Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Dermozinc Saç Dökülmesini Önleyici Saç Bakım Spreyi



tüy toplayıcı fırça seti

dermozinc-sac-dokulmesini-onleyici-sac-bakim-spreyi-kullananlar-yorumlari-blog-etkileri
Dermozinc Saç Dökülmesini Önleyici Saç Bakım Spreyi Yorumlari

Saç dökülmesini durduran değil önleyen bir bakım kürü olması nedeniyle iddiasını çetrefilli vermeyen Dermozinc Saç Dökülmesini Önleyici Saç Bakım Spreyleri hem erkek hem kadına özel farklı çeşitlerde satılmakta. Bende her ikisi de mevcut olduğundan hem ürünleri karşılaştırarak hem de saç bakımında ne kadar etkili olduğunu yorumlayarak markaya ait saç bakım spreylerini tek bir yazıda derlemek istedim :


Eczane ve dermokozmetik sitelerde bulunan Dermozinc, Türk bir marka ve aslında fena da değil. Daha önce de şampuanını kullanmıştım, SLS bulundurmasına rağmen (ki yalın içeriğiyle genelde sevgimi kazanan Sebamed markasının şampuanlarında da SLS var) saçlarda bıraktığı etki orta şekerdi. Yine de sülfatsız şampuanlar saç bakımımda gönlümü kazandığı için daimi kullandıklarım arasında yer bulamadı. Saç bakım losyonlarının en güzel yanı iddiasının çok afilli olmaması. Zira öyle olsa daha kullanmadan nasıl sahte olduğunu anlıyorsunuz. "Dökülen saçlarınızı geri kazandırır" diyen bir saç ürünü resmen piyasa ürünüdür. Tek amacı piyasada biraz satılsın ilgi bulsun kafi. "Saç Dökülmesini Önleyici" bir bakım ürünü ise daha dürüst. Saç dökülmesi kişinin genetik mirasına, yaşam şekline, bilinçli ürünler kullanımına, hayatla baş edebilecek veya baş edemeyecek orandaki stres yoğunluğuna, ilaç kullanımına vs pek çok faktörden kaynaklanabilir. Bu işin asıl mimarı genetik.


Özellikle erkeklerde saçların geleceğini önceden görmek için babaya amcaya bakılmalı, böylece başa neler geleceği kestirilebilir ve eğer dökülme genetik ise bunu değiştiremeyeceğine göre durumu kabul etmeli. Kellik erkeklerde zor bir kabulleniş olabilir ama erkek cazibesi sadece saçla alakalı değil. Tamam kabul edeyim, saç bir erkekte de çok önemli bir çekicilik sembolü ama karşı cinsi çekiş gücü sadece saç tellerinin çokluğuyla olmaz. Dışla için uyumu da olması gerekir. Kitapsız ve müziksiz yaşayan, kendine bir şey katamadan nefes tüketen bir erkek isterse en jön saçlara sahip olsun, tüm çekiciliğini yerle bir eder. Saç açıklığında geleceğini göremeyen erkekler Demir Demirkan ekolünün süper çekici yanından kendine pay biçmeli.


Bu evrede biraz daha saçlarıyla ilgiliyse bu tarz ürünler kullanılabilir ama net bir sonuç verme adına dökülen saçları geri yeni inşa etmesini ümit etmeden kullanmasını öneririm. Saçları biraz kendine getirdiği için özellikle mevsim değişikleri gibi dönemlerde oluşan saçların soluk görüntüye bürünmesi ve daha çok dökülmesi sorunlarında önlem amaçlı kullanılabilir. İçerisinde yer alan losyon formundaki saç bakım ürünü, saçları ağırlaştırmıyor, ambalajı da sprey dizaynında olduğu için saçlara çok kolay uygulanıyor. Bu saç bakım spreyinin, kadın ve erkek diye 2 farklı çeşidi var ama bana sorarsanız ikisi de aynısı. O sınıflandırma hem kadın hem erkek kullanıcılarının kendilerine özel ürün kullanıyormuş hissini vermesi için var. İkisinden birini alsanız da olur.


En iyi etkiyi düzenli kullanımda vermekle birlikte saçlarda günlük kullanım adına ideal yapıda. İstenilen sonucu veren uygulamasının kuru ve temiz saça olduğu belirtiliyor. Sabah ve akşam olarak çift uyglama yapabilirsiniz ama yaz zamanı teke indirmenizi öneririm, yoksa saçlarınız yaz sıcağında hoş bir etki size sunmaz. Saçlara kattığı değer ise öyle ahım şahım düzeyde değil, yani bir "olmazsa olmaz" etkisini beklemeyin ama kozmetik raflarındaki birçok ürüne göre daha iyi yönde. Markanın üzerinde en çok durduğu nokta içerikte kullanılan Trichogen Veg kompleksi. Saç derisini canlandırıcı etkisini de buna borçlu. Saç dökülmesinde önleyici düzey niyetine rahatlıkla kullanılabilir. Saçlara "hadi kendine gelme vakti" sinyalini iyi gönderiyor. Bununla birlikte saçları kolay taranmayı da sağlıyor.


Ayrıca o güzelim kokusunu da anmadan geçmemeliyim. Bakım ürünlerinin tipik kokusunu saçlara harika bir şekilde hapsediyor ve neredeyse gün boyu bu etkiyi saçlarınızda hissedebiliyorsunuz. Fiyatı uygun sayılır, saçları bir parça iyi gelen etkisi ve güzel kokusunun harika tarafı ile alınabilir ölçüde. Bu tarz saç bakım ürünlere ilginiz var ise alıp deneyebilirsiniz. Ama illa almalısınız ve her daim kullanmalısınız diyemem.


* Tanıtım Ürünleridir.




Yorum Gönder

0 Yorumlar