Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

3 Katlı Kedi Oyuncağı Kedi Başlıklı



tüy toplayıcı fırça seti



Özellikleri
5 Parça Kedi Yay Oyuncak 5 Renkli Kedi Yay Oyuncak, kedinize ücretsiz hediye, parlak ve renkli renkler eğlence katıyor. Rastgele zıplayan hareketlerle kedinizi eğlendirin
Ayrılabilir Tasarım Kedi topu oyuncağımız, kurulumu, saklanması ve temizlenmesi kolay, ayrılabilir 4 parçalı bir tasarıma sahiptir. Tüm toplar, takıldığında ezilmeyecek, kriko takıldığında kapalı raylarda tutulmayacak ve yuvarlanmayacak kadar sağlamdır. Mobilyalarınızın altında kaybolan kedi oyuncaklarını aramaya veda edin.
Çoklu Eğlence: Kedi tüyü çubuğuna yerleştirilebilen interaktif kedi oyuncaklarının üstünde bir kedi var. Kedi sopası da çıkarılabilir ve kedinizle oynanabilir, bu da kediye sonsuz eğlence verir. Bu oyuncakla iki veya daha fazla kedinin birlikte oynaması, kediyi daha mutlu edecek ve arkadaşlığını geliştirecektir.
Kaymaz alt: güvenli, toksik olmayan ve çevre dostu polipropilen reçine kullanın, kokusuz, aşınmaya dayanıklı ve ısırmaya dayanıklı, pürüzsüz ve çapaksız köşeler, oynamak güvenli. Kediler mutlu zamanlarının tadını çıkarırken kaymayı önlemek için altta kaymaz pedler. Aynı zamanda zemini çizilmelere karşı korur ve oyuncakları her yere itmek yerine evinizi düzenli tutar.




3 Katlı Kedi Oyuncağı Kedi Başlıklı
4 Seviye Kedi Oyuncak Kule, diğer benzer ürünlerden bir kat daha fazla, bir kat daha, bir top ve daha eğlenceli. Kedinizin zihinsel ve fiziksel uyarım için egzersiz yapmasına ve eğlenmesine, iyi kilo kontrolüne ve meşgulken veya uzaktayken evcil hayvan depresyonunu önlemesine yardımcı olacak mükemmel oyuncaklar.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar