Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sokakların havasını değiştiren tasarımlar!



tüy toplayıcı fırça seti

Uzun zamandır en sevilen plaj aksesuarı olan kaftanlar, sokakları adeta havalı birer podyuma dönüştürüyor.
 
Sokakların havasını değiştiren tasarımlar!
Uzun zamandır en sevilen plaj aksesuarı olan kaftanlar, sokakları adeta havalı birer podyuma dönüştürüyor. Mistik ve modern çizgilerle cazibesini yükseltiyor, kadınlara püfür püfür, havalı bir yaz yaşatıyor. Ayrıca bu etkiyi 2016 sonbaharına da taşmaya hazırlanıyor.

Kobalt mavi, çingene pembesi ve sarının tüm tonları kaftanlarda tropikal desenlerle birleşiyor. İtalyan ipeği üzerine el baskısıyla işlenenler, kenar püskülleriyle tasarımları hareketli hale getiriyor. Plaj kostümü kavramı zenginleşip geliştikçe, gece kıyafetlerine bile taş çıkaran kaftan formlu tasarımlar sokakları doldurmaya devam ediyor.

Renk seçimi önemli
Dar bir beyaz body, altına jean pantolon ya da şort gibi sıradan bir kombini farklılaştırmanın en basit yolu kaftanlar. Bu kıyafetle ayaklarınıza parmak arası terlik bile giyseniz göz alıcı olmanızı kimse engelleyemez. Ancak kaftan dışında kombininizi değiştirmek için benzer kimono ya da vurucu bir deseni olan uzun gömlek de tercih edebilirsiniz.

Kurtarıcı tunikler
Kaftan kadar yükselen bir başka plaj kıyafeti de tunikler… Eğer amacınız fazlalıkları kapatmak değilse, tercih yaparken siyah yerine tropikal desenli tasarımları tercih edin çünkü algıyı değiştirdiği için bu şekilde de kilolarınız görünmez olabilir. Şifon kumaşlı seçenekler hemen her plaj markasında ve yaz koleksiyonlarında yer alıyor. Plaj sonrası bikini üzerine giyilme halleri ise uzun zaman önce çok işlevli hale geldi. Akşam bir yemeğe katılacaksınız bile bu kıyafetle durumu kurtarabilirsiniz.

Otantik desen danteller
Minimalist ve yalın kalıplar; sırt detayları, açık omuzlar, pencereler ve pililerle hareketlenen kaftanlar sonbahara doğru turuncu, mercan ve fuşyaya dönüşecek. Bu yaz ister dekolte verin, ister sokakları süpüren bir elbiseyi üzerinize geçirin ama mutlaka otantik desenleri ve dantelleri üzerinizden eksik etmeyin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar