Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Dikkat çekici stilin olmazsa olmazı…



tüy toplayıcı fırça seti

Takınız sadece tarzınızı değil ruhunuzu da yansıtır.

Takınız sadece tarzınızı değil ruhunuzu da yansıtır. Bu nedenle üzerinizde taşıyacağınız tasarımı seçerken yaparken yılın modası kadar kişisel zevkinizden yola çıkarsanız çok daha dikkat çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.


Kıyafetin tamamlayıcısı olan kemer, şapka, gözlük gibi aksesuarlar arasında takının ayrı bir yeri var. Tasarımından yapımında kullanılan metale, büyüklüğünden kullanıldığı yere kadar çok fazla detay barındıran takılar da tıpkı kıyafetler gibi her sene yepyeni moda akımlarına imza atıyor. 2016 takı modasında ön plana çıkan trendler ise şöyle…

Rengarenk, büyük taşlar
Takılar bu sene genel olarak dört ana kategoriye ayrılıyor; Sade, gösterişli, minimal ve romantik. Kıyafet seçiminize paralel olarak seçeceğiniz takılar, bir bütünü sergilemenin de önemli bir adımı. Fakat her dört kategoride de bu sene, canlı renkleriyle dikkat çeken büyük taşlar var. Giydiğiniz kıyafete rengiyle uyum sağlamasına gerek olmayan ve parlaklığıyla göz kamaştıran bu tasarımlar, yazın enerjisini de yansıtıyor.

Zincir teması her yerde
Bu sene zincir formu, takı tasarımcılarının gözdeleri arasında yer alıyor. Sadece kolyede değil, küpe, bileklik ve halhallarda da sık sık kullanılan bu tema ünlü isimlerin sahne şovlarında da yer alıyor. Tıpkı Jennifer Lopez'in bu resminde olduğu gibi…

Romantizme vurgu
Çiçek, kullanıldığı her tasarıma romantik, duygu yüklü bir hava katıyor. Basit bir halka küpenin üzerine işlenmiş gül detayı, takan herkese minik dokunuşla farklı bir hava katıyor. Gösterişten hoşlananlar için ise büyük çiçekli kolyeler, en basit bir kıyafetin bile bambaşka bir havaya bürünmesini sağlıyor.

Altın dokunuşlar
Altın rengi takılar, özellikle yaz aylarında pek çok kadın için vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Bronz tenin üzerine takıldığında ise çok güzel bir görüntü yaratıyor. Kalın bileklikler, tasma kolyeler altın renginin en çok yakıştığı modellerin başında geliyor.

Kuğu gibi boynu olanlara özel…

Uzun küpeler, elegan bir görünüm sergilemek isteyenler tarafından özel organizasyonlarda sıkça tercih ediliyor. Düğünden mezuniyete, nişandan doğum gününe kutlama yapılacak organizasyonlara hazırlanırken, straplez elbise tercih edip uzun boynunu kullanmak isteyenler uzun ve taşlı küpeler takarak tüm gözleri üzerlerinde toplayabiliyor. Tıpkı bu örnekte olduğu gibi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar