bir yarım saat kadar bekleyin. Bu sayede cilt gözenekleri hem açılır, hem de o bölge kurumuş olur.
Tüylerin tersi yönünden asla hareket ettirmeyin. Bunu yaptığınız zaman kesinlikle kıl dönmesine kadar giden kötü sonuçlar ortaya çıkar. Aynı zamanda, Aleti tüylerin üzerinden yukarıya doğru hareket ettirerek kullanın.
Epilasyon yaparken eğer terleme oluyorsa, hemen havluyla o bölgeyi temizleyin. Bunu yaptığınız zaman o bölge de güzel ve etkili bir sonuç alırsınız. Ayrıca terleme sonrasında “ Pudra” kullanımı da yapabilirsiniz. Buda cildin temizlenmesi açısından güzel ve olumlu sonuç verir.Epilasyon Aleti Kullanma konusunda herkesin bir uygulaması vardır. Bu uygulama kimilerine göre düz bir çizgi de, kimilerine göre de değişik metotlar da olur. Ama yukarıdaki bilgilere uygun bir şekilde yaparsanız, kesinlikle kazançlı çıkan taraf olursunuz.


Insua 2 In 1 Epilasyon Aleti
Insua Hk2118 Epilasyon Aleti KURU-ISLAK KULLANILABİLİR
TIRAŞ BAŞLIĞI,DÜZELTİCİ ATAÇMAN,HIZLI EPİLASYON ATAÇMANI,HASSAS BÖLGE ATAÇMANI,YÜZ ATAÇMANI OLMAK ÜZERE 5 ADET BAŞLIĞI BULUNMAKTADIR
SİLK EPİL 7 EPİLATÖR 0,5MM UZUNLUĞUNDAKİ TÜYLERİ BİLE ALIR
CIMBIZ SAYISI 40
HIZ AYARI 2
KABLOSUZ KULLANILABİLİR
NOT:ÜRÜNÜMÜZ HİJYEN KURALLARI GEREĞİ KUTUSU AÇILMIŞ ÜRÜNLERİ İADE VE DEĞİŞİMİ YAPILAMAMAKTADIR LÜTFEN DİKKATLİ İNCELEYENİZ


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar